bogdanozaurus Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Dupa 21 de ani forumul ComputerGames.ro se va închide definitiv pe 20 mai, 2018. Din ce am inteles citind printre rinduri motivele ar fi legate de ceva norme europene legate de protectia datelor a caror aplicare ar fi costisitoare si nerentabila. Asa ca ne luam adio de la unul dintre primele forumuri aparute in Romania asa cum am spus adio si altor forumuri de-a lungul vremii. Regret tare mult ce se intimpla, acolo am deschis ochii in mediul online, am invatat multe, am primit ajutor dar si injuraturi ca doar sintem in RO, am vindut una si am cumparat alta si nu in ultimul rind acolo i-am intilnit pentru prima data pe multi dintre voi. Ramine de vazut ce se va intimpla mai departe prevad ca multe alte forumuri vor disparea. UE cam are tendinta sa inventeze false probleme pe care apoi sa le rezolve cu tot felul de norme care fac mai mult rau decit bine. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Vom simţi cizma tot mai grea pe grumaz. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Să mulțumim geniilor de la Bruxelles, zic. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 Nu trebuie sa semnezi nimic cu fiecare membru al forumului. Sunt anumite proceduri legate de securitatea datelor ce trebuie implementate. Chestia asta costa niste bani si presupune ceva efort. Sunt cateva scandaluri legate de protectia datelor si de faptul ca diferite firme de PR au folosit aceste informatii altfel decat ar fi trebuit. Vezi alegerile din USA, Brexit, ultimile alegeri din Romania. Toate firmele care lucreaza cu date personale sunt obligate sa implementeze o metoda transparenta de procesare a informatiilor confidentiale. PS: Dracul nu-i chiar asa de negru. Am citit acum postarea unuia dintre moderatori in care spune ca discutiile vor continua pe un alt forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 In SUA legislatia este mult mai laxa din acest punct de vedere. De ce nu s-ar muta forumurile acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 1 oră în urmă, RaimondAudio a spus: In SUA legislatia este mult mai laxa din acest punct de vedere. De ce nu s-ar muta forumurile acolo ? Daca useri sunt din UE se muta degeaba, tot intra sub incidenta regulamentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Pai sa ne mutam in Rusia, cred ca e cea mai buna solutie 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 De acum inainte vom cunoaste cu adevarat sensul expresiei "varza de Bruxelles". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Problema e cum se împacă capra cu varza. Dacă mai introducem şi un lup în ecuaţie, ajungem la problema celebră de logică cu trecutul rîului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 26, 2018 Autor Share Postat Aprilie 26, 2018 Nu va imaginati ce rau imi pare, cred ca traiesc o experienta similara (evident la scara mult redusa) cu a rudelor unui condamnat la moarte pe masura ce se apropie ziua executiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Pentru mine este al 4-lea forum mare pierdut. Nepăsător, timpul trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Si eu am un forum si,sincer, nu stiu ce am de facut. Am citit legea si ,puncte, puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 In cel mai rau caz, revenim acolo de unde am inceput: mIRC 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Cred ca se supra liciteaza chestiunea asta cu legea. Am citit-o cap coada de doua ori si n-am inteles cum poate complica existenta unui forum. Daca cineva are alta parere am sa-l rog s-o dea pe post,dar strict cu privire la textul legii. Cred ca sunt alte considerente petru care acele forumuri au luat decizii mai putin placute pentru membrii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Din pacate lumea tinde sa fie mica pentru marile corporatii. Care cauta mereu sa impuna noi reguli pentru a pune bete in roate micilor jucatori dintr-o piata. Urmeaza lumea celor mari, micul intreprinzator e pus la zid si anihilat. Eu prevad ca internetul nu va mai fi o lume gratuita si pentru oricine. E o vaca de muls si ce se intampla cand sunt prea multi care sug la ea, sunt anihilati. Cam totul incepe sa fie pe bani grei si viata tot mai scumpa. Regulile sunt in general pentru a alinia un sistem, idee buna, dar nu stiu cum se face ca mereu sunt unii care profita din plin de alinierea tuturor. De ex stiti ca in Bruxelles se face comert in strada ca acum 100 de ani, iar la noi astia vor sa implementeze sistem fiscalizat legat online....E o lume ciudata, usor haotica si parca niciodata in echilibru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanal Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 (editat) Si ce legatura au cele de mai sus cu forumurile si impunerea acelui regulament/lege cu privire la protectia detelor cu caracter personal? Legea e buna si va inlatura multe neajunsuri. Unul ce-mi vine acum in minte ar fi comportamentul bancilor cu astfel de date,colectarea lor si accesul la ele. Mai sunt si altele,dar putin mai ''speciale'' de care nu te lovesti la tot pasul. Cat despre forumuri , eu nu vad inca niciun impediment. Deci,vorbe goale,poale-n cap,drobul de sare, conspiratii. Editat Aprilie 28, 2018 de kanal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 Suntem urmariti la tot pasul de o multime de programe, softuri, dispozitive. Pana la urma noi vrem sa avem aceasta facilitate, eu nu m am simtit niciodata manipulat sau altceva. Cu totii activam in mediul virtual, asta e lumea in care traim. Oricum e apa de ploaie, avem datele personale peste tot. Nici telefonul nu il mai poti folosii fara cont. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 La 26.04.2018 la 8:08, bongiorno a spus: Forumul nostru in ce situatie este ? Forumul nostru este intr-o situatia ok. Nu faceti panica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Mai 5, 2018 Share Postat Mai 5, 2018 (editat) Am cont acolo din 2003, peste 280 tranzactii facute, calificative pozitive100%, calificativ neutru 1 (nu am mai facut tranzactia), calificative negative 0. Pacat, un forum cu de toate, se duce naibii... Editat Mai 5, 2018 de djleco 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate