dinica Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Test serios, eliminam stresul pacalelii, schimbam fisierul, anuntam schimbaream cu mentiunea ca ascultatorii nu vor cunoaste tipul de fisier. Nu stii ce asculti, notezi ce iti place fara sa cunosti formatul, apoi tragem niste concluzii. Sursa va fi Aurender A10. Testul se va desfasura la mine in data de 12 octombrie de la ora 11 AM. Doritorii pot lasa un mesaj aici sau ma pot conecta in privat. Numarul maxim de vizitatori va fi limitat la 6. PS: Sunt deschis sa folosim mai multe surse digitale, atata timp cat acestea nu arata ca o bricheta. Orice propunere este binevenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Asta daca o sa mai ai Aurender până pe 12 😈. Oricum ar fi ma bag. Problema cu un astfel de test este ca fisierele MQA provin din masteruri diferite, imposibil de identificat. Cei de la MQA s-au asigurat că nu ajunge la public nici o versiune non-MQA a masterurilor respective. Pana acum au refuzat cu încăpățânare să trimită chiar si un fragment pentru comparatie. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 27, 2019 Autor Share Postat Septembrie 27, 2019 (editat) Acum 5 minute, hellrider77 a spus: Asta daca o sa mai ai Aurender până pe 12 😈. Oricum ar fi ma bag. Problema cu un astfel de test este ca fisierele MQA provin din masteruri diferite, imposibil de identificat. Cei de la MQA s-au asigurat că nu ajunge la public nici o versiune non-MQA a masterurilor respective. Pana acum au refuzat cu încăpățânare să trimită chiar si un fragment pentru comparatie. Il am sigur. Nu pleaca de la mine de acasa. Dupa este al tau. You m@#& f....! Daca au facut un remaster superior celui initial, aflat in PCM, DSD sau banda analogica, asta vom auzi. Editat Septembrie 27, 2019 de dinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctzzzz Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Ma inscriu si eu, daca mai sunt locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 Daca se poate si o inregistrare video la toata chestia pt noi astia care nu pot ajunge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 28, 2019 Autor Share Postat Septembrie 28, 2019 Acum 20 ore, dervish a spus: Outsiderii sunt primiti? M-am uitat pe interventiile tale de pana acum. Intr-o proportie cavarsitoare sunt trolling. Ar fi culmea sa te primesc la mine in casa, dupa ce ai aratat atata bunavointa. As-Salamu Alaikum! 😇 2 1 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Acum 17 ore, Bobo a spus: Daca se poate si o inregistrare video la toata chestia pt noi astia care nu pot ajunge. De curiozitate: de ce vrei înregistrare video? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Andi , ce apare mai jos in postarea ta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Acum 8 minute, hersorin a spus: Andi , ce apare mai jos in postarea ta ? Un mesaj pe care mi l-a trimis domnul Viorel Firtat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 28, 2019 Share Postat Septembrie 28, 2019 Acum 3 minute, bizonu22 a spus: Va bântuie omul asta. Da, nu mai dorm noaptea de bântuit ce sunt. Ești beat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 29, 2019 Autor Share Postat Septembrie 29, 2019 Nu va exista un video. Voi scrie un articol despre intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 10, 2019 Autor Share Postat Octombrie 10, 2019 La 27.09.2019 la 14:16, ctzzzz a spus: Ma inscriu si eu, daca mai sunt locuri. Salut! Discutam pe privat detaliile pentru sambata. Observ ca testele astea blind va sperie. Alta data eram nevoit sa refuz oameni, acum nu prea va ingramaditi. Imi amintesc ca erau niste fani MQA pe aici. Unde ati disparut? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mlaurentiu Postat Octombrie 10, 2019 Share Postat Octombrie 10, 2019 Robert, vreau sa vin, îți confirm astăzi. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 12, 2019 Autor Share Postat Octombrie 12, 2019 (editat) Test terminat. Le multumesc tuturor participantilor. Oamenii cam fug de teste blind si nu inteleg de ce. 5 eroi au fost prezenti astazi. Rezultatele vor fi prezentate intr-un articol HiFi Tech. Editat Octombrie 12, 2019 de dinica 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 12, 2019 Autor Share Postat Octombrie 12, 2019 Acum 1 oră, shutti a spus: Zi si tu 2 vorbe, parerea ta care e? Chiar daca nu elaborezi... O sa avem articol. Citesti acolo. 😉 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 Care au fost cei 5 eroi? Sa fie deconspirati! ☺️ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 12, 2019 Share Postat Octombrie 12, 2019 Nu știu cine au fost, dar în acel fan NIN am încredere by default. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Deci fanu' Nin, agentul 007, Batman si... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 13, 2019 Autor Share Postat Octombrie 13, 2019 PCM a castigat. Singurul moment cand MQA a parut sa iasa in fata a fost la o inregistrare foarte proasta a cantaretei Amy Winehouse. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Acum 46 minute, dinica a spus: PCM a castigat. Singurul moment cand MQA a parut sa iasa in fata a fost la o inregistrare foarte proasta a cantaretei Amy Winehouse. Rezultatul denota discernamantul corect al celor aflati la test! Din punctul meu de vedere, MQA poate fi o alternativa la mp3 sau la cei cu sisteme digitale de slaba calitate... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 13, 2019 Autor Share Postat Octombrie 13, 2019 Acum 48 minute, johndoe21ro a spus: Rezultatul denota discernamantul corect al celor aflati la test! Din punctul meu de vedere, MQA poate fi o alternativa la mp3 sau la cei cu sisteme digitale de slaba calitate... Reamintesc celor care citesc acest subiect. Testul a fost 100% blind. Am acoperit chiar si ecranul playerului A10. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Am înțeles că testele s-au făcut pe un Musical Fidelity NuVista 600, după care îmi curg balele ceva de groază, mai ales că Primare-ul meu face figuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Octombrie 13, 2019 Share Postat Octombrie 13, 2019 Acum 47 minute, Andi a spus: Am înțeles că testele s-au făcut pe un Musical Fidelity NuVista 600, după care îmi curg balele ceva de groază, mai ales că Primare-ul meu face figuri. Eu de-asta incurajez lumea sa cumpere din afara... ☠️ 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 Atât... ? Nimic despre bogăția timbrală, microdetalii, separație, scenă, măreție, naturalețe... De-astea... 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Octombrie 14, 2019 Share Postat Octombrie 14, 2019 Acum 4 minute, FATHER a spus: Atât... ? Nimic despre bogăția timbrală, microdetalii, separație, scenă, măreție, naturalețe... De-astea... Nu comentez decat la piesa clasica, pian si vioara. In unul din cele doua formate testate, diferenta de bogatie timbrala a viorii a fost ca diferenta intre o sticla de Babanu' si un Negru de Purcari. 1 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate