zal Postat Ianuarie 25, 2019 Share Postat Ianuarie 25, 2019 Pe scurt: un amplif în contratimp cu ECC83 şi EL34 în regim ultraliniar, prevăzut cu telecomandă, volum motorizat, balans şi acometre. 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahegyes Postat Ianuarie 29, 2019 Share Postat Ianuarie 29, 2019 Foarte frumos. Felicitari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2019 Mulţumesc! Carcasa e realizată de Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 30, 2019 Share Postat Ianuarie 30, 2019 Felicitări ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2019 Mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 16, 2019 Autor Share Postat Februarie 16, 2019 În sfîrşit, mi-am făcut timp să iluminez acometrele ptr întîlnirea de mîine la Electromagnetica. 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 ? 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 În sfârșit niște boxe bune în spațiul ăla.... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 ”Spatiul ala” a vazut multe lucruri bune la viata lui ! Atat amplificatoare si boxe....... cat si oameni de calitate. 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Februarie 17, 2019 Share Postat Februarie 17, 2019 Buna seara, La cat de mici sunt acele incinte (fizic vorbind), si diametrul relativ mic al difuzoarelor, sunau chiar foarte loud&clear, pentru camera de volum generos! De amplificator, numa' de lauda; nu sunt eu mare in ale industriei, dar pot spune ca a fost un inceput de Duminica constructiv si placut Nu am intrebat la auditie, dar ce sunt? Specs? Sunt pe 2 cai sau 3? Dif-urile de jos imi par identice ? PS: propun la viitoarele auditii (multumim dl. Viorel) sa folosim tehnica ecusoanelor in piept cu nikckname-urile de pe forum? Just an ideea, pentru cei noi ? Toate cele bune, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 20, 2019 Autor Share Postat Februarie 20, 2019 (editat) Dacă te-ai sculat tîrziu... ? Am mai pus ampliful dincolo în atelier ptr audienţă mai restrînsă, pe boxele cu difuri Eminence, nefiind satisfăcut de Piega. Altă viaţă. Cum spunea un cunoscut şi celebru electronist român: muzica începe de la 12 ţoli în sus. Editat Februarie 20, 2019 de zal 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 Le amintesc fanilor sunetului old school ca boxele cu difuzoare mari au cateva neajunsuri. Nu le enumar pentru ca sigur sunt cunoscute. PS: Am deschis un subiect acum cateva saptamani in legatura cu niste boxe Klipsch Cornwall. Prin amabilitatea unui pasionat am reusit sa le ascult. Nu am fost impresionat. Imi doream foarte mult sa imi placa, chiar ma gandeam sa cumpar unele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 21, 2019 Share Postat Februarie 21, 2019 1. SPL mare - pot fi ascultate pe amplificatoare de putere mica. Aici am o mentiune personala. Chiar si in acest caz un amplificator cu oua le va arata adevaratul potential. Prentru mine un amplificator cu oua nu este neaparat unul pe care scrie 150 w @ 8 ohmi. 2. Bas bun - suprafata mare a difuzorului permite miscarea unei cantitati mari de aer. Va propun sa mutam discutia aceasta in alta parte. Stricam subiectul omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 22, 2019 Autor Share Postat Februarie 22, 2019 Nu sînt supărăcios şi discuţiile se învîrt în jurul audiţiei de duminică. ................. Poate am eu o deformare, dar am rămas adeptul difurilor mai mari şi cu bobină de minim 6cm diametru. Dacă au magneţii de 10kg e şi mai bine. Aici am o menţiune: e vina cui face cutia dacă acel dif nu sună cum trebuie. Totuşi unul mare oferă posibilităţi variate, unul mic foarte puţine. .................. Cu sabufărele e o altă problemă, nu coboară în frecvenţă cît lasă impresia, doar accentuează pînă în 100Hz şi sînt mărunte ptr ce ar trebui să facă. De obicei se folosesc difuri de diametru mai modest dar cu cursă lungă a membranei care fîlfîie. Altfel e un dif care coboară nativ la 20-30Hz cu o cursă milimetrică a membranei. Asta garantează amortizarea rapidă a joaselor ca în natură. :) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Februarie 23, 2019 Share Postat Februarie 23, 2019 (editat) Adrian, nu ai nici un fel de ”deformare”.....Si nici nu esti singurul adept al difurilor mari de bas. Eu as merge insa pe bobine mai mici, pana in 2 inch. In vremurile de aur ale hifi marea majoritate a difurilor de bas aveau bobine de 52mm. Io zic ca de aia aveau si o amortizare rapida.... Cat despre Eminence-urile lui Vio, cred ca e o buna alegere la costuri rezonabile . Marea majoritate a lampaselor diy se fac cu un maxim de 35-40w. Ca sa iti faci o idee despre cum suna mai mult ca sigur nu te vei duce din prima spre boxe cu SPL de 86-89dB si difuri de bas de 10cm. Felicitari pentru realizari, atat tie cat si lui Vio! Editat Februarie 23, 2019 de danM 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Februarie 23, 2019 Autor Share Postat Februarie 23, 2019 Mulţumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate