crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Va salut pe toti, pana terminati cu "cearta" ... polemicile, ajutati-ma si pe mine. Va rog ! Pentru niste boxe Dali Zensor 7... ce sa aleg ? Primare i22... Arcam A29 ? Strict pentru muzica. Fara a tine cont de pret. Multumesc, mi-ar fi de mare ajutor ajutorul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Autor Share Postat Aprilie 17, 2017 Ajutor... ajutorul. Scuze, mi-ar fi de mare folos ajutorul vostru. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Autor Share Postat Aprilie 17, 2017 In mod sigur n-am intrebat unde trebuie.... sunt la inceput. Nu vreau sa supar pe nimeni. Am intrat aici, la voi, pentru ca... sunt la inceput, am nevoie de ajutorul unor oameni priceputi. Daca ma puteti ajuta, va rog s-o faceti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borat Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 (editat) In mod sigur n-am intrebat unde trebuie.... sunt la inceput. Nu vreau sa supar pe nimeni. Am intrat aici, la voi, pentru ca... sunt la inceput, am nevoie de ajutorul unor oameni priceputi. Daca ma puteti ajuta, va rog s-o faceti. Te cari cu incintele dupa tine , cauti un amp de 50...100w ,preferabil cu patru finali , chiar si sh , asculti , apoi tragi o concluzie , alegi cs te avantajează ca sunet si pret , complicat dar......destul de simplu . Nu cumpara dupa ce-ti recomanda altii , sunetul este subiectiv , fiecare din " recomandaci " o sa-ti recomande ceva sau dupa ce interes au dealerii , tu alegi dupa preferinte , banul este al tau si preferinta a ta . Editat Aprilie 17, 2017 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Autor Share Postat Aprilie 17, 2017 Imi este imposibil sa fac asta. Nu am cum. Un sfat, personal ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Autor Share Postat Aprilie 17, 2017 pentru Dali Zensor 7... Arcam A29 ? Primare i22 ? altceva... ? Nu-s din Bucuresti, nu am nici timp... ce sa mai vorbesc de carat cu ele ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borat Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Imi este imposibil sa fac asta. Nu am cum. Un sfat, personal ... Tu nu ai urechile mele ,eu nu am urechile tale , a alege dupa preferintele altora este cum ai manca o mancare mancata de altii chiar daca nu iti place , mai simplu....poti lua teapa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crs23 Postat Aprilie 17, 2017 Autor Share Postat Aprilie 17, 2017 Ai dreptate... in sfarsit. Am sa aleg Arcam. O fi bine... N-o fi, asta este... Multumesc mult, o seara buna sa ai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mlaurentiu Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Eu as merge pe Primare i22, nu te uita ca este clasa D, are o mai buna prezentare a scenei, stratificata, mai precisa, fara a pierde din muzicalitate. Cei de la AvStore am vazut ca le imperecheaza cu Dali. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borat Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Va salut pe toti, pana terminati cu "cearta" ... polemicile, ajutati-ma si pe mine. Va rog ! Pentru niste boxe Dali Zensor 7... ce sa aleg ? Primare i22... Arcam A29 ? Strict pentru muzica. Fara a tine cont de pret. Multumesc, mi-ar fi de mare ajutor ajutorul vostru. Parere pur personala , ambele amplificatoare sunt mult mai bune decit incintele Dali Zensor 7 , adica o sa strici orzul pe giste . La pretul acelor Dali Zensor 7 poti cumpara incinte mult mai bune . Acele incinte nu merita o investitie de aproape 6000 lei in amplificator , merita un amplificator mai ieftin , nu vor pune in valoare calitatile amplificatorului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Dar poate dupa amplificator, in viitor, omul doreste upgrade la boxe. Un sistem nu poate creste daca achizitiile se fac doar la nivelul componentelor deja existente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sistemf Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Eu zic sa stai departe de primare ,majoritatea prost facute,piese ieftine chinezesti .Un amp bun poate cel mai bun din lume in clasa lui de pret1000£ este fara doar si poate Abrahamsen v2.0up dacut in Norvegia de Per Abrahamsen cel care a avut electrocompanietul.Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerio Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Eu zic sa stai departe de primare ,majoritatea prost facute,piese ieftine chinezesti .Un amp bun poate cel mai bun din lume in clasa lui de pret1000£ este fara doar si poate Abrahamsen v2.0up dacut in Norvegia de Per Abrahamsen cel care a avut electrocompanietul.Salut Ce înseamnă pentru tine prost facut? Cate modele de Primare ai ascultat ca sa emiti teorii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sistemf Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Doar vrea 3 modele ,Ai desfacut macar unu vreodata?sau esti unu din aia care citeste reviewuri de la what hifi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerio Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Doar vrea 3 modele ,Ai desfacut macar unu vreodata?sau esti unu din aia care citeste reviewuri de la what hifi? O sa incerc sa nu intru in polemica cu tine,cartea de vizita ti ai facut o deja. Nu ma intereseaza de unde vii si nici unde te duci insa astfel de afirmatii nu numai ca nu vin sa ajute ci dimpotriva distrug valoarea unui thread al carui scop este informarea si nu balacareala ieftina. Ca idee,eu nu mi "desfac" sculele,nu ma intereseaza ce este in ele atata timp cat imi place ceea ce aud. Pe de alta parte,nu pot spune ca am experienta ta vasta desi teoretic tot bag bani in scule de peste zece ani dar macar am invatat in tot acest timp ca ceea ce mie mi place poate sa nu placa (ca filozofie de sunet) altcuiva. Am ascultat Primare cam tot trei modele,topologii diferite,pe incintele pe care le am acum (Vienna Acoustics) mi se pare ca presteaza bine pentru urechea si gusturile mele muzicale (jazz,soft rock,clasica). Cu siguranta ca daca as fi ramas la metalele pe care le ascultam cu preponderenta acum ceva vreme, mi as fi pastrat cu siguranta Naim ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sistemf Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Eu m.am oprit acum ceva timp in a baga bani in scule ,nu de alta dar ce am acum mi se pare ca suna cat de cat ok(Plinius m16 si SA250MK4) si vreo 2 monobloace vincent sp998.Multa sanatate audiofilule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Nu din calicie au pus trei picioare, hai sa lasam rautatile gratuite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Sunt putin off-topic, o sa sterg dupa ce ma lamuresc dar trebuie sa intreb: si vreo 2 monobloace vincent sp998 Cum adica vreo 2, nu stii exact cate ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 vreo 2 monobloace Un bloc, doua bloace. Bravo, nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 H80 arata bine. Nu inteleg unde bati Bongiorno? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mlaurentiu Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Primare i22 arata si mai bine, mai curat nici eu nu inteleg unde "bate" Bongiorno. Unde mai pui ca pt un amplificator in clasa D cantareste 13kg, iar alea 3 picioare sunt puse cu cap ... nu din saracie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Nu din calicie au pus trei picioare' date=' hai sa lasam rautatile gratuite.[/quote'] Yo am spus ce aveam de spus ! Scuze pentru ca nu inteleg efectele Triunghiului Bermudelor in audio...poate ma lamuriti.. Sigur ca da. Un plan este definit de trei puncte, ai avut vreodata nevoie sa pui o hirtie impaturita sub piciorul unei mese cu trei picioare ? Dar sub piciorul unei mese cu patru picioare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sistemf Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 2 monoblocuri detin si un final sa250mk4 . . O jucarie de 60kg bravo nene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 La modul teoretic un aparat cu 3 picioare calca bine pe toate 3,micsorandu-se riscul de balansare dar la modul practic te forteaza sa ai traful asezat in centru de greutate al triunghiului, altfel se rastoarna foarte usor. Nici masinile cu 3 roti n-au facut prea multi purici, tot cele cu 4 s-au dovedit mai apropiate de realitate. Din acest motiv nici nu prea s-a raspandit moda Primare. De aratat bine sau nu un aparat...ce sa zic, este complicat si destul de scump sa faci un produs care sa aibe un design si o implementare superba. In domeniul nostru sunetul bun este telul suprem, iar de multe ori aparatele sunt opera vreunui inginer pasionat care se intampla sa nu aibe nici bani prea multi si nici talent la desen. Ar fi mai saraca piata audiofila daca designul ar fi primul criteriu de alegere al unei scule. Cred ca pana la urma cel mai sanatos este sa coexiste toate, iar fiecare client sa opteze dupa criteriul sau. Orice am zice noi, diversitatea este cea mai buna pentru toti. De reprosat intotdeauna se va gasi ceva, indiferent de aparat si de costul sau. Facand din nou o paralela cu domeniul auto, se intampla destul de des si la case mari sa fie rechemate masini pentru defectiuni cauzate de design si materiale proaste... chiar daca in auto se invart sume anuale de sute de miliarde de $ in fiecare an. Ce s-o mai dam dupa copac, tot criteriul sunetului ramane rege in audiofilie. Cu cat un aparat suna mai bine, cu atat ii sunt iertate mai multe bube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mlaurentiu Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 In cazul Primare nu cred ca dauneaza cele 3 picioare, nu se vede nici un traf care sa trebuiasca pozitionat pe centru. Sistemele pentru absortia vibratiilor folosite in sisteme scumpe sunt cumparate ulterior si se compun din elemente cu sustinere in 3 puncte, iar amplasarea acestora se face nu neaparat la modul simetric, prin incercari se cauta a se stabili centrul de greutate conform distributiei masei aparatului si apoi in jurul acestei pozitii se cauta pozitia ideala unde vibratiile genenerate in carcasa se anuleaza. Desigur, sunt si aparate unde se tine cont de orice aspect, inclusiv distributia greutatii inca din faza de proiectare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate