Sari la conținut
HiFi Tech

Mariutim

Postări Recomandate

V-ati jucat careva cu iFi Micro iDSD ?

Da, il am eu, este un dac bun pentru all in one, amplificatorul de casti este incredibil. Am AKG 601 Ref si suna f f bine cu ele. Ca dac pe intrarea coax este slabut, comparat insa cu dac-ri dublu ca pret. In zona lui de pret nu cred sa fie ceva mai bun. Mi-am propus sa il testez mai atent in urmatoarea perioada pe iesirea usb si dsd, este un dac care decodeaza nativ dsd.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Musical Fidelity M6si, boxe Tannoy XT8F.

Interconect Audioquest Golden Gate (am testat si cu celebrul Accuphase albastru dar parca devine prea moale sunetul, inca nu sunt hotarat). Un USB decent de la Hama.

Cablu boxe Supra Ply 3.4 si Wireworld Luna 7 (deocamdata prefer Supra).

Cabluri de curent Supra si Ramm Amadeus. Inca nu m-am hotarat care cablu la ce scula merge. Deocamdata imi place mai mult cu Amadeus in Naim. (nca nu sunt convins ca utilizarea cablurilor de curent haudiofile nu este placebo)

Link spre comentariu

Va mulțumesc pentru ajutor. In seara asta mi-am dat seana ca fără sa vreau am ajuns la un sistem 100% britanic. Cat o sa ma tina, mai vedem...

La o analiza atenta este clar ca prefer sunetul relaxat dar dinamic. Toate componentele sunt caracterizate printr-un sunet mai puțin incisiv. Inclusiv cablurile, acum citesc ca sunt recomandate pentru a " potoli înaltele și mediile agresive". Următorul upgrade este camera de audiție .... cu tot cu casa.

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Poate foloseste cuiva ce scriu acum. Printre surse , de toata ziua, am si un Raspberry Pi 3 ce ruleaza Kodi. Legat la NAS-ul WD nu stiu cat (4hdd de 1T0) si inca doua HDD de 1T si 750G parca. Fara wifi, numai cabluri bune, aplicatii militare. La Nas e legat prin router si un Dune Prime . Streamerele amintite se intalnesc pe optic si digital in DSP Yamaha Z9. Deci pot compara in timp real calitatea comutand intre Rpi3 si Dune (dar si intre optic si digital)

Un salt urias in calitate am inregistrat cand am alimentat RPi3 din acumulatori, practic niste powerbank mai maricele (zendure parca). Urmatorul pas as vrea sa alimentez chimic si NAS-ul si routerul.

Astazi am achizitionat un Pi3 si am de gind sa pun Moode pe el. Am vazut si Pi3 cu Kodi, in Suedia se vinde un kit cu telecomanda cu tot :

https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/enkortsdator/raspberry-pi/diy-raspberry-pi-3-media-player-p88065

Nu am gasit nicaieri pareri despre playerul de mai sus (Kodi), de aceea m-am decis sa incerc Moode.

Momentan folosesc ceva foarte simplu, de genul:

NAS--->Audiophilleo---->AccuphaseDP550 (DAC) si sint chiar multumit de rezultat ....

Vreau sa incerc PI3 pentru ca NAS-ul are capacitate mica (SSD) si pentru ca teoretic e relativ usor de alimentat dintr-o sursa fara zgomot...

Link spre comentariu

Eu sunt multumit de Kodi, mai ales ca am multe dvd-uri cu concerte. I-am pus o tastatura wireless in una din intrarile USB. Ce nu stie Kodi este .iso. Pentru asta am Dune. La PI3 i-am luat si un modul care face SPDIF, coaxial si optic. La comutare semnal intre iesirea coaxiala si HDMI nu observ diferente. Am dat banii degeaba pe modulul ala care se infige in PI, doar cand mai leg vreun DAC extern adus de cate cineva se mai justifica.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Se pare ca in asta :

http://www.atlastsolutions.com/ultimate-fanless-mini-pc-skylake-core-i7-dual-lan-displayport-hdmi-8gb-250gb-ssd-asus-h110t/

se poate integra si o placa RME (varianta pciexpress), adica asta :

http://www.rme-audio.de/en/products/hdspe_aio.php

hfx e mult mai scump, are si parte pe care nu o folosesti (video), si nu e atit de flexibil (merge numai cu KODI) ...

Link spre comentariu

• dinica locked this topic
  • dinica unlocked this topic