silviu2403 Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Nu cred ca e o pacaleala, doar o alta prezentare a sunetului. Am facut teste cu multe amplificatoare, acesta e cel care imi prezinta muzica ca o piesa de teatru foarte clara. Eu fac mereu teste 1 la 1 cu diferite aparate si urmaresc anumite lucruri. De exemplu pe primare de la o piesa la alta sistemul suna total diferit. Se simte foarte bine ce se reda. Diferentele de inregistrare si masterizare sunt evidente. Aud pe multi ca nu are bass, ca nu suna trompeta nu stiu cum, iar ei nu cunosc inregistrarea sau masterul dar vor ca sistemul indiferent ce canta sa presteze mereu intr-un anumit fel. E gresit parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Nu ca as avea ceva cu marca Naim , dar cu asta m-ai spart " Deci Naim e pentru cine citeste adica pentru cunoscatori " : Cunoscatorii sunt aia care citesc, dar "adevaratii" se uita doar la poze si isi dau seama cum sta treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Kerio, Bongiorno, ca de obicei "neinspirat". Adam, ca de obicei, ghibytz implicat activ, pot sa stiu de ce postarea me de dimineata apare mai jos, la ora 22.....?! Iar fotosopam adame, ti s-a urit de pozele "audiofile" ? Incearca niste filme......si in final, de ce nu, ceva real. Ti-am mai spus, daca nu merge altfel, te sponsorizez eu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Fara suparare dar se repeta mereu aceeasi greseala: se arunca la gunoi specificatiile tehnice. Daca s-ar tine cont de ele rezultatele ar fi cu mult mai bune indiferent de aparat. Toate cele 3 amplificatoare prezentate pot presta bine. Bongiorno vorbeste corect si foarte SINCER. Sinceritatea in audio este poate cel mai de pret lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Fara suparare dar se repeta mereu aceeasi greseala: se arunca la gunoi specificatiile tehnice. Daca s-ar tine cont de ele rezultatele ar fi cu mult mai bune indiferent de aparat. Amuzant este faptul ca vorbim despre schimbarile aduse de cabluri, de cum ne-am rahatit pe noi cand am schimbat prizele, matching-ul sarmelor cu aparatele, dar nu suntem in stare sa construim un sistem folosind specificatiile tehnice ale aparatelor. Cei care aplaudati testul lui Kerio sa nu va mirati daca va iau in bascalie electronistii apucaturile audiofile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Si mai amuzant este ca pe Kerio il contrazice Buongiorno, care a facut un test si mai "relevant", care ii permite sa emita niste aiureli pe post de axiome. Poate ne povesteste si el cum s-a desfasurat testul lui si cate zeci de secunde (la propriu) a durat testul. Si eu sunt convins ca sunt multi care vorbesc sincer, adica ei chiar cred ceea ce spun. Dar asta nu este amuzant, ci trist. Mai putin amuzant este ca sunt useri care incearca sa afle niste informatii din subiecte ca acesta si daca nu au un minim de cunostinte exista pericolul sa ia de bune toate cele scrise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Poate imi explica si mie cineva unde a gresit Kerio in testul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Cand a clasificat brand-urile. Vechea meteahna a forumurilor autohtone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Boxe Kerio: Impedance - 4 Ohms Frequency response 40Hz – 20kHz Sensitivity 88.5dB (cu siguranta sensibilitatea este umflata; nu cred ca depasesc 86 dB) Sensibilitate mica + impedanta mica = amplificator cu coae. Genul acesta de boxa are nevoie de putere. Fiind o boxa insensibila trebuie sa bagi volum ca sa auzi ceva. Kerio nu a gresit cu nimic. A facut un test si ne-a impartasit impresiile sale. Naim-ul nu este avantajat de caracteristicile boxelor. Decat atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 A ascultat cineva amplificatoare primare mai vechi, cele conventionale clasa AB cu transformator clasic? Eventual in comparatie cu clasa noua digitala de la ei? Ar fi interesant pentru mine sa aflu o astfel de parere. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Vio, asta cred ca depinde de relatia amplif-incinte. Nu e ceva general. Unele incinte pot cere ora mai inaintata amplificatorului decat altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Eiii ia sa vedeti cum e cand asculti muzica cu potetiometrul intre orele 16:30 si 17,17 fiind maxim fara sa te deranjeze la urechi,abea acolo boxele incep sa cante,iar micutul amp rezista cu stoicism.Asta in cazul boxelor dynaudio contour s3.4 si amp abrahamsen v2 up.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Pe cuvant de cercetas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Aaa nu...cu cat semnalul este mai puternic cu atat potetiometrul de volumul se micsoreaza,am incercat cu semnal de 4 v ....deja la ora 9 bubuie.conteaza puterea semnalului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 mai este si vorba aia ,,ce am eu e cel mai bun,, nu te va comvinge nimeni ever contrariul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Testul de sunet ar trebui sa fie elementul de baza in alegerea unui aparat. Acel aparat trebuie adus si testat in sistemul si mediul propriu. Este foarte adevarat ca acest mediu avantajeaza anumite aparate si dezavantajeaza altele. Nu trebuie pus un verdict categoric insa trebuie apreciata calitatea unora de a se plia in mai multe sisteme. Un amplificator cu adevarat bun va conduce mai multe tipuri de boxe si va oferii o flexibilitate mai mare. Normal ca aceste produse sunt destul de greu de gasit in zonele mici de pret. Aici se ajuta amplificatorul cu diverse artificii pentru a presta decent. Normal ca aceste artificii nu se potrivesc la mai multe aparate. Fiecare aparat cu artificiul lui. Eu cred ca poti face sunet bun si cu naim si cu primare si cu hegel dar cu cabluri si boxe diferite. Dar cine sta sa faca asa ceva acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 E bine sa dati pe la dealerul agreat si impreuna cu el sa va construti un sistem amplificator-boxe la pachet. Dealerii in mod normal nu exista doar ca sa-ti ia banii, ci sa te ajute in diverse moduri. In hobby-ul asta dealerul ar trebui sa fie cam cum este medicul de familie. Sunt multe aspecte de rezolvat, multe maruntisuri de care tu singur e greu sa treci. Lor le este mult mai usor sa puna la punct un sistem audio inclusiv in camera ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Din ce am observat fiecare dealer are anumite inclinatii spre sunet si muzica. Cred ca prima data ar trebui sa te identifici cu acel gen/stil de sunet si dupa sa incerci sa asculti ceva sisteme pentru bugetul propriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Iunie 22, 2017 Share Postat Iunie 22, 2017 Domnilor , eu una intreb si voi vorbiti despre altceva . Al dracu buton de volum , o sa aibe aceasi pozitie daca ampul ia in mufele de intrare semnal de 0,,2 V sau 1 V ? Eu la asta m-am referit dar nu prea v-ati prins . Deh......ca doar "n-a învăţat toată lumea carte ca d-ta!" (citat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 N-are nici o relevanta pozitia potentiometrului de volum daca nu stim nivelul semnalului de intrare si gain-ul amplificatorului/preului.Practic nici n-ar trebui sa ne raportam la pozitia respectiva. Ba mai sunt unii care au inteles perfect despre ceea ce este vorba si in plus pot asterne pe hartie ideea intr-un mod simplu si la obiect. Pe scurt: felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Revin cu intrebarea cineva a avut ocazia sa asculte Primare din seria mai veche clasa Ab cu traf clasic. Intreb pentru ca eu am urmatoarea parere. Cand ascult muzica imi place claritatea in zona medie joasa, iar pe amplificataore conventionale clasice AB cu puteri de pana in 100w nu am fost satisfacut la acest capitol. In schimb cand vine vorba de amplificare digitala de pana in 100w altfel stau lucrurile. Muzica e mai curata in zona joasa si controlata mai bine. E doar o parere personala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Hmm am ascultat cateva amplificari digitale Nad m2, jeff rowland, primare i22 si nu mi a displacut nici una. Ba din contra, nad m2 cu revel f208 a fost ceva foarte bun pentru urechile mele. Cand vorbesc de claritate ma refer la scena , focus si timbru clar al instrumentului. Clar la Munchen cand am fost nu am vazut amplificari digitale in sisteme dar si preturile amplificarilor de acolo erau pe masura. Eu vreau sa spun ca un sunet corect si neutru la pret decent l am gasit in zona amplificatoarelor digitale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerio Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Am ascultat la un moment dat un I30, nu mai retin incintele,cred ca Dynaudio ,insa sunetul era clar diferit de I22 sau I32.Cel putin pe acea configuratie. Parca mai moale si mai putin rezolut din ce imi aduc aminte fara sa sune rau pe ansamblu.Oricum mult mai aproape de Hegel decat de generatia actuala class D. Cat despre I22 vs I32 , I32 mi s a parut in mod evident mai rafinat. Am vazut ca prezentarile si le fac de obicei cu ELAC si Audio Physic, in trecut foloseau Vienna si Dynaudio parca. Exista pe un forum vecin un thread initiat de o cunostinta veche (saureign) care a avut la un moment dat I21 parca combinat cu Raidho Eben pe conectica Audioquest. Cristi stiu ca si el la un moment dat a comentat spunand ca asocierea Primare/Dynaudio nu i s a parut inspirata...cred ca pana la urma este tot o chestiune de preferinte, mie nu mi a displacut Focus ul asociat cu Primare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerio Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Hmm am ascultat cateva amplificari digitale Nad m2, jeff rowland, primare i22 si nu mi a displacut nici una. Ba din contra, nad m2 cu revel f208 a fost ceva foarte bun pentru urechile mele. Cand vorbesc de claritate ma refer la scena , focus si timbru clar al instrumentului. Clar la Munchen cand am fost nu am vazut amplificari digitale in sisteme dar si preturile amplificarilor de acolo erau pe masura. Eu vreau sa spun ca un sunet corect si neutru la pret decent l am gasit in zona amplificatoarelor digitale. Imi cer scuze daca nu am citit cu atentie si a fost mentionat undeva,ce conectica folosesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 Sunt cabluri facute de mine....din diverse materiale....doar cupru...mai am si ceva cabluri audioquest insa nu le mai folosesc de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate