none Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Scuze pentru calitatea imaginilor! Sarbatori fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 25, 2014 Autor Share Postat Decembrie 25, 2014 Cum este 2100 in comparatie cu modelul detinut anterior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
none Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Ca si prima impresie..pot sa spun ca sunetul este mai prezent.. scena mai adanca si mai larga si controleaza mai bine boxele. Dar e prea devreme sa spun acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 26, 2014 Autor Share Postat Decembrie 26, 2014 Pai asta e de bine, la un amplif proaspat, ne-rodat. Asteptam pareri dupa 40-50 de ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
none Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Sincer as incerca si alte cabluri ..o sa testez niste Chord Odyssey 2 ... dar nu stiu ce sa zic cu atata argint.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Ianuarie 12, 2015 Share Postat Ianuarie 12, 2015 Sistemul meu Laptop Alienware M17 cu SSD ,I7,16gbram Cd transport-Harman Kardon CDR2 DAC-Matrix Mini-I pro Amplificator hibrid-Destiny Bada Dc222 cu upgrade lampi Genalex Gold Custom Incinte acustice -Bowers&Wilkins 683 Cablu usb-Audioquest Cinnamon Cablu coaxial-Audioquest VDM3 Cabluri interconectare-DNM Reson Cabluri Incinte -Chord Odissey 2 Cabluri Alimentare-Viablue silver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Ianuarie 22, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2015 Un nou jucător in sistem, CD One. Deocamdata pentru teste Alt transport fata de Flight Two, si anume Philips Pro, intrate digitală, sunet mai "fluid" la primele teste, scena mai adâncă si vocile puțin mai in fata. Scuzați jucăriile din imagine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 PC-M2Tech young+Palmer, Primare I32-Dali Mentor 6 (poze saptamana viitoare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioni Postat Ianuarie 24, 2015 Share Postat Ianuarie 24, 2015 Un nou jucător in sistem, CD One. Deocamdata pentru teste Alt transport fata de Flight Two, si anume Philips Pro, intrate digitală, sunet mai "fluid" la primele teste, scena mai adâncă si vocile puțin mai in fata. Scuzați jucăriile din imagine Felicitari camiloiu, sa ti traiasca sculele si copilul, deja salivez, cand vad ce ai p acolo, mie mi vine randu la,,cadouri,, peste o luna, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 PC-M2Tech young+Palmer, Primare I32-Dali Mentor 6 (poze saptamana viitoare ) Suna bine! Sa le stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 PC-M2Tech young+Palmer, Primare I32-Dali Mentor 6 (poze saptamana viitoare ) Ești de-al meu, iti plac drujbele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Si rezultatul dupa cateva zile de teste/comparatii. Nu a fost nevoie de atata timp, totul era decis in primele ore de auditie. Sunetul cu Audia Two era "analogic", acum totul a capatat o senzatie de "live" printr-o rezolutie crescuta oferita de playerul Audia CD One. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Italienii au inceput de ceva timp sa faca scule interesante. La designul boxelor sunt neintrecuti ! Daca nici ei nu au gust si ureche muzicala, atunci nimeni de pe planeta asta nu va avea. Cu toate astea, audiofilii italieni nu sunt nationalisti' ei preferand branduri saxone si teutone. Unele boxe italienesti sunt foarte frumoase si reusite ca "sunet" (de exemplu ale lui MarianS), dar unele, destul de celebre,sunt doar reusite ca design. Pot fi folosite pe post de mobilier scump, ca treaba cu muzica nu prea au. Parere personala, bineinteles. Poate de asta prefera italienii alte "natii" de boxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Eu am o repulsie fata de producătorii italieni, in orice domeniu de activitate. Imi lasa impresia ca doar "impacheteaza" frumos anumite produse. Cu electronicele Audia mi-au demonstrat contrariul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Cablul de boxe este Monocle sau Bifocal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Eu am o repulsie fata de producătorii italieni' date=' in orice domeniu de activitate.[/quote'] Sa nu uitam totusi de Maserati sau Ferrari ... Pe astea nu le-am testat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Unele boxe italienesti sunt foarte frumoase si reusite ca "sunet" (de exemplu ale lui MarianS), dar unele, destul de celebre,sunt doar reusite ca design. Pot fi folosite pe post de mobilier scump, ca treaba cu muzica nu prea au. Parere personala, bineinteles. Poate de asta prefera italienii alte "natii" de boxe. Aceste generalizari mi se par cele mai stupide si tampite lucruri. Daca Marian are Opera, bineinteles ca ele sunt exceptie. Daca avea Sonus Faber alea erau cele bune, desi zici ca sunt doar mobilier. Nimeni nu e guru audiofil si nimeni nu poate pretinde ca are dreptate, pentru ca este o chestiune subiectiva, legata de gust, de preferinte. Si fiecare brand are fanii lui si, din pacate, si detractori. Asa am auzit, de la unii, ca si Accuphase ar fi de kkt, ca doar japonezii n-au treaba cu muzica si n-au nici ureche muzicala. Si da, italienii nu se pricep nici la masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Unele boxe italienesti sunt foarte frumoase si reusite ca "sunet" (de exemplu ale lui MarianS)' date=' dar unele, destul de celebre,sunt doar reusite ca design. Pot fi folosite pe post de mobilier scump, ca treaba cu muzica nu prea au. Parere personala, bineinteles. Poate de asta prefera italienii alte "natii" de boxe.[/quote'] Aceste generalizari mi se par cele mai stupide si tampite lucruri. Daca Marian are Opera, bineinteles ca ele sunt exceptie. Daca avea Sonus Faber alea erau cele bune, desi zici ca sunt doar mobilier. Am dat exemplu de boxe pe care le-am ascultat si pe care MarianS le are in acest moment, fara "daca" si cu"parca". A fost un exemplu concret, nu o generalizare. Si așa cum am spus e o părere personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Asta este generalizarea la care m-am referit ... dar unele, destul de celebre,sunt doar reusite ca design. Pot fi folosite pe post de mobilier scump, ca treaba cu muzica nu prea au. Parere personala, bineinteles. Poate de asta prefera italienii alte "natii" de boxe. Deci UNELE boxe italienesti, destul de celebre - adica un ANUMIT brand pe care nu l-ai numit, dar cred ca este Sonus F. Asa am inteles eu: toate boxele SF sunt doar mobilier si n-au treaba cu sunetul. Poate am inteles gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Treaba ta ce înțelegi, eu nu am specificat niciun nume, pentru ca sunt mai multe nume si pentru ca unii oameni au acele branduri si sunt foarte mulțumiți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Februarie 1, 2015 Autor Share Postat Februarie 1, 2015 Cablul de boxe este Monocle sau Bifocal? Monocle XL. Pilgrim, nu doar Opera si SF sunt produse de italieni...mai sunt cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pilgrim, nu doar Opera si SF sunt produse de italieni...mai sunt cateva Dar nu asa celebre... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pilgrim, nu-ti bate capul. Incercam doar o ipoteza la ceea ce spunea Gabywo, ca italienii prefera branduri straine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 1, 2015 Share Postat Februarie 1, 2015 Pilgrim, nu-ti bate capul. Incercam doar o ipoteza la ceea ce spunea Gabywo, ca italienii prefera branduri straine. Aha... Iar francezii cumpara doar brandurile lor. La fel si englezii, americanii, japonezii. Nationalism, iubire de patrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Asta sa-i spui lui igor, nu mie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate