Andi Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Daca prin matrita intelegi banda master sursa, am mari dubii ca ai vazut asa ceva la vanzare pe ebay. Daca intelegi o copie a benzii master, copie care a fost folosita la masterizarea unor anumite editii, atunci e posibil, dar probabil ca pretul e enorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 http://www.ebay.com/itm/The-Who-Relay-1973-Story-Olympic-Studios-Master-Tape-/401310859656?hash=item5d6ffdc188:g:hVwAAOSw3ZRY93W3 Eu mă gândeam la altceva, și anume la benzi master ale unor albume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Probabil ca e, desi nu poti stii sigur suta la suta. Dar si daca e, nu vad cine ar da atatia bani pe asa ceva. Poate doar un colectionar sau vreun fan obsedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Tinand cont de BANDA respectiva, ma indoiesc ca este ceva care sa merite banii aia. Daca era ceva super si banda era ceva super. Adica profi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 De exemplu: https://www.thomann.de/ro/rmg_banda_de_magnetofon.html https://www.olx.ro/oferta/banda-magnetofon-atr-rola-al-retail-box-noi-made-in-usa-ID2GD3x.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Intre 10-15ron si 30-50 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Aprilie 27, 2017 Share Postat Aprilie 27, 2017 Cu sh-urile astea...neamtu' le-a coborat in beci sau garaj acum 20-30 ani, s-a lovit de ele ieri si le vinde. Romanu' le-a tinut in sufragerie, hai, de gura muierii in camara, la bloc. Eu am aruncat banda dupa role luate ebay si le-am umplut apoi cu banda luata de aci si inadita pana la 26cm. un exemplu, nu o regula, buninteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 Cine zicea ca nu se mai gasesc benzi ? http://store.acousticsounds.com/c/397/Reel_to_Reel?utm_source=SP_012617&utm_medium=Reel_AS_336_1200_2&utm_content=Stereophile&utm_campaign=sp15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 29, 2017 Share Postat Iunie 29, 2017 Am gasit de curand un deck Akai CS-02, aducandu mi aminte de prima dragoste Akai CS-01 din anii 90 nu am mai stat pe ganduri si l am luat mai ales ca era nou in cutie...functioneaza ireprosabil doar ca ii lipseste accea dinamica pe care o stiam eu,credeti ca o recapare iar aduce imbunatatiri de dinamica pe iesire? probabil ca sant cele mai slabe modele de la akai,as dori sa stiu si alte pareri legate de el...multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Cum se demagnetizeaza capetele?care sant ghidajele?capetele le am sters cu betisor de urechi inmuiat in alcool...folosesc casete normale tip 1 inregistrate o singura data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 adrianlucian ce maguri ai și de ce folosești DBX-ul? Înregistrările de pe benzi cum le-ai obținut... DBX-ul trebuie sa intre sub Tascam (ca este tot Tascam DX-4D modificat la 6D ). Benzi mai trag cand vine amocu' dupa ceva LP-uri. Nu-mi place DBX-ul implementat stock in mag, asta amintit mai sus e profesional si sper sa ma razgandesc. Mai multe despre cum sta treaba cu DBX stie Eugen (horex)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Tranc, lasa jucariile alea pentru copii. Daca vrei sa realizezi reglaje / masuratori, ia de aici: http://www.ant-audio.co.uk/index.php?cat=post&qry=alignment_tapes Da, costa. Cat? Cat umbra unui cablu audiofil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Scuze, mea culpa. Am citit cu ceafa. Credeam ca vrei casete normale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Nu cunosc. M-am jucat o data-n viata cu o unitate DAT pentru backup date, pe SCSI. Snuruia benzile. Am tras de mecanica in stanga si in dreapta, se pare ca am dres-o, dar tot la casat a plecat. Intre timp aparuse CD-R-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 La metrou Pta Unirii 1 s-a deschis un fel de ghereta cu cd-uri si casete originale! Si este acolo un tip care play-aza casetele pe un boombox. Nu mi-a venit sa cred, pe moment m-am simtit in '95. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoly Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Foarte misto ...si pe unde mai exact este taraba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Cum cobori la metrou pta Unirii 1 pe acolo pe unde era inainte Banca Religiilor. Cobori si e unul dintre primele chioscuri. Deoarece nu am mai vazut casete la vanzare de vreo 10 ani, nu imi dau seama daca preturile sunt mari sau nu. Am observat multe albume cu Queen, Deep Purple, Beatles etc, pretul fiind de 50 ron pe album. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Nu mi se pare, mai ales că sînt originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Linkurile pe care le-ai pus sunt total irelevante. În primul rând sunt selleri pe Internet. Apoi majoritatea sunt licitații, deci nu știi prețul final. Apoi sunt second hand. Singura care e la preț fix de 7 euro e o casetă pirat. Care e tot second hand. Deci comparativ, prețul de nici 11 euro pt o casetă originală sigilată, în magazin, e mai mult decât rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Ce înseamnă ”o casetă pirat” - cred că trebuie nuanțat ! https://www.discogs.com/label/64698-Star Pai scrie chiar in linkul tau ca erau lansari neoficiale, care au aparut pana in momentul introducerii legii drepturilor de autor, deci artistii vedeau zero profit din ele. Pe scurt, pirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Noiembrie 9, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2017 Eu nu as da niciodata banii astia pe o caseta, chiar si originala, pentru simplul fapt ca s-a demagmetizat in timp, si va suna prost, indiferent de cat de bine a fost trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Eu nu le duc lipsa. Mai ma uit asa, nostalgic, la ele, cum te uiti la orice chestie care iti aminteste de prima tinerete, dar nu as mai vrea sa am de-a face cu ele. Ma trece un tremur doar cand ma gandesc. Pt mine reprezinta evul mediu in audio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 9, 2017 Share Postat Noiembrie 9, 2017 Mi.se pare ca existau deckuri cu auto-azimuth sau ceva de genul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Noiembrie 10, 2017 Share Postat Noiembrie 10, 2017 În tîrg se vînd casetele noi sigilate la maxim 10 lei bucata, la pachete de 5 bucăţi, iar benzile mari de mag (26cm), Agfa de exemplu din anii 70, la cutie de carton, folosită, la 50 lei bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 22, 2017 Share Postat Noiembrie 22, 2017 Mă uitam peste niște vechi numere dintr-o revista Russia Stereo, și am văzut un test super extins pentru casete, cu poze, toate alea, m-am gândit că poate sunt pe aici încă fani casete și or fi curioși...Dacă or înțelege ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate