danM Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Nic77 foarte bine ca ai avut placerea sa asculti Elacurile pe Creek 50. Insa uite ca cineva a lasat Creekul in favoarea unui Scott, care culmea, e o trancota vintage si se mai aude si al naibii de bine. Asadar ai putea lasa lista aceea deoparte si ai putea cauta si ceva vintage, dual mono, eventual si o clasa A. Sau...lampase. Invata sa mai citesti si printre randuri.... Editat August 20, 2019 de danM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Acum 33 minute, danM a spus: Nic77 foarte bine ca ai avut placerea sa asculti Elacurile pe Creek 50. Insa uite ca cineva a lasat Creekul in favoarea unui Scott, care culmea, e o trancota vintage si se mai aude si al naibii de bine. Asadar ai putea lasa lista aceea deoparte si ai putea cauta si ceva vintage, dual mono, eventual si o clasa A. Sau...lampase. Invata sa mai citesti si printre randuri.... Cred că mă confunzi.... te exprimi foarte ambiguu.Din postul tau; ce imi este adresat mie și ce , celui care a inițiat topicul?merci Editat August 20, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Acum 57 minute, danM a spus: Insa uite ca cineva a lasat Creekul in favoarea unui Scott, care culmea, e o trancota vintage si se mai aude si al naibii de bine. Dane, faci prezumtii fara sa cunosti adevarul. Creek-ul ala a fost lasat din alte motive. Creek construiec amplificatoare bune cu sunet cald, placut si suficiente oua pentru auditii domestice. Am ascultat mai multe amplificatoare de la ei cu o multime de boxe, asa ca stiu ce vorbesc. PS: Banuiesc ca tu nu crezi in teoria matching-ului dintre componente. Iti spun ca este o chestiune reala. Orice amplificator aruncat intre componente nepotrivite poate sa ofere un sunet prost. Editat August 20, 2019 de dinica 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Nic, sub nici o forma nu incercam sa te trec strada impotriva vointei tale, insa sfatul cu cititul printre randuri ramane valabil. Robert, incerc de fiecare data sa fiu cat mai succint si sa nu pic in descrieri gen descriptio audiophilae. Ce nu mi-a placut niciodata a fost exagerarea , de orice natura ar fi fost ea. Impunerea cu forta a unor opinii si preferinte audio iarasi nu vor duce in directii bune. Cat despre matching stii bine ca este cel mai delicat punct in obtinerea unui sunet bun. Nicaieri nu am afirmat ca potrivirea intre elementele sistemului si intre sistem si camera trebuie trecuta cu vederea, cu atat mai mult cand se folosesc componente construite de diversi producatori. Aici e cel mai dificil! Raman la aceeasi idee ca din forumul de fata fiecare isi extrage informatiile conform cu necesitatile si prioritatile lui. Editat August 20, 2019 de danM 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) danM; n ai tu cum să mă treci strada, ești prea mic ,crede ma. Cred că ești confuz puțin.Eu nu am ascultat elac cu Creek, eu am acest set up.Nu impun și n am impus nimanui nimic. Alta persoana vrea un sfat cu privire la amplif, nu eu.Si crede mă că am ascultat ampuri atât de multe încât un Vincent, chiar mă lasă rece.Dar nu am făcut afirmații ca și alții. Explica te rog ,,cititul printre rânduri,, că, nu înțeleg.La ce te referi??????? Editat August 20, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Nic, daca acel 77 e anul nasterii...io zic s-o lasi mai moale cu pianul pe scari....si sa incerci sa tratezi pe toata lumea cu respect. Cu atat mai mult cu cat nu cunosti persoana respectiva si nici varsta acesteia. In ce priveste cititul printre randuri, cand vad ca imi racesc gura de pomana nu voi face altceva decat sa te citez : ”este pur și simplu o lipsa a ta de........................vitamine.” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Acum 16 minute, danM a spus: Nic, daca acel 77 e anul nasterii...io zic s-o lasi mai moale cu pianul pe scari....si sa incerci sa tratezi pe toata lumea cu respect. Cu atat mai mult cu cat nu cunosti persoana respectiva si nici varsta acesteia. In ce priveste cititul printre randuri, cand vad ca imi racesc gura de pomana nu voi face altceva decat sa te citez : ”este pur și simplu o lipsa a ta de........................vitamine.” Pai da, tot tu nu înțelegi ,dar sari in sus. Si lasă mă cu texte polologice, că nu mă impresionezi.Scrii ceva, nu spui nimic, dar pretinzi.Hai sa fim serioși.Pe cine crezi că duci cu vb.De unde să știu eu la ce te referi cu cititul printre rânduri, când domniei tale ii e prea greu sa dea citate..CLAR.Iar faza cu vitaminele......orice om care are o lipsă de vitamine, devine nervos, stresat, tine cu dintii de părerea lui, chiar daca nu i ok.Na, uite că ți am explicat.Apropos, da tu de ce ii iei apărarea?Și încă ceva, detest pianul, mie îmi place vioara.Dar cea intai, nu a doua. Editat August 20, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Sincer, habar n-am cat costa halatu” ! Nu iau apararea nimanui, doar ca nu imi plac exagerarile si lipsa de bun simt. Iar daca tu crezi ca prin atitudinea asta a ta, iti este mai usor sa urci pe treptele audiofiliei, ce sa zic...spor in ascensiune ! PS: Nu uita sa iei si vioara...urci mult mai usor! Editat August 20, 2019 de danM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 (editat) Mai omule, te aprinzi ușor,..... și sincer, vb mult si spui puțin. Dar fie, eu renunț.Vina mea că m am băgat în discuție. Editat August 20, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Imi pare rau ca trebuie sa o spun, dar amplificatoarele britanice sunt cele mai slabe comparativ cu cele americane si japoneze. Mult marketing mincinos, specificatii inexacte - mult umflate, gen Naim, Creek, etc. Niste petarde, unele scumpe, care nu merita nici cea mai mica atentie. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat August 20, 2019 Share Postat August 20, 2019 Eu nu am ce amplificator sa recomand. Doar atat pot spune: din toata experienta mea indelungata, chestia cu matching-ul amplificatoarelor este valabila doar pentru ampurile slabe rau. Amplifurile capabile canta bine cu orice boxe, cu orice sursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) ☠️☠️ Editat August 21, 2019 de kanal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Acum 17 ore, Nic77 a spus: Si lasă mă cu texte polologice, că nu mă impresionezi. Ai reusit sa ma impresionezi cu chestia aia proptita-n virgula. Poliloghie-poliloghii ... Made in Romania Polilogic-polilogice... hand-made by '77 Dancila registered mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Acum 41 minute, kanal a spus: Ai reusit sa ma impresionezi cu chestia aia proptita-n virgula. Poliloghie-poliloghii ... Made in Romania Polilogic-polilogice... hand-made by '77 Dancila registered mark Sincer, subiectul era altul, dar mai sunt oameni care spun că struguri s acrii, iar pe alții îi deranjează propriul în virgulă.Corectam pe alții, dar nu ne uitam la noi.Tipic românesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) Acum 56 minute, Nic77 a spus: spun că struguri s acrii, Din categoria celebra a '' metrii '' , ca sunt mai multi, avem si ''acrii'', cu un nou ambalaj si formula chimica imbunatatita . Tipic romanesc ar trebui (trebuii?) sa fie felul in care ne exprimam, ca ne adresam public si nu scrijelim pe peretii cantinelor muncitoresti. Editat August 21, 2019 de kanal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) Postul respectiv a fost scris de pe telefon.Dar da, a fost greșeală mea. Mi e sila de indivizi care vin aici, fara să spună nimic, dar ataca pe altii.Adio hifitech.Eu pe aici nu mai calc. Multumesc mult celor care m au ajutat cu sfaturi.Va respect. Auzi kanalule ești din tm, dar razi de ardelenii.Felicitari.O mare realizare. Editat August 21, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) Acum 13 minute, Nic77 a spus: Auzi kanalule ești din tm, dar razi de ardelenii tai.Felicitari.Esti mare Da, in Ardeal... :) Consecutiv ti-o iei in freza pe materialul clientului. Eu sunt din Ploiesti, deci oltean prin excelenta. :) Editat August 21, 2019 de kanal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 (editat) Acum 4 minute, kanal a spus: Da, in Ardeal... 🙂 Consecutiv ti-o iei in freza pe materialul clientului. Eu sunt din Ploiesti, deci Oltean prin excelenta. 🙂 La cont ai scris TM...... Mda, tipic oltenesc. Editat August 21, 2019 de Nic77 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Sunt initialele cartierului ... Ai idee ( sau ideie? )cam in ce judet se afla Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nic77 Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Rog un admin să mi șteargă contul complet. Mulțumesc anticipat 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Nic77, eu zic sa nu te grabesti, ci sa astepti sa faca un moderator curat pe aici. S-ar putea ca domnul kanal sa plece intr-un scurt concediu. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Acum 1 oră, Andi a spus: S-ar putea ca domnul kanal sa plece intr-un scurt concediu. Marti am programat sa plec in concediu, daca pana atunci reusesc sa pun masina la punct, ca e in service. Altfel.m-am lins pe bot de vacanta occidentala pe anul asta. Oricum, esti un dragut ca te gandesti la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat August 21, 2019 Share Postat August 21, 2019 Poate iesim la o bere candva... Am eu sponsor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat August 25, 2019 Share Postat August 25, 2019 (editat) Nu, un transformator mai mare nu este mai 'sigur'! Doua mari sunt mai bune! ☺️ Editat August 25, 2019 de johndoe21ro 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat August 30, 2019 Share Postat August 30, 2019 Pfff L-am ratat, eram la dus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate