silviu2403 Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 Eu am un Quad Elite INt cat si un audiolab 8200a, comparate cu un Electrocompaniet ECI-1, tot din colectia mea, va pot spune ca Audiolab e pe locul 3. Consider ca acest Quad, pentru cat costa la SH este un amplificator f bun, pentru boxe englezesti. Eu am o pereche de Bowers DM 17, suna mai bine decat Electro cu ele. Posibil sa fie vorba de matching. Consider ca un amplificator nu il poti cataloga asa pur si simplu. El trebuie sa faca pereche cu incintele, altfel va suna aiurea. De exemplu, Quad suna f bine cu Bowers, iar Electro cu Bosendorfer VC 2. Daca le pun invers pierd in ambele parti. Eu nu am avut nici un fel de problema nici cu unul, nici cu altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Octombrie 11, 2017 Share Postat Octombrie 11, 2017 Asa este, 100% de acord, conteaza al naibii de mult potrivirea amplif-boxe. Nimeni nu sta sa masoare in detaliu toate aparatele si boxele, dupa care sa se faca analiza care cu care merge. Ar insemna o munca enorma, scumpa si inutila pana la urma. Cel mai simplu este sa testezi practic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate