Sari la conținut
HiFi Tech

Nic77

Membri
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

Despre Nic77

 • Dată Naștere Iulie 29

Detalii

 • Locatie
  Bh

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Nic77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație Comunitate

 1. Nic77

  Yamaha AS-501

  501 nu are bas deloc. In rest e ok ut
 2. Rog un admin să mi șteargă contul complet. Mulțumesc anticipat
 3. La cont ai scris TM...... Mda, tipic oltenesc.
 4. Postul respectiv a fost scris de pe telefon.Dar da, a fost greșeală mea. Mi e sila de indivizi care vin aici, fara să spună nimic, dar ataca pe altii.Adio hifitech.Eu pe aici nu mai calc. Multumesc mult celor care m au ajutat cu sfaturi.Va respect. Auzi kanalule ești din tm, dar razi de ardelenii.Felicitari.O mare realizare.
 5. Sincer, subiectul era altul, dar mai sunt oameni care spun că struguri s acrii, iar pe alții îi deranjează propriul în virgulă.Corectam pe alții, dar nu ne uitam la noi.Tipic românesc.
 6. Mai omule, te aprinzi ușor,..... și sincer, vb mult si spui puțin. Dar fie, eu renunț.Vina mea că m am băgat în discuție.
 7. Pai da, tot tu nu înțelegi ,dar sari in sus. Si lasă mă cu texte polologice, că nu mă impresionezi.Scrii ceva, nu spui nimic, dar pretinzi.Hai sa fim serioși.Pe cine crezi că duci cu vb.De unde să știu eu la ce te referi cu cititul printre rânduri, când domniei tale ii e prea greu sa dea citate..CLAR.Iar faza cu vitaminele......orice om care are o lipsă de vitamine, devine nervos, stresat, tine cu dintii de părerea lui, chiar daca nu i ok.Na, uite că ți am explicat.Apropos, da tu de ce ii iei apărarea?Și încă ceva, detest pianul, mie îmi place vioara.Dar cea intai, nu a doua.
 8. danM; n ai tu cum să mă treci strada, ești prea mic ,crede ma. Cred că ești confuz puțin.Eu nu am ascultat elac cu Creek, eu am acest set up.Nu impun și n am impus nimanui nimic. Alta persoana vrea un sfat cu privire la amplif, nu eu.Si crede mă că am ascultat ampuri atât de multe încât un Vincent, chiar mă lasă rece.Dar nu am făcut afirmații ca și alții. Explica te rog ,,cititul printre rânduri,, că, nu înțeleg.La ce te referi???????
 9. Cred că mă confunzi.... te exprimi foarte ambiguu.Din postul tau; ce imi este adresat mie și ce , celui care a inițiat topicul?merci
 10. @dervish: mea culpa, că am spus că ești f tare in prostie, ai scuzele mele.....m am referit că ții cu dinții sa impui părerea ta personala, care nu e cea mai corecta. Vreau sa ti spun totuși că aici nu i grădinița, sper sa înțelegi ce am vrut să ți spun.Sustine ți neagresiv afirmațiile vizavi de amplifuri.........dar sustinele logic, Sunt de acord sa fiu ,,pedepsit,, pt afirmație, dar sa l intrebi pe Dinică daca i prost chiar vrând sa i verifici reacția, este pur și simplu o lipsa a ta de........................vitamine.
 11. Mare domn, îți mulțumesc din suflet.Dar nu mai e, s a dat rapid.
 12. Vb gura fără tine. Clar n ai ascultat Vincent.Trebuia sa ști că: Acesta amplif a fost făcut în China, doar proiectarea este in germania.Asta am citit eu.Te faci de ras Man.Pardon , de cacao. Ce vb despre Creek???Că văd că ești f tare in prostie
 13. Zise el și.......uite că nu i asa.:am Creek 50 A pe elac bs244 și canta superb, numai umplutura nu e.Am avut Arcam fmj A32, vârf de gamă la vremea lui și nu suna mai bine....coplandul l am ascultat, suna f bine. Din spusele unui amic care a ascultat jungson, ampliful are vana, sunet f fin.Dar scuza mă monsieur, probabil domnia ta le ai audiat pe toate și vb din experiența,nuu?
 14. Și la mine elac bs 244 sunt tot la 30cm de peretele din spate , camera 4x4m.Dar din păcate la boxa din partea dreapta am mobila pe tot peretele, iar la boxa stânga ,e un geam...iar boxa este flancată de un birou. Combinatia fatală.Dar totuși boxele suna bine.Acum Creek 50 A nu are cel mai adânc bas , dar este un bas plăcut, parca mai rubensian.in schimb nu am chitk ul specific elacurilor pe bas. Și asta îmi lipsește....Din păcate nu pot scoate mobila...
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.