Sari la conținut
HiFi Tech

Lipan Cosmin

Membri
 • Număr conținut

  28
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Lipan Cosmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație Comunitate

 1. Iar următoarele, care sa se preteze la cameră vor fi pe 3 cai configurație dif 1-4-7 inch cu ribon si difuri revelator la medii și bas, iar pt filtrele de înalte si medii vreau sa folosesc cond. Alumen de la jantzen iar pe bas o sa fol standard de la janrzen. Restul oi vedea pe parcurs. Astea sunt momentan deja planificate. Aștept mediile de 4 inch sa vina ,sunt comandate.
 2. Sunt făcute cu difuzoare scanspeak si filtre jantzen
 3. Super la un curent de mers in gol de 1,55A sunt foarte deschisi tranzistorii finali, dar este un calorifer pentru vremurile reci de iarna( glumesc) oricum sigur încălzește sufletul cu avantajele si dezavantajele amplificatoarelor in pur clasa A. O super realizare ! si jos pălăria ca sunt Români! Bravo!✌️✌️✌️
 4. Salut! O sa trec la niste boxe mai mici, ale mele au bas de 30 cm si coboară la 17hz ( scanspeak 30w4558). Oricum sunt un coșmar sa le miști mai ales când îmbătrânim.
 5. Multumesc frumos ! Aici este problema pe plafon rigips, sub parchet extrudat pt izolatie, la intersectia boxelor este usa de intrare in camera... Incep prin a tatona re pozitionarea boxelor si pe urma oi vedea
 6. Buna dimineața! Eu sunt acum in aceasta situație, după ce m.am mutat, si sistemul meu suna oribil. Sunt disperat ,stiu cum suna, Clar camera este cea mai importanta comp a sistemului audio cred ca face cam 50% din calitatea audiției . Încerc in continuare sa caut soluția cea mai buna fara sa îmi pun sotia in cap, sper sa reușesc
 7. Fiecare componenta într.o incinta contează.asta in cazul in care cutiile sunt întărite si proiectate corect Difuzoarele au cel mai mare impact asupra sunetului. Urmează filtrele , in special condensatori in serie cu difizoarele , si cablurile in ultimul rand.
 8. Salut părerea mea este următoarea, de a începe de la amplificator.,boxe si restul....
 9. Dar suna foarte bine sunt multumit Salut! Eu am un Nachamiki mb-1s in care am schimbat condensatori de pe alimentare cu Nichicom , bypas wima ,stabilizatori de +/-5v de la dexa, iar pe audio am schimbat condensatori cu elna silmic2 si op cu lme 49720 . Al doilea cd player este un Classe cdp.10 la care am schimbat condensatori pe alimentare cu N
 10. Salut! Eu am un Nachamiki mb-1s in care am schimbat condensatori de pe alimentare cu Nichicom , bypas wima ,stabilizatori de +/-5v de la dexa, iar pe audio am schimbat condensatori cu elna silmic2 si op cu lme 49720 . Al doilea cd player este un Classe cdp.10 la care am schimbat condensatori pe alimentare cu Nichicom am mari si puțin capacitatea de la 2200uf la 3300 uf si de la 4700uf la 6800uf. Bypas Nichicom nepolarizați si wima. Clock dexa neutrino2 ,siguranță Synergetic blue si cablu ac Sinergetic black. Sunetul a ajuns la alt nivel ( suna excepțional si original). La operaționali nu am umblat , am ajuns la concluzia ca suna foarte natural cu cei din fabrica.
 11. Salut! A folosit cineva in locul operaționalelor modulele burson? Daca da ! Cum sau comportat si in locul căror operaționale sau montat?
 12. Lipan Cosmin

  Sansui AU-919 (1979)

  Super ampliful! am avut o perioada acasă unul cu un canal ars , suna foarte curat iar la vremea aceea preamplificatorul riaa mi s.a părut fabulos .
 13. Foarte frumos, ești foarte norocos,fir întins!
×
×
 • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.