hellrider77 Postat Octombrie 3, 2016 Share Postat Octombrie 3, 2016 Mulțumesc pentru detalii. Prin "în fata" înțeleg o medie ușor mai accentuata. În sensul ca o voce sau un saxofon tenor estompează detalii aflate pe fundal. Ca și cum atunci când intra un saxofonist, nu poți sa mai "vezi" scena dincolo de acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 V-ati jucat careva cu iFi Micro iDSD ? Da, il am eu, este un dac bun pentru all in one, amplificatorul de casti este incredibil. Am AKG 601 Ref si suna f f bine cu ele. Ca dac pe intrarea coax este slabut, comparat insa cu dac-ri dublu ca pret. In zona lui de pret nu cred sa fie ceva mai bun. Mi-am propus sa il testez mai atent in urmatoarea perioada pe iesirea usb si dsd, este un dac care decodeaza nativ dsd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Mi-am propus sa il testez mai atent in urmatoarea perioada pe iesirea usb si dsd, este un dac care decodeaza nativ dsd. Iti multumesc. Chiar partea cu DSD ma intereseaza in mod special. Te rog mult sa revii cu impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 M-am indragostit de Naim Usor "moale" la prima auditie... pe termen lung insa este ce trebuie. Imi vine greu sa opresc muzica.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Eh, ai vazut ? Ce amplificator ai si cu ce cablu l-ai conectat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Musical Fidelity M6si, boxe Tannoy XT8F. Interconect Audioquest Golden Gate (am testat si cu celebrul Accuphase albastru dar parca devine prea moale sunetul, inca nu sunt hotarat). Un USB decent de la Hama. Cablu boxe Supra Ply 3.4 si Wireworld Luna 7 (deocamdata prefer Supra). Cabluri de curent Supra si Ramm Amadeus. Inca nu m-am hotarat care cablu la ce scula merge. Deocamdata imi place mai mult cu Amadeus in Naim. (nca nu sunt convins ca utilizarea cablurilor de curent haudiofile nu este placebo) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 M-am indragostit de Naim Usor "moale" la prima auditie... pe termen lung insa este ce trebuie. Imi vine greu sa opresc muzica.... Sa te bucuri de muzica si de noua achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 5, 2016 Share Postat Octombrie 5, 2016 Va mulțumesc pentru ajutor. In seara asta mi-am dat seana ca fără sa vreau am ajuns la un sistem 100% britanic. Cat o sa ma tina, mai vedem... La o analiza atenta este clar ca prefer sunetul relaxat dar dinamic. Toate componentele sunt caracterizate printr-un sunet mai puțin incisiv. Inclusiv cablurile, acum citesc ca sunt recomandate pentru a " potoli înaltele și mediile agresive". Următorul upgrade este camera de audiție .... cu tot cu casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 "Următorul upgrade este camera de audiție .... cu tot cu casa." Tot ceva britanic va fi ? PS: am avut si eu acel accuphase albastru si confirm spusele tale. Eu am preferat altceva in locul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 6, 2016 Share Postat Octombrie 6, 2016 O sa merg pe ceva vintage. Trancota cum ar fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Bravo, man! Ti-ai alcatuit, relativ rapid, un sistem foarte OK-ish! Sa te bucuri de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 7, 2016 Share Postat Octombrie 7, 2016 Multumesc, Numai rapid nu a fost, ma chinui de multi ani. Ai caracterizat bine sistemul. OK-ish... pana la "foarte" mai este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 12, 2016 Share Postat Octombrie 12, 2016 Poate intereseaza pe cineva . https://docs.google.com/document/d/1gkUNvSlgV_n82izd4vggyPQRhVB4tkB4vF0kx6YUZTg/pub E o chestie faina sa combini versatilitatea Foobar cu calitatea HQPlayer . Se pare ca in continuare Foobar cu toate componentele sale ramine in preferintele ascultatorilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sith Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Poate foloseste cuiva ce scriu acum. Printre surse , de toata ziua, am si un Raspberry Pi 3 ce ruleaza Kodi. Legat la NAS-ul WD nu stiu cat (4hdd de 1T0) si inca doua HDD de 1T si 750G parca. Fara wifi, numai cabluri bune, aplicatii militare. La Nas e legat prin router si un Dune Prime . Streamerele amintite se intalnesc pe optic si digital in DSP Yamaha Z9. Deci pot compara in timp real calitatea comutand intre Rpi3 si Dune (dar si intre optic si digital) Un salt urias in calitate am inregistrat cand am alimentat RPi3 din acumulatori, practic niste powerbank mai maricele (zendure parca). Urmatorul pas as vrea sa alimentez chimic si NAS-ul si routerul. Astazi am achizitionat un Pi3 si am de gind sa pun Moode pe el. Am vazut si Pi3 cu Kodi, in Suedia se vinde un kit cu telecomanda cu tot : https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/enkortsdator/raspberry-pi/diy-raspberry-pi-3-media-player-p88065 Nu am gasit nicaieri pareri despre playerul de mai sus (Kodi), de aceea m-am decis sa incerc Moode. Momentan folosesc ceva foarte simplu, de genul: NAS--->Audiophilleo---->AccuphaseDP550 (DAC) si sint chiar multumit de rezultat .... Vreau sa incerc PI3 pentru ca NAS-ul are capacitate mica (SSD) si pentru ca teoretic e relativ usor de alimentat dintr-o sursa fara zgomot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Eu sunt multumit de Kodi, mai ales ca am multe dvd-uri cu concerte. I-am pus o tastatura wireless in una din intrarile USB. Ce nu stie Kodi este .iso. Pentru asta am Dune. La PI3 i-am luat si un modul care face SPDIF, coaxial si optic. La comutare semnal intre iesirea coaxiala si HDMI nu observ diferente. Am dat banii degeaba pe modulul ala care se infige in PI, doar cand mai leg vreun DAC extern adus de cate cineva se mai justifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Kodi știe iso. Nu adaugă iso în librăria audio, dar la dvd, bluray nu e problema ar trebui sa le vadă. Pentru audio prefer jriver în ultima vreme...parca se aude o idee mai bine decât Kodi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Nu stiu nene, nu l-am putut face sa le vada, ce am tinut mortis sa aud cu Kodi am trecut prin convert-ul de la foobar. Daca avem timp vreodata te rog sa-mi arati cum se face. Nu-mi povesti ca pricep greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Cu cea mai mare placere. Folosesc kodi de 8ani pe vremea când se chema xbmc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 sa traiesti, vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sith Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Am instalat Moode, descarcat de aici : http://moodeaudio.org/ Instalarea a durat 5 minute. Mai am de asteptat pina ajung sa-l si probez ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sith Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Solutii Fanless PC ... http://www.atlastsolutions.com/fanless-fc8-series-pc-core-i5-6500t-8gb-250gb-ssd-3-5-hdd-option-asus-q170t/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sith Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Crcase simple (fanless) : http://www.streacom.com/products/f1c-evo-chassis/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Mie imi plac de la astia . http://www.hfx.at/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sith Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Se pare ca in asta : http://www.atlastsolutions.com/ultimate-fanless-mini-pc-skylake-core-i7-dual-lan-displayport-hdmi-8gb-250gb-ssd-asus-h110t/ se poate integra si o placa RME (varianta pciexpress), adica asta : http://www.rme-audio.de/en/products/hdspe_aio.php hfx e mult mai scump, are si parte pe care nu o folosesti (video), si nu e atit de flexibil (merge numai cu KODI) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Noiembrie 25, 2016 Share Postat Noiembrie 25, 2016 Este exagerat dupa parerea mea sa dai o caruta de bani pe i7 si placa aia de sunet bigubastica. Rezolvi simplu cu in NUC cu Celeron conectat prin USB la in DAC bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate