hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Pe data de 9 si 10 octombrie se desfasoara Salonul audio Bruxelles . Sisteme foarte bune . Pun si citeva foto dar facute cu telefonul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Si sistemul. preferat este acesta . TAD nu ma dezamageste nici acum . Daca faceam prostia sa ascult acest sistem primul trebuia sa plec acasa dar spre norocul meu a fost ultimul . Electronicele grecesti cinta superb dar nici cu cd playerul si pickupul nu te faceai de ris . Superb . Daca pe Youtube ">https://www.youtube.com/watch?v=0aH-erZevZ8 cinta asa bine , in realitate sunt fenomenale . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Multumim! Cu placere . Mai avem un salon in noiembrie , sper sa nu uit atunci sa iau aparatul foto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 11, 2015 Autor Share Postat Octombrie 11, 2015 Eu am fost la prima ora , dar dupa ora 14 era o fuleala de intrai cu greu in camera , si erau camere foarte mari . Astea sunt electronicele grecesti http://www.trulifeaudio.com/ . Si ca sunet si ca finisaje jos palaria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Se poate lesne observa, ca nu se mai ingramadeste poporul la ascultat, ca in alti ani.. Interesanta acea combinatie Accuphase cu electrostatice MartinLogan (prohabs)..Si logo-le mitologice grecesti, de la urma.. Daaaaa....... Foarte interesanta. Dovedeste competenta celui care a facut-o. Eu sunt de parere ca cel mai prost loc unde poti sa iti faci o parere despre sunetul unor echipamente este un tirg. Dincolo de conditiile acustice ( care sunt un fel de loterie) mai intilnesti si lipsa de interes in a creea un sunet bun, mai ales la occidentali. Probabil acolo chiar era doar un interes comercial, omu' a prezentat ca avea in dotare. O spun categoric, din experienta, acea combinatie NU E MATCHING. Am incercat-o la mine in show-room, in repetate rinduri. Fara a emite judecati de valoare asupra nici uneia din componente, spun doar ca Accuphase + Martin Logan = FAIL. ML nu sunt pilotate de Accuphase, ca dealtfel de multe amplificatoare. Nu e vorba de putere, nici de performanta, pur si simplu putine amplificatoare se pot "inhama" la sarcina capacitiva sau mixta a ML-urilor. Iar Accu nu face parte dintre ele. Daca e sa mai iau la bani marunti poza si sa trag concluzii, din nou cel care a facut sistemul are lacune mari. Pozitionare e total nefavorabila ML-urilor ( care par SummitX ) si se putea imbunatatii ( pentru ele) si mediul acustic. Boxele fiind dipol, beneficiaza de reflexia peretelui din spate, pe care e pacat sa n-o folosim. Doar ca acele perete ar ttrebui sa fie paralel si in anumite limite de distant. Se poate si fara, dar e pacat... In cazul de fata nu doar ca nu se justifica pozitionarea pe diagonale, era mult mai inspirata una de-a lungul unui ax al camerei. Toate aste ale spun prin prisma unei vaste experiente cu ML, avindu-le si in propria-mi camera.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Cine stie si le vede, cunoaste ! Sau "nu orice zboara, se mananca", vorba clasicilor M-am referit a fi interesanta, in sensul ca, nu am mai vazut niciodata acea combinatie in fotografii. In schimb, Accuphase cu BW seria 800 sa ne traiasca. Eu prefer ML cu ML Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cine stie si le vede' date=' cunoaste ! Sau "nu orice zboara, se mananca", vorba clasicilor M-am referit a fi interesanta, in sensul ca, nu am mai vazut niciodata acea combinatie in fotografii. In schimb, Accuphase cu BW seria 800 sa ne traiasca.[/quote'] Eu prefer ML cu ML ... Sau Martin Logan Neolith Speakers & Sim Moon Audio amps https://www.pinterest.com/pin/436215913884492162/ High End Munich 2015: Martin Logan - Simaudio Moon ">https://www.youtube.com/watch?v=g94KzaP0K2E PS : Reusite fotografii. Niste reviews despre sound de la eveniment, se poate ? Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Cum ti s-au parut Tidal cu Thrax si Esoteric si Ludwig cu Jeff Rowland si Vitus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 12, 2015 Autor Share Postat Octombrie 12, 2015 Cum ti s-au parut Tidal cu Thrax si Esoteric si Ludwig cu Jeff Rowland si Vitus? Tidal cu Thrax si Esoteric nu mi-a placut deloc . Era un sunet steril cumva , ceva nu era bine , Thrax (power) nu era modelul cu lampisoara , m-am uitat expre in spate . Eu zic ca veriga slaba erau boxele , electronicele sunt foarte bune (le-am auzit si cu alte ocazii in alte combinatii ) . Ludwig cu Jeff Rowland si Vitus pot zice ca mi-au placut . Sunet aerisit (aveau tweeter si pe spate) destul de muzical si cald . Am ramas foarte mirat de noile modele de Focal (cele portocalii) , foarte interesante . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 12, 2015 Autor Share Postat Octombrie 12, 2015 Eu am ascultat aceasta combinatie si mi-a placut . Nu stiu cum cinta Martin Logan in mintile lor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 12, 2015 Share Postat Octombrie 12, 2015 Confirm şi eu matchingul superb între Moon şi Martin Logan. L-am experimentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 19, 2015 Autor Share Postat Octombrie 19, 2015 Pe data de 14-15 noiembrie se preconizeaza un nou salon audio in Bruxelles cu niste bunatati pe care imi doream sa le ascult de multa vreme si anume B&W Nautilus . Vor mai fi si Magico S7 si Wilson audio etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Octombrie 19, 2015 Share Postat Octombrie 19, 2015 Chiar si bine spus bunatati ! Astea se degusta pe indelete... Ai in componenta propriului sistem audio Pioneer ? Daca da am ascultat, impresionante si deloc ieftine... de ce nu ti-ai cumparat TAD, este taticu' si mamica lor ? Iar TAD suna peste o clasa cel putin peste ele... chiar si ''piticile'' TAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 19, 2015 Autor Share Postat Octombrie 19, 2015 Chiar si bine spus bunatati ! Astea se degusta pe indelete... Ai in componenta propriului sistem audio Pioneer ? Daca da am ascultat, impresionante si deloc ieftine... de ce nu ti-ai cumparat TAD, este taticu' si mamica lor ? Iar TAD suna peste o clasa cel putin peste ele... chiar si ''piticile'' TAD Stiu si oftez . Am o mica problema PRETUL . Mai jos de 20 000 nu am vazut CR1 . Un 10 000 as fi dispus sa dau . Mai ascult din cind in cind boxele TAD si poate cindva daca cistig la LOTO ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SonusF Postat Octombrie 20, 2015 Share Postat Octombrie 20, 2015 SUCCES ! dACA REUSESTI , REMEMEBER, pas oubliez, cheama-ma sa le ascult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 30, 2016 Autor Share Postat Octombrie 30, 2016 Cred ca am uitat sa pun si ceva foto de la primul salon . Aveti aici poze multe si chiar din anii trecuti . http://nmhighendinnovation.com/album.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 30, 2016 Autor Share Postat Octombrie 30, 2016 Al doilea salon a fost ieri . Si ceva foto . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 30, 2016 Autor Share Postat Octombrie 30, 2016 Impresionante panourile astea si ca sunet si ca pret . Cele mici 2000 si cele mari 6000 . Cele audiate 9000 . Euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 30, 2016 Autor Share Postat Octombrie 30, 2016 Mai pun un sistem care pur si simplu a facut ca celebrele TAD E1 sa sune ca un Logitech . E mortal acest sistem Gryphon . Si dulapul este foarte interesant , fereste sistemul de mititei si alti ochi rai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 30, 2016 Autor Share Postat Octombrie 30, 2016 Rog moderatorul poate sterge din titlu 2015 sa ramina doar Salon HiFi Bruxelles sau poate fi si la plural Saloane . Multumesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate