brainsmartman Postat Martie 11, 2021 Share Postat Martie 11, 2021 https://www.washingtonpost.com/local/obituaries/lou-ottens-dead/2021/03/10/2acec574-81c7-11eb-ac37-4383f7709abe_story.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 (editat) Iar acum, spunem din pacate, drum lin, coleg de breasla BRAIN. Fie ca lucrarile tale, inclusiv "KRISTOFF" sa incinte urechile acolo sus! Editat Mai 12, 2022 de djleco 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Mai 12, 2022 Share Postat Mai 12, 2022 M-a întristat enorm vestea dispariției sale. A fost un expert dedicat domeniului audio (cum rar se mai poate găsi), un coleg de forum extrem de valoros, dar mai presus de toate un OM deosebit. M-a ajutat de câteva ori cu sfaturi extrem de utile și cu materiale pentru calibrarea unui magnetofon. Și toate acestea la modul prietenesc și total dezinteresat. Dumnezeu să te odihnească, dragă Cristi ! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Mai 14, 2022 Share Postat Mai 14, 2022 Dumnezeu sa-l odihneasca, a fost un om deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Mai 14, 2022 Share Postat Mai 14, 2022 (editat) Un profesionist care făcea parte din elita noastră. Am fost și sunt onorat. Ultima dată am vorbit cu el acum vreo jumătate de an dar am mai corespondat. Mi-a vorbit aproape o oră despre un aparat la care țin foarte mult. Mulțumesc Brain, Dumnezeu să te odihnească. ... totuși mult prea grăbit. Editat Mai 14, 2022 de Trancotistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Mai 17, 2022 Share Postat Mai 17, 2022 Am invatat atatea lucruri interesante despre electronica de la Cristi incat nu ar fi de ajuns o viata sa-i multumesc. Drum lin printre stele drag prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius24v Postat Noiembrie 6, 2022 Share Postat Noiembrie 6, 2022 Sfinte... am vazut ca nu reusesc sa (mai) dau de el si am avut o presimtire sumbra, mai ales ca stiam ca avut probleme de sanatate. Lasand la o parte electronica, era un om bun si cald si desi il stiam de scurt timp, simt ca am pierdut un prieten drag. Drum lin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate