Sari la conținut
HiFi Tech

dinica

Administratori
 • Număr conținut

  2.519
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  114

dinica a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 19

dinica a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

701 Excellent

1 Urmăritor

Detalii

 • Locatie
  Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nu crezi pentru ca adevarul curge doar din directia ta? Ofera-ne un punct de vedere in cateva fraze. De ce crezi ca este imposibil.
 2. Pe un sistem entry level fisierele hires audio nu se simt oricat de bine setat si calibrat ar fi sistemul. Pentru performanta ai nevoie de mai mult decat niste fisiere hires audio. Am facut suficiente teste pana sa ajung la aceasta concluzie.
 3. Eu am 1000 de cd-uri si voi continua sa cumpar. Dar nu despre asta este vorba in test. 😉
 4. Ciprian, mergi la Jack sa asculti Linn-ul sau il imprumuti si il asculti acasa cat vrei. 😉
 5. Am discutat cu Jack despre varianta Linn cu amplificatoarele tale mono. Chiar ar fi trebuit sa trec pe la showroom pentru schimbarea iesirii din fixa in variabila. Nu am avut timp fizic si am considerat ca ne putem descurca fara Linn. So, shoot me! I'm a sinner. 😈
 6. Cunosc acest album in cele mai mici amanunte si l-am folosit in zeci de teste. Acasa am varianta CD, hires 24/192, DSD. Senzatia mea aia a fost. Sunetul varza, fara detalii, un mp3. In aceeasi situatie a fost si Florentin, a dat nota 3 unui hires, apoi dupa test, in timpul discutiilor, a schimbat aceasta nota in 1. Sigur, el avut motive considerate obiective, nu ma indoiesc de asta, dar este in aceeasi situatie ca mine. A considerat ca varianta hires atat a meritat. Eu nu am facut nicio schimbare dupa incheierea testului. Daca am adauga cele 2 puncte formatului hires, pierdute dupa test, diferenta o sa creasca inca odata in favoarea 'matematicii'. In articolul din revista am scris urmatoarele, citez: Cu Linn am fi ajuns sa ne complicam aiurea. Ar fi trebuit sa legam amplificatoarele tale de putere direct in Linn pe iesirea variabila. Ar fi fost inca o necunoscuta adaugata fara rost. Asa am putut folosi o singura sursa de conversie digital - analog si am eliminat posibilele obiectii legate de diferenta de performanta bruta sau de matching.
 7. Diferentele intre pozitii exista, dar dupa cum s-a vazut si in testul anterior, o ureche antrenata poate sa ofere un raspuns valid. In testul nostru de duminica participantii nu au dorit sa schimbe pozitia. Eu nu am insistat, pentru ca nu am dorit sa aduc inca un factor de stres in ecuatie. Sweet spot-up ar fi marit si mai mult avansul fisierelor hires (dsd sau pcm) fata de cd. Eu si Bogdan am stat in primul rand si am notat cd-ul cu notele cele mai mici. Ca sa fim precisi, cd-ul a fost salvat de randul 2 si 3, dar si asa a terminat pe ultimul loc.
 8. Pana la articolul de maine, atasez fotografia sistemului in partea lui digitala asa cum a fost aranjat.
 9. Muncim, nu gandim! Fiti pe faza, o sa socam lumea audiofila cu testul nostru blind. Testul este finalizat. Acum incercam in conditii diferite, sursa nu mai este acoperita, influenta unui ceas digital de referinta, Mutec MC3 + USB.
 10. Fine tuning inainte de a incepe testul red book vs hires.
 11. Am sters chestiile private. 😉
 12. A venit vremea pentru una din trupele mele favorite din prezent, IQ. Neoprog britanic de cea mai buna calitate. Incepeti calatoria catre muzica lor cu albumul The Road of Bones. https://www.iq-hq.co.uk/
 13. Incepe cu Introducing Gazpacho. Un fel de colectie de melodii ale lor. Dupa aia o sa sfarsesti iubind aceasta trupa. Mai incearca si IQ - The Road of Bones. Vezi ca am deschis un subiect la Muzica dedicat stilului neoprog.
 14. Acesta este marketingul MQA. Este demonstrat ca MQA este lossy. Un fisier MQA 24 biti are in realitate 16 biti si mai mult 'zgomot' dincolo de 22 khz. Oricum nu acesta este subiectul topicului. Scuze! Important este sa ne placa muzica. 🙂
 15. Am vazut ca folosesti MQA. Chiar iti suna mai bine in urechi?
×
×
 • Creează nouă...