monty67 Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Acum 5 ore, Andi a spus: Eu pe hifishark nu am văzut niciunul sub 15000 euro. La 8000 de euro poate doar cu probleme să îl găsești.... https://www.audioweb.ro/anunturi/surse/casetofon/nakamichi-1000-zxl-mint/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 Chiar acum, monty67 a spus: https://www.audioweb.ro/anunturi/surse/casetofon/nakamichi-1000-zxl-mint/ Nu, eu vorbeam de versiunea Limited Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 28, 2019 Share Postat Iunie 28, 2019 Pentru diferențele între ele: http://www.thevintageknob.org/nakamichi-1000ZXL_Limited.html Valorile măsurate le depășesc pe cele ale unui ZXL standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Eu am avut doar incercari nereusite de achizitii de pe site-ul respectiv. Sunt o gramada de scam-uri, nu va recomand sa cumparati de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Iunie 29, 2019 Share Postat Iunie 29, 2019 Treaba este ca multe dintre aparatele respective nu exista, anunturile nu sunt reale. Am incercat de mai multe ori sa achizitionez de acolo, inclusiv prin ridicare personala, insa vanzatorii nu sunt reali. De retinut este faptul ca daca pretul este prea bun raportat la valoarea de piata a produsului, 99% este scam si se urmareste fraudarea cumparatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Un deck foarte bine construit, probabil printre cele mai bune de la Sony, ei îl menționează în pliante ca fiind de nivel profesional. Un soundstage foarte adânc, mai adânc decât la orice player sau DAC pe care le-am avut eu în sistem până acum. Sony TC-K700ES (http://www.thevintageknob.org/SONY/sonyes/TCK700ES/TCK700ES.html) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Nivel profesional inseamna posibilitate de a fi sincronizat cu alte aparate similare in privinta comenzilor si iesiri /intrari balansate. Nivelul profesional s-or fi referit la impedante si tensiuni pe iesire/intrare?! Acesta e doar un casetofon din gama de sus, Extreme Standard la Sony. Este consumer. Pe hartie e una cum suna e alta... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Sincer, nu știu ce să zic, am văzut că așa și-l prezentau Sony în materialele lor (vezi în imaginea de mai jos). Apropos de ES: de multe ori m-am legat de cei care spuneau că ES înseamnă Esprit. Dar uitându-mă la acest 700ES, văd că tocmai cei de la Sony îl indicau ca Esprit ! 😯 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 PS: Am și 750ES. Comparativ, 750ES, deși mult mai electronizat, pare din gama consumer, 700ES are ceva mai profi în experiența de utilizare, în cum e construit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Da, vad si eu ca fac referinta la profesional dar ma rog la vremea aceea toti le credeam profesionale...:) Greseala mea de memorie este Elevated Standard nu Extreme! Vad ca si prin manualele lor spun la fel Elevated. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Știu de la ce vine ES, tocmai de asta mă miram că Sony au scris Esprit lângă acest deck. Probabil marketing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Ieri am intrat in posesia legendarului Sony walkman professional wm-d6c, o bijuterie tehnologica, dotat cu functii care la vremea aceea nu existau nici pe deckuri high-end, gen quartz lock care poate fi activat si dezactivat. Sony WM-D6C Walkman Professional – zStereo https://zstereo.co.uk/2013/04/24/sony-walkman-pro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 31, 2019 Share Postat Iulie 31, 2019 (editat) Ăsta e WM-D6C, trebuie să caut un cablu pentru el. Pe redare are un sunet foarte fin, cald, parcă e pe lămpi. Prețul lui a crescut exponențial în ultimii ani, dacă unul din cea de-a doua generație (care trecuse la capete permalloy mai ieftine) poate fi luat pe la 300 - 400 de euro dacă e în stare foarte bună, pe unul din prima generație, cu capete amorfe foarte scumpe pentru vremea aceea, trebuie să scoți din buzunar minim 1000 de lire sterline (dacă e în stare foarte bună, bineînțeles). Cel din poza mea e prima generație, funcționează impecabil, a trebuit doar să îi curăț puțin exteriorul. Editat Iulie 31, 2019 de Andi 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat August 8, 2019 Share Postat August 8, 2019 Sa-l stapanesti sanatos! Quartz pe stabilizatorul de turatie au avut si Grundig chiar pe scule cu cativa ani mai vechi. Au mai fost cativa altii care au avut DD si quartz daca nu ma insel JVC. Capetele permalloy au sunat cel mai bine din toate dpmdv insa se uzeaza repede. Deh, nu le poti avea pe toate! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat August 13, 2019 Share Postat August 13, 2019 Sa le stapanesti sanatos ! 302-ul ala e cu BU-1. Fain transport ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 14, 2019 Share Postat August 14, 2019 La 08.08.2019 la 11:23, hondaru a spus: Sa-l stapanesti sanatos! Quartz pe stabilizatorul de turatie au avut si Grundig chiar pe scule cu cativa ani mai vechi. Au mai fost cativa altii care au avut DD si quartz daca nu ma insel JVC. Capetele permalloy au sunat cel mai bine din toate dpmdv insa se uzeaza repede. Deh, nu le poti avea pe toate! Thanks! Nu, fii atent care e diferența, că asta am vrut să subliniez: la WM-D6C, quartz lock-ul poate fi activat și dezactivat! Adică îl poți dezactiva și regla viteza. În acel moment era o chestie unică și, din câte știu, a mai apărut doar pe foarte puține deck-uri din categoria high end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 Apropos de direct drive și quartz lock, o chestie aproape hilară: de când cu aceste deck-uri DD și QL (în special K700ES), senzația de turație stabilă, parcă prinsă în menghină, e atât de pregnantă, încât atunci când trec la digital parcă am senzația de wow&flutter, pe bune. 😄 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 Puțin cam imposibil să ai w&f pe digital. Depinde ce ai fumat înainte... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 (editat) Acum 10 minute, Shibata a spus: Puțin cam imposibil să ai w&f pe digital. Depinde ce ai fumat înainte... Nu fumez nimic și tocmai de asta am spus că e hilar și că îmi dau seama că e doar o senzație. Probabil are legătură cu faptul că, într-un anumit fel, creierul meu e obișnuit să audă wow&flutter cu un anumit tip de semnal analogic, se pregătește pentru asta, dar nu îl aude, așa că senzația că lipsește e mult mai pregnantă. Încerc să explic din punct de vedere pur psiho-acustic. Sigur, mișto-uri de autobază, cum tocmai ai făcut tu, poate face oricine. Editat August 15, 2019 de Andi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat August 15, 2019 Share Postat August 15, 2019 M-ai înțeles total greșit, este un lucru extraordinar dacă începi în sfârșit să realizezi că multe "auzenii" sunt de fapt simple senzații, fără legătură cu numărul de zerouri din prețul afișat. Bravo! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 25, 2019 Share Postat August 25, 2019 O altă imagine cu (o parte din) etajul analogic din deck-ul Sony K700ES, poate cel mai bun deck non-Japan făcut de Sony vreodată. Eu nu am mai văzut o astfel de lucrătură niciodată, în nicio sculă. 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondaru Postat August 26, 2019 Share Postat August 26, 2019 Din pacate una e lucratura si alta sunetul.... In anii 50-60 lucraturile erau mult mai slabe dpdv design dar sunetul nu este egalat nici in ziua de azi de nimic. .. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat August 26, 2019 Share Postat August 26, 2019 Cred ca m-a impresionat simplitatea, de fapt. Acum vad ca am scris ca nu am mai vazut in niciun aparat, ma refeream la deckuri, bineinteles, sa nu se inteleaga gresit. K700es e facut in Japonia, normal. Ma refeream la el ca model care a fost pentru piata externa, ca au fost cateva modele mai bune, dar erau exclusiv pt piata japoneza. K700es era 333esx pe piata japoneza, dar in timp ce k700es era top of the line pe piata din afara, japonezii au avut si 555esx, sau ceva de genul, care evident era peste, insa a fost comercializat doar pe piata lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 17, 2019 Share Postat Septembrie 17, 2019 Din ultimul număr, pe septembrie, Hi-Fi World. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 26, 2019 Share Postat Septembrie 26, 2019 Câteva rarități „din colecția personală” 😄 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate