Sari la conținut
HiFi Tech

Andi

Membri
 • Număr conținut

  2.358
 • Înregistrat

 • Zile Câștigate

  79

Andi a câștigat ziua ultima dată pe Octombrie 18

Andi a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

540 Excellent

Despre Andi

 • Dată Naștere 15.06.1975

Detalii

 • Locatie
  Timişoara

Vizitatori Recenți Profil

699 citiri profil
 1. Andi

  Îmbunătățire alimentare

  Alea le-am văzut și eu, de aia am și făcut poza, tu inițial ai zis să mă uit ce scrie „la cabluri”, am crezut că te referi pe cabluri.
 2. Eu cred că e normal ca acele frecvențe foarte joase să fie resimtite ca un cutremur. Nu văd cum ai putea evita chestia asta într-o cameră.
 3. Dacă aș avea bas umflat, s-ar auzi pe toate înregistrările. Ori eu am vorbit aici doar de un album (Zooropa) și de câteva piese de pe un altul (Achtung), despre care am spus (admirativ) că au un bas foarte profund. Am dat chiar link în care se vede că Zooropa chiar are un dynamic range foarte bun. Nu știu de ce săriți așa repede la concluzii aiurea. Dacă voi nu aveți bas profund pe acele piese, poate aveți voi o problemă în sistem.
 4. Andi

  Îmbunătățire alimentare

  Ok, poate sunt eu mai chior. Nu văd nimic legat de tensiuni. Ideea e: dacă îl ia cineva la modificat, cred că poate să își dea seama ce tensiune trebuie să aibă transformatorul, nu?
 5. Posibil, nu zic nu. Deși am testat și cu Achtung Baby și pe unele piese, cred că vreo trei, e aceeași senzație de seismicitate. Cred că are legătură cu masterizarea. Chiar am scos Kube-ul din sistem, adică am eliminat orice corecție corespunzătoare camerei și acele joase seismice au persistat. Pe Zooropa pe întreg albumul, pe Achtung Baby la câteva piese. Sunt atât de impresionat de masterizarea lui Zooropa, încât de acum îl voi folosi ca album de test. Apropos, din ce văd, cam toate versiunile Zooropa sunt cât de poate de rezonabile http://dr.loudness-war.info/album/list?artist=U2&album=zooropa
 6. Andi

  Îmbunătățire alimentare

  M-am chiorât cu lupa la cabluri (scrisul e extrem de mic), dar în afară de niște notații privind temperatura și niște coduri care nu cred că au vreo relevanță, nu am reușit să disting nimic. Am făcut o poză conectorului din care ies cele două cabluri, nu știu dacă are vreo relevanță. Vreau neapărat să fac o alimentare de calitate acestui player, am trei bucăți, dacă merge ceva greșit cu prima încercare mai am de rezervă.
 7. Andi

  Îmbunătățire alimentare

  Nu știu exact ce tensiuni și curenți. Unde trebuie să mă uit? Spațiul are 13 cm lățime x 26 cm lungime. Cred că încape un toroidal calitativ acolo. Nu vreau neapărat alimentare separată analog/digital, vreau doar alimentare liniară.
 8. habar nu am, dar oricum nu cred că frecvențele acelea atât de joase pot fi auzite, doar simțite.
 9. Andi

  Îmbunătățire alimentare

  Întrebare: se poate îmbunătăți alimentarea în acest player? În sensul de a i se pune o alimentare liniară, deoarece sunt convins că e tras în jos de alimentarea aia în comutație. Se oferă cineva? Contra cost, normal.
 10. Am ascultat și un rip hi-res făcut după vinil cu scule de top și e slăbuț față de versiunea asta de CD. CD-ul de care zic e versiunea LC-0407.
 11. Vrei să îmi vinzi ceva ce am deja?
 12. Mai are cineva cd-ul prima versiune a albumului Zooropa - U2? Voi ați observat cât de bine e înregistrat și ce joase are acest album/CD? Eu îl ascult doar la volum mic, că la volum mai mare încep să se cutremure pereții, canapeaua, toate, și nu vreau să creadă vecinii că e cutremur. Sunt joase din acelea seismice, literalmente.
×
×
 • Creează nouă...