Sari la conținut
HiFi Tech
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt
 • advertisement_alt

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 26.12.2020 în toate secțiunile

 1. Amplificatorul stereo Musical Fidelity M6si primit pentru articol a avut culoarea argintie. Daca sunteti fan al culorilor inchise, nu trebuie sa va panicati, M6si este disponibil si in varianta de culoare neagra. Din pacate pentru mine aparatul a fost nou, iar acest fapt mi-a pus rabdarea la incercare, pentru ca a trebuit sa il las cateva ore la rodat. Situatia urma sa devina chiar mai complicate. La doua zile dupa ce M6si a sosit, am primit un telefon de la dealer. Acesta m-a anuntat sec ca, amplificatorul s-a vandut, si il pot pastra inca 3 zile. Vestea sosita pe calea undelor a grabit intre
  1 punct
 2. Scuze Nelu, am fost in vacanta si apoi nu am observat mesajul tau. Marantz are un sunet placut, cu mediile potentate, ar putea fi o varianta buna pentru boxele astea.
  1 punct
 3. Boxele costa 450 euro. Piega TMicro costa aproape 600 euro. Normal ca exista o diferenta. Am scris in articol ca, Borea sunt greu de potrivit cu amplificatorul. Chinezerii sinistre nu sunt. Inregistrare video este o dovada in sensul acesta. Boxele suna bine pentru pretul lor. Eu cand scriu un articol de la acest fapt pornesc, raportul pret calitate.
  1 punct
 4. Și să înțeleg că ilustrarea nu a fost destul de elocventă?
  1 punct
 5. Frumos subiect dar de vreo 7-8ani încerc să semnalez că lucrurile nu prea stau așa. Excluzi câteva categorii ... sau poate este momentul să le adaugi. Sunt înregistrări excepționale mono, oare cei care ascultă un vinil mono pe un sistem mono din anii respectivi nu se înscrie în categoria audiofil? Eu cred că o înregistrare de epocă trebuie ascultată pe un sistem din acea perioadă. E singura șansă de a savura momentul în plinătatea lui ... și dacă recunoaștem că fiecare brand avea timbrul lui atunci lucrurile devin complexe. Există încă benzi matrițe de ordin 2 și 3 care se prezintă excep
  1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.