Sari la conținut
HiFi Tech

Andi

Membri
 • Număr conținut

  2.070
 • Înregistrat

 • Zile Câștigate

  55

Andi a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 18

Andi a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

406 Excellent

Despre Andi

 • Dată Naștere 15.06.1975

Detalii

 • Locatie
  Timişoara

Vizitatori Recenți Profil

496 citiri profil
 1. Andi

  Metal

  Câteva compoziții Blackie Lawless. Io îl consider unul dintre cei mai buni compozitori din istoria metalului.
 2. Făcea chestia asta în timpul pieselor sau între piese?
 3. Pentru redare, acest Aiwa e superb. Pentru înregistrare, recomand ceva cu HXPro, din experiența mea.
 4. Chiar zilele trecute am citit că cineva pusese aceeași întrebare în revista americană Audio și i-au răspuns că un deck de top poate depăși ușor un mag mediu, datorită îmbunătățirilor continue care s-au făcut în formulele casetelor și datorită capetelor foarte bune în care firmele au investit sume colosale. Dacă, însă, comparația se face cu un mag high-end, perfect pus la punct, e mai greu ca un deck să îl depășească, deoarece magul lucrează la viteză mai mare. Ăsta a fost răspunsul. Apropos, capetele deckurilor s-au dovedit a fi mult mai bune decât se crezuse anterior. Dacă la început durata lor de viață se dădea în mii de ore, s-a dovedit ulterior că de fapt foarte multe sunt pe viață.
 5. Cum poate fi bateria zgomotoasă, ținând cont că poate fi doar un acumulator, complet decuplat de la rețea?
 6. Andi

  Metal

  O curiozitate: ieri ascultam eu liniștit Tool - Lateralus. Nu l-am mai ascultat de mult timp și uitasem cât de mișto e. Ultima piesă Faaip de Oiad (Voice of God), mi s-a părut mai creepy ca de obicei, cu apelul telefonic de la tipul acela isteric. M-am gândit să văd ce e cu piesa. Este înregistrarea unui apel telefonic primit de un show radio din Nevada pe 11 septembrie (rețineți: 11 septembrie) 1997 de la un tip care zicea că a lucrat în cadrul Area 51 și era disperat că se pregătesc niște grozăvii și nu știe cui să spună. Tipul nu apucă să își înșire prea mult isteria că showul se întrerupe brusc. De fapt, postul de radio dispare de pe undele radio pur și simplu! Timp de o jumătate de oră. Peste vreo două săptămâni, tipul sună din nou și spune că a glumit. Peste câțiva ani, tot pe 11 septembrie, se întâmpla World Trade Center. Nici până în ziua de azi nu au putut fi explicate apelul tipului și scoaterea efectivă de pe undele radio a postului respectiv pe 11 septembrie 97.
 7. Prevăd cheltuieli. Mari. 😄
 8. Bogdane, acele figuri de oameni în diverse poziții, pe mese, au vreo legătură cu Vezuviu?
 9. Un alt deck incredibil este Pioneer CT-A1, produs și ca Phase Linear 7000, în perioada în care Pioneer deținea Phase Linear (nu știam asta până acum...).
 10. Andi

  TAD

  Din Teac-ul ăla cred că sunt doar câteva bucăți în lume.
 11. Nu știu dacă e de lentile sau procesor, dar pozele arată ca și când ar fi făcute cu ceva cel puțin semi-profi.
 12. @tatatodorMai am câteva pe care nu le-am pus, să nu zică lumea că sunt psycho 😄 Acum m-ai băgat în priză și cu acel Sansui. Aseară târziu m-am pus să trag un rip vinil cu ultimul album A Perfect Circle pe un BASF crom șaptezecist, azi dimineață m-am sculat cu o oră mai devreme doar ca să pot să îl mai ascult o dată înainte de job. Cromurile pure BASF sunt cele mai bune casete ever din experiența mea. Dacă nu mă înșel, doar ei și AGFA au avut crom pur. Zgomot de fond zero pe un deck bun.
 13. Să nu-mi spui că și astea-s făcute tot cu telefonul că nu cred
 14. Ok, chiar vreau să ascult și eu minunăția aia.
×
×
 • Creează nouă...