kanal Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 Cati sunt in stare de a alege corect? De fapt, cati fac diferenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ColtAlb Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 Apropo de sunetul digital. Am stat langa doi oameni mai in varsta la Munich highend anul acesta si am tras cu urechea ce vorbeau. Discutia era calata din cite am priceput eu in limba engleza, pe faptul ca sunetul digital are niste ciocuri, spikeuri in lb engleza, care cica sunt radio (???) si polueaza tot, mai ales graunding-ul. Nu stiu daca am inteles bine dar in esenta pe asta bateau moneda. De rusine nu m-am uitat pe invitatiile de la git sa vad pe cine reprezinta dar discutia parea interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 La 27.08.2018 la 17:12, ColtAlb a spus: Apropo de sunetul digital. Am stat langa doi oameni mai in varsta la Munich highend anul acesta si am tras cu urechea ce vorbeau. Discutia era calata din cite am priceput eu in limba engleza, pe faptul ca sunetul digital are niste ciocuri, spikeuri in lb engleza, care cica sunt radio (???) si polueaza tot, mai ales graunding-ul. Nu stiu daca am inteles bine dar in esenta pe asta bateau moneda. De rusine nu m-am uitat pe invitatiile de la git sa vad pe cine reprezinta dar discutia parea interesanta. N-am auzit in viata mea prostie mai mare. Sunetul digital are spikeuri? Ground adica asta? In alta ordine de idei, fiti pe faza, urmeaza un articol despre Aria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 (editat) Digital inseamna secvente de cod binar 01100010101. Nu inteleg de ce atat de multe filozofii pe tema asta. Daca semnalul digital, aka streamul de biti este corect preluat si transmis din fisier catre output, nu vad ce dreaq interferente, varfuri si alte asemenea bullshit-uri, ar mai interveni. Repet, este secventa binara, nu altceva. Nu e nimic ezoteric aici, nu are nicio legatura cu cablaraia si cu monstruoasele si mai mult decat SF teorii despre aceasta, din domeniul analogic. Folks, sa o lasam balta cu cablurile. Daca sistemul e prost nici mama cablurilor nu o sa il faca sa sune corect. Pe un sistem bun, diferentele intre cabluri nu pot fi decst marginale daca se folosesc cablurile adecvate. Mai cunosc eu pe cineva la care pretul cablurilor a depasit pretul sistemului - o tampenie mai mare ca asta in plan financiar in primul rand, nici ca se poate concepe. Toata agitatia asta teribila din jurul cablurilor - o furtuna intr-un pahar cu apa si o imbogatire masiva a producatorilor de sarme pe spinarea celor care pun botul la vrajelile lor de marketing. Editat Septembrie 7, 2018 de Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ColtAlb Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 18 ore, Cosmin a spus: Digital inseamna secvente de cod binar 01100010101. Nu inteleg de ce atat de multe filozofii pe tema asta. Daca semnalul digital, aka streamul de biti este corect preluat si transmis din fisier catre output, nu vad ce dreaq interferente, varfuri si alte asemenea bullshit-uri, ar mai interveni. Repet, este secventa binara, nu altceva. Nu e nimic ezoteric aici, nu are nicio legatura cu cablaraia si cu monstruoasele si mai mult decat SF teorii despre aceasta, din domeniul analogic. Daca dumneavostra puteti sa ascultati direct in digital nu putem decat sa va felicitam. Noi ceilalti ascultam in analogic chiar daca muzica este stocata in digital. Cdplayerele noastre dau muzica afara in format analogic. Pe noi ne deranjeaza cand trecerea de la digital la analogic se lasa cu ciocuri, cu urme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 19 ore, Cosmin a spus: Digital inseamna secvente de cod binar 01100010101. Nu inteleg de ce atat de multe filozofii pe tema asta. Daca semnalul digital, aka streamul de biti este corect preluat si transmis din fisier catre output, nu vad ce dreaq interferente, varfuri si alte asemenea bullshit-uri, ar mai interveni. Repet, este secventa binara, nu altceva. Nu e nimic ezoteric aici, nu are nicio legatura cu cablaraia si cu monstruoasele si mai mult decat SF teorii despre aceasta, din domeniul analogic. Folks, sa o lasam balta cu cablurile. Daca sistemul e prost nici mama cablurilor nu o sa il faca sa sune corect. Pe un sistem bun, diferentele intre cabluri nu pot fi decst marginale daca se folosesc cablurile adecvate. Mai cunosc eu pe cineva la care pretul cablurilor a depasit pretul sistemului - o tampenie mai mare ca asta in plan financiar in primul rand, nici ca se poate concepe. Toata agitatia asta teribila din jurul cablurilor - o furtuna intr-un pahar cu apa si o imbogatire masiva a producatorilor de sarme pe spinarea celor care pun botul la vrajelile lor de marketing. Cosmin. Atunci de ce asculți via un Aurender? Pioneer are un dac/streamer la 1/10 din prețul Aurenderului.....arata și mai bine și are telecomanda fizica cu care poți naviga în librărie. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 58 minute, hellrider77 a spus: Cosmin. Atunci de ce asculți via un Aurender? Pioneer are un dac/streamer la 1/10 din prețul Aurenderului.....arata și mai bine și are telecomanda fizica cu care poți naviga în librărie. Pentru ca vreau sa folosesc un computer :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 1 oră, ColtAlb a spus: Daca dumneavostra puteti sa ascultati direct in digital nu putem decat sa va felicitam. Noi ceilalti ascultam in analogic chiar daca muzica este stocata in digital. Cdplayerele noastre dau muzica afara in format analogic. Pe noi ne deranjeaza cand trecerea de la digital la analogic se lasa cu ciocuri, cu urme. Daca vorbim de etajul analogic de DUPA DAC, e alta poveste. Dar aici subiectul principal e sursa, nu DAC-ul. Adica computerul folosit pe post de transport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 20 ore, Cosmin a spus: Pe un sistem bun, diferentele intre cabluri nu pot fi decst marginale daca se folosesc cablurile adecvate. Deci totuși sunt diferențe.... Chiar și cu cablurile adecvate :D, nu prea înțeleg cum e asta cu cablurile „adecvate”... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 3 minute, Andi a spus: Deci totuși sunt diferențe.... Chiar și cu cablurile adecvate :D, nu prea înțeleg cum e asta cu cablurile „adecvate”... Cabluri cu sarma bine facuta, de buna calitate. Cu preturi normale, de bun simt, nu de mii si zeci de mii de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Deci, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai bune materialele, cu atât e mai bun sunetul, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Acum 24 minute, Andi a spus: Deci, cu alte cuvinte, cu cât sunt mai bune materialele, cu atât e mai bun sunetul, nu? Am spus ca sunt diferente, dar sa nu exageram. Cheia tot in aparate este. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 1 oră în urmă, Cosmin a spus: Am spus ca sunt diferente, dar sa nu exageram. Cheia tot in aparate este. Corect, dar pt diferentele alea unii sunt dispusi sa dea niste bani. E alegerea lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 Am curatat o parte din discutie. Acesta nu este un subiect despre cabluri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 10, 2018 Share Postat Septembrie 10, 2018 La 08.09.2018 la 10:58, hellrider77 a spus: Cosmin. Atunci de ce asculți via un Aurender? Pioneer are un dac/streamer la 1/10 din prețul Aurenderului.....arata și mai bine și are telecomanda fizica cu care poți naviga în librărie. Intrebare ar fi fost alta. A incercat sa vada daca exista o diferenta intre cele doua produse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 La 11.09.2018 la 0:39, dinica a spus: Intrebare ar fi fost alta. A incercat sa vada daca exista o diferenta intre cele doua produse? Pai exista. Constructiv, A10 este dual mono, cu doua cip-uri DAC de top. Apoi are surse liniare separate. Are storage local. Implementarea USB este de top. Aplicatia de tableta este exceptionala. Si multe altele. Sonic, nu stiu, nu am ascultat Pioneer-ul in discutie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 M-am uitat in maruntaiele lui A10. Arata foarte bine. Cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 12, 2018 Share Postat Septembrie 12, 2018 1 oră în urmă, dinica a spus: M-am uitat in maruntaiele lui A10. Arata foarte bine. Cat costa? Vreo 6k cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctzzzz Postat Septembrie 13, 2018 Share Postat Septembrie 13, 2018 Preturile de lista le vedeti chiar aici: https://www.aurender.com/page/audiophile#musicserver_table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Septembrie 15, 2018 Share Postat Septembrie 15, 2018 Pt cei care se plictisesc si nu au ce face, va recomand un player destul de interesant. Stie de toate, DSD Nativ, RAM playback, Sox Resampler, etc. https://tunebrowser.tikisoft.net/summary/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Acum 20 ore, Bobo a spus: Pt cei care se plictisesc si nu au ce face, va recomand un player destul de interesant. Stie de toate, DSD Nativ, RAM playback, Sox Resampler, etc. https://tunebrowser.tikisoft.net/summary/ Chiar trebuie sa nu am ce face - e pe Windows. S-a demonstrat ca cele mai eficiente rezultate sunt pe Linux. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 nu toata lumea foloseste linux. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 1 oră în urmă, Bobo a spus: nu toata lumea foloseste linux. Toate playerele high end computer based au o distributie de linux ca OS. De ce nu re niciunul Windows, te-ai intrebat? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 16, 2018 Share Postat Septembrie 16, 2018 Pentru ca Linux este gratuit si poate fi customizat si adaptat dupa dorinta. Numai ca nu toata lumea are chef si/sau posibilitati sa-si faca un sistem dedicat cu Linux, asa ca acest player reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care au un sistem cu Windows, adica marea majoritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Septembrie 17, 2018 Share Postat Septembrie 17, 2018 Acum 11 ore, bogdanozaurus a spus: Pentru ca Linux este gratuit si poate fi customizat si adaptat dupa dorinta. Numai ca nu toata lumea are chef si/sau posibilitati sa-si faca un sistem dedicat cu Linux, asa ca acest player reprezinta o optiune foarte buna pentru cei care au un sistem cu Windows, adica marea majoritate. Gratuit si... suna bine! Iar asta conteaza enorm in hobby-ul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate