Sari la conținut
HiFi Tech

Mariutim

Postări Recomandate

Hysolid nu pot folosi, la Synology nu pot sa dau share fara parola la un folder, sau poate nu stiu eu cum.

Hysolid nu poate indexa foldere de retea cu parola.

Am instalat Hysolid dar nu reusesc sub nici o forma sa imi "vada" folderul de retea.

Si CEC CD 5 tot pe drivere ASIO merge in windows. Desi spune ca nu suporta DSD nativ ci doar DoP, pe jriver merge si DoP si nativ (nativ doar pana la DSD64, DoP merge pana la 128)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol::lol: nuuuu, este DAC V1. Suna chiar bine.

Folosesc sistemul asta ( Synology - USB - Audiophilleo - Accuphase DAC )de citiva ani si sunt multumit.

Am pus SSD in NAS si i-am deconectat ventilatorul, fara ca temp sa depasasca 35 de grade.

Playerul ( DS Audio ) este usor de folosit, stabil si bitperfect.

Din pacate nu stie DSD si nici Tidal

Link spre comentariu

Am vazut ca ai zis asta si 2 pagini mai in spate, dar am crezut ca e o confuzie la mijloc.

Ultima data cind am incercat nu mergea, dar asta a fost acum 6 luni sau mai bine, cred ...

O sa fac proba cind ajung inapoi acasa, chiar m-as bucura sa mearga (sa mearga bine ) ...

:D

Link spre comentariu

Daca routerul e prost poate ar fi cazul sa-l schimbi. Ceva de genul asta, cu trei antene si USB si care sa suporte AC http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/tp-link/ac-1750/

Cabluri de retea gasesti unele de la HAMA cu mufa metalica pe la 55 - 60 ron la 3m care sint chiar OK. Lungimea nu prea conteaza, trebuie sa te gindesti unde il plasezi, unde pui NAS-ul si unde pui calculatorul audiofil care o sa vina, e bine sa gasesti un traseu care sa nu il plaseze paralel cu cablurile de curent.

Link spre comentariu

Pentru cei aflati in suferinta ca DAC-urile lor nu au izolatie galvanica.

http://jplay.eu/jcat/

http://ifi-audio.com/portfolio-view/micro-iusb3-0/

@Adrian - un computer audio bine facut ce ar putea sa te inspire.

http://www.computeraudiophile.com/f10-music-servers/my-first-audio-pc-based-hdplex-2nd-generation-h5-31552/

Link spre comentariu

Salut. Am o problema majora cu instalarea driverului firmware pentru un streamer/DAC Pioneer N 50a. La instalare, primesc o eroare ciudata: " unknown error. Your machine was not modified. Try again later." Driverul consta in ceea ce se instaleaza in mod obisnuit pentru orice device audio (.sys .dll-uri etc), precum si suportul software dedicat pentru ASIO, deoarece DAC-ul e capabil de DSD DoP, prin ASIO. Am constatat dupa nenumarate incercari, ca pot instala partea de sound device din Device Manager-ul Windows-ului. Dar doar atat. ASIO nu se instaleaza nicicum. Windows-ul meu e 8.1, actualizat la zi. Intentia mea era sa folosesc acest DAC pentru DSD prin foobar. Insa nu-i chip. Am incercat toate solutiile clasice, de utilizator obisnuit de pc, fara rezultat. Asa ca orice sfat e binevenit. multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Salut. Am o problema majora cu instalarea driverului firmware pentru un streamer/DAC Pioneer N 50a. .

Driverul e una, firmaware-ul e alta. Banuiesc ca te referi la driver. In acest caz eu as incerca prima data sa fac update la driverele chipset-ului calculatorului si eventual la BIOS. Daca nu ai mai facut update la BIOS mai bine apeleaza la cineva priceput.

Link spre comentariu

Pioneer n50a nu are driver care sa permită dsd via dop. Doar nativ știe. În foobar este destul de laborios sa îl faci sa redea dsd dar eu am reușit. De urmărit tutorialul pas cu pas.

Jriver e mult mai ușor de configurat.

Dacă e cu sys și dl la se instalează în computer.

Firmware ultim găsești la Pioneer.eu pe site.

Link spre comentariu

• dinica locked this topic
  • dinica unlocked this topic