Sari la conținut
HiFi Tech

Alte hobby-uri

igor1234

Postări Recomandate

:alien: e tari rushii, dom'le! Da' nu stiu cum se face, ca au doar un singur portavion, de pe care cad avioanele la aterizare... altfel, sperietoare maxima armata rusa. Niste tristi, coate goale, care maine-poimaine se vor rascula impotriva conducatorilor, cand nu vor mai avea ce sa manance (aka gloante si roti la biciclete). Bine ca fac avioane - chiar, Suhoi ala din film o fi unicul? Sa aiba mare grije de el, sa nu pice si ala, ca n-avem ce sa mai vedem pe iutub...

Tari americanii astia http://www.evz.ro/distrugatorul-invizibil-zumwalt-s-a-stricat.html?utm_source=PROHP&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post A fost dat in functiune acum o luna, cred ca inca e in garantie deci nenorocirea nu e asa mare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...A, si ca sa concluzionez: este ipocrizie maxima sa visezi la maica Rusia cea mai mare si mai tare, in conditiile in care audiofilul din tine NU asculta la picap Simfonia, cu sarme din cabluri de avion sovietic (desi am auzit ca din astea ar fi pe la noi), pe.

Doamne fereste, nu visez la asa ceva, dar nici nu vreau o America care sa domine lumea asa cum isi doreste. Pina la urma posibil sa vedem cum le-o trage la toti tara aia mare cu popor numeros, unde se fabrica majoritatea sculelor noastre.

Ca idee ascult si Hendrix si Ceaikovski.

Link spre comentariu

Lucrurile stau așa: orice stat care deține arme nucleare poate declanșa sfârșitul lumii și ca atare nu trebuie luat în glumă.

Că le pică un avion sau li se defectează un vapor nici nu mai are importanță.

Rușii au capacitatea de a face praf și pulbere planeta asta. La fel și americanii.

Eu cred că nu e de glumă. Aiureli gen „scut antirachetă”, care e o frecție, sunt doar bune de aburit contribuabilul.

Link spre comentariu

Cred ca SUA domina lumea prin simpla existenta; cineva trebuia sa domine. Faptul ca dezvoltarea sa interna pe toate planurile au dus la pozitia si influenta ei pe mapamond, asta e. Plus, liderii dau tonul. De asemenea, intotdeauna liderii sunt luati la shuturi si invidiati.

PS: Nu agreez tot ce vine din SUA, am destule critici de formulat.

Bucata asta de roca aruncata in spatiu are nevoie de un jandarm universal din motive evidente. Nu este atat de simplu sa iti asumi acest rol intre atatea interese. Sa-i multumim lui Dumnezeu / universului ca jandarmul lumii este un stat democrat. Noi privim toata aceasta chestiune la suprafata. Informatiile pe care le avem sunt superficiale si ating in cel mai fericit caz varful aisbergului.

Americanii misca trupe prin lume mai mult din considerente psiho-tactice. Generalii lor nu sunt atat de creduli, incat sa isi inchipuie ca in cazul unui razboi total, 40jde lansatoare antiracheta cantonate in Romania ar face mare deranj printre miile de rachete rusesti.

Am fost in Paris vara asta, pe strazi era plin de soldati inarmati pana in dinti. Acum serios, suntem baieti mari, doar nu isi inchipuie cineva ca intr-un oras atat de mare, soldateii acestea de plumb puteau sa opreasca un grup terorist exact in momentul atacului.

Link spre comentariu

• 3 months later...

In ultima vreme am rezervat ceva timp pentru un hobby mai vechi, reconditionarea automobilului.

In acest sens a fost achizitionata una bucata Audi V8, legendarul model din DTM!

Pentru mai multe poze si informatii puteti accesa contul meu de fbuc, apar update uri din cand in cand, pentru ca oamenii vii fac lucruri, serioase ! :))

FB_IMG_1489148547663.jpg.eb18583c9f149e2c645eff74e0f4791c.jpg

FB_IMG_1489148537915.thumb.jpg.7f921c666e73f15eac17ea41144f9724.jpg

Link spre comentariu

:hypnotized: ceeeee sistem audio are din fabrica ?

Este printre ultimele fabricate dupa seria sasiului, are foarte multe dotari, servotronic, insa fara sistemul audio premium bose, casetofonul original Beta fiind de negasit, am pus un radiophone blaupunkt care se integreaza bine si are iluminatul potrivit cu bordul, insa stiti cu totii ca atunci cand ai un V8 sub capota, el face muzica!

FB_IMG_1489175478627.thumb.jpg.344be0f98b6d82ba61b63847f654d953.jpg

FB_IMG_1489175459706.jpg.4e077af412946b77156da708e248437a.jpg

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

vine un moment in viata omului cand harbul cu 4 roti indiferent de ce sigla poarta in bot nu mai ocupa un loc important in orizontul mintii unui boater, devine o unealta folositoare pentru a duce la indeplinire task ul suprem : lansarea barcii.

pana la apa e nevoie de o mica revizie, curatat carburatoare, inlocuit filtre, am o gramada de probleme cauzate de gelificarea benzinei in filtre, anul trecut am uitat filtrul decantor plin cu benzina si am scos o marmelada, treburile astea iti pot transforma iesire in mare necaz, benzina asta noua cu metanol e problema mare, mai ales la sisteme oldschool pe carburatie, se descompune si isi schimba culoare imediat.

pun si niste poze cu sistemul audio, sta in ierni geroase si in zile cu temperaturi de peste 70 de grade sub prelata, dar functioneaza, canapeaua activa cred ca o sa o prezint si celor de la tullio abbate pentru ca desi fac niste realizari de miliarde, au avut client pe Senna si alti oameni grei, nu au reusit sa fac aun sistem audio decent pe barcile lor, si au focusat atentia spre marinizarea motoarelor de mare putere de la lamborghini, ferrari si spre hidrodinamica insa eu consider ca si sunetul conteaza intr o barca, uneori vrei liniste, vrei sa auzi cum canta pasarile, alteori vrei un blues care sa "te miste" , recunosc ca ascult rar in barca dar cand o fac simt multa bucurie pentru ca sistemul e exceptional, suna si nu ma asteptam sa iasa asa bun din niste componente adunate.

IMG_20170329_154621.thumb.jpg.29a42dafaf6ca210d07bcd1e456d04e4.jpg

IMG_20170329_154628.thumb.jpg.728179b081c62e253db92ff8317712d2.jpg

IMG_20170329_171503.thumb.jpg.7ddbce8868b767cc4a413b192bd41fb5.jpg

IMG_20170329_183054.thumb.jpg.df37f01c855ea80be1a63d6346826d47.jpg

IMG_20170329_183103.thumb.jpg.69c2fcd5ac1cdaf602c87a1eae464365.jpg

IMG_20170329_183115.thumb.jpg.8c8d9bce97281824d86ce5c088a797f1.jpg

IMG_20170329_183125.thumb.jpg.409f7253932dd47fb306a15c2ae0d382.jpg

IMG_20170329_155126.thumb.jpg.903a7031cfb905159a496d732471321c.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 4 months later...

Am descoperit o placere nouă, puternica. Placerea de a suda. Am primit un aparat imens TIG din anii 80(350kg), ma fascineaza cum e construit si cum sudeaza, as suda non stop cu el, parca deseneaza. 

Sudura executata de mine.

Are cabluri faine, groase(300 amperi)cam ca alea bune de le folosesc multi la boxulițe.

IMG_20180327_182107.jpg

IMG_20180323_181209.jpg

IMG_20180323_180144.jpg

IMG_20180323_180505.jpg

IMG_20180323_180534.jpg

Link spre comentariu

Un adevărat amplif în clasă A. :)

Trafo mic îmi face cu ochiul, am unul asemănător dar mai mare şi cu tole de 0,35 pe care-l folosesc  ca autotraf ptr scule din afara României. La 800VA e suficient ptr orice sculă de casă.

Editat de zal
Link spre comentariu

:)))

adevarul e ca nici un aparat de sudura cu tranzistoare nu livreaza ca unul serios cu trafo de 200kg si nici nu sudeaza . am auzit ca cele de peste 10k euro ar face treaba buna cu tranzistoare dar nu prea tin in medii grele, la un moment dat fac plici, sistemul de racire le umple cu pilitura, etc.

traful de comanda si unii conectori au mai fost inlocuiti pe parcurs in 40 ani, acel traf mic e destul de nou. Mereu in mintea mea proasta am crezut ca aparatura de sudura germana e top insa olandezii au vreo 3 clase peste. Bine acum toti fac plastick sinistru, asta e alta discutie.

Link spre comentariu

• 2 months later...
La 21.04.2015 la 14:25, Mariutim a spus:

Multumesc de aprecieri.pescuitul la crap este un sport scump.Valoare echipamentului meu complet inclusiv camping,depaseste valoarea multor sisteme prezentate aici pe site..Abia intra intr-0 masina break de dimensiuni mari.Cand plec pentru o saptamana parca ma mut :lol:

Salut este normal sa fie scump echipamentul când numai o mulineta Daiwa sau Shimano cu tamburi de schimb poate ajunge la 1000 euroi si chiar depăși aceasta suma.

Fir întins!

Link spre comentariu