Sari la conținut
HiFi Tech

Andi

Membri
 • Număr conținut

  2.265
 • Înregistrat

 • Zile Câștigate

  86

Andi a câștigat ziua ultima dată pe August 19 2021

Andi a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Andi

 • Dată Naștere 15.06.1975

Detalii

 • Locatie
  Timişoara

Vizitatori Recenți Profil

1.513 citiri profil

Andi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Very Popular Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

354

Reputație Comunitate

 1. Trancotistule, eu am subliniat „ca să ai fidelitate cât mai mare”. Da? Deci tu pui doza cu acul de 70 de ani pe un Garrard și crezi că ai fidelitate mare. Bine, bravo!
 2. Și de curiozitate pe ce pickup pui acea doză din 1950, cu ac care are la activ vreo 70 de ani, ca să ai fidelitate cât mai mare?
 3. Asculți înregistrarea de epocă pe un aparat de epocă doar dacă ții morțiș să auzi la ce calitate mizerabilă se asculta în epocă. Dacă vrei să asculți cât mai fidel înregistrarea respectivă și să auzi ce e cu adevărat pe ea, o asculți pe un sistem de fidelitate cât mai mare.
 4. Ieri am schimbat cablul de boxe pe care îl foloseam până acum (un Kimber 4PR) cu un Neotech NS-1456. Până acum e cablul de boxe care a făcut cea mai mare diferență ever în sistemul meu. Nu e o diferență gen „m-am adunat de pe jos”, dar în mod clar a augmentat sunetul general al sistemului, a devenit și mai muzical, parcă mai fluid și a crescut senzația de sunet analogic. Asta pe single wire, azi încerc un bi-wire.
 5. Andi

  Super oferte

  Cabluri cu raport calitate super bun imi par cele de la Cordial. Am interconnecturi de la ei, chiar calitativ facute, cu conectori Neutrik si, vorba aia, e doar 40 de lei cablul in magazin. Cablul din pozele puse de Robert e o jignire. Am mai luat un cablu de la cineva din Craiova, tot constructor artizanal, s-a dovedit o mare teapa, nici macar nu functiona. Personal, sunt satul de mesteri ca de mere padurete, prefer firmele consacrate.
 6. Andi

  Super oferte

  Se vede mâna măiastră
 7. Andi

  Sfat DAC

  djleco, sincer, nu, mulțumesc. Am mai făcut odată un test pus de tine tot aici pe forum, ți-am dat răspunsul corect (deși, bineînțeles, nu te așteptai - și sunt ferm convins că tu personal nu ai fi distins niciodată între acele fișiere pe care mi le-ai dat mie de test, deoarece, cu toată dragostea, nu știi ce să asculți), acum revii cu aceleași chestii de care la un moment dat ziceai că te-ai lăsat. De aș mai face alte teste? Ca să ce? Din ce ai scris mai sus, confuziile pe care le faci, una scriu eu, alta scrii tu, îmi dau seama că orice discuție cu tine va avea un dead end. Sincer, mi se pare chiar aiurea să încerc să conving de chestii audiofile pe cineva care consideră că mai sus de Creative nu are rost. Peace!
 8. Andi

  Sfat DAC

  Ce legătură are frecvența până la care auzi? Nu trebuie să auzi până la 20 kHz ca să îți dai seama dacă o tonalitate e naturală sau sintetică, dacă scena e proiectată în fața boxelor, în spatele lor sau între ele, dacă sunetul e detașat de boxe sau e agățat de difuzoare, dacă soundstage-ul e larg sau pipernicit, dacă sunetul e focalizat sau împrăștiat, dacă instrumentele sunt delimitate în spațiu sau aglomerate unul peste altul și nu mai continui, că deja intru în finețuri și acolo lucrurile devin mai complexe și îmi dau seama că nu e loc și e inutil. Dacă tu ești mulțumit, asta e tot ceea ce contează.
 9. Andi

  Sfat DAC

  djleco, ai idee de câte ori ai reîncălzit ciorba asta pe forum? Dacă tu nu auzi diferențe între flac, dsd etc și te mulțumești cu o placă Creative, ești un fericit.
 10. Acele boxe Dali sunt cunoscute ca având o tonalitate bright, adică sunt ceva mai agresive. Dacă ți-ai obișnuit urechea cu ele, e posibil ca prin trecerea la niște boxe cu o tonalitate mai corectă, cum sunt Spendor care, la rândul lor, sunt considerate ca fiind ceva mai laid-back, sunetul să ți se pară mai „moleșit”.
 11. Nu știu cum e asta cu „orice sub poate reda sub 10 hz”. M-am uitat pe primele două pagini de subwoofere de la un magazin de profil de la noi și dacă sunt vreo două care coboară sub 30 Hz, nu ajung nici măcar la 20 Hz.
 12. Ai sub care sa redea 10 hz?
 13. De curiozitate, de ce ai optat pentru Creative Titanium și nu Xonar Essence?
 14. Sper sa nu ma insel, parca observ acolo un TDK SA-XS. Este cel mai bun crom facut de TDK vreodata. Am si eu. E cu triplu strat. Singurul cu triplu strat.
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.