dinica Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 La nivel modial se pregateste o criza economica din cauza coronavirusului. Care credeti ca va fi impactul asupra industriei HiFi si in mod special a celei destinate pietei audiofile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Martie 15, 2020 Share Postat Martie 15, 2020 La asta se referea topicul "neînțeles"... Viața se va scumpi mult. Am să mă concentrez pe trei proiecte pe care nu am reușit să le duc la capăt. Cred că se va încheia povestea vintage și audiofilă. Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-și dorească. Oricum va fi o hemoragie de scule la vânzare, prețuri de nimic...merg pe mâna asta. Și mai cred ceva. China va fi marele câștigător. Ea va produce și aparatura audiofilă. Probabil că a cumpărat Accuphase...La preț simbolic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Martie 16, 2020 Share Postat Martie 16, 2020 (editat) America va fi marele cistigator, problemele mari au fost in China, acum in Iran si Europa, adica dusmanii lor. Editat Martie 16, 2020 de bogdanozaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Martie 16, 2020 Autor Share Postat Martie 16, 2020 Cu siguranta oamenii vor fi mai atenti la modul in care cheltuie banii. In high-end audio endorsement-ul o sa devina critic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 fotografia zilei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 Nu-mi spune, baiatul meu este muzician, nicio cantare, e cu dintii la gard si cam aceiasi privire, pierduta-n zare.... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 păi promovează, promovează, promovează!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Aprilie 12, 2020 Share Postat Aprilie 12, 2020 Decat sa incepem sa ne gindim la viitor, mai intelept ar fi sa incepem sa ne gandim la prezent...asta in cazul in care scapam cu totii. Acest virus a ingenunchiat globul pamintesc, ne-a readus in epoca preexistenta epocii de piatra, cind omul (ce era el) parasea domiciliul (grota, ascunzis, apartament, casa, vilisoara..ete), minat de foame pentru a vina sau culege ceva de-ale gurii. De la parasirea "domiciliului" pina la locul actiunii si inapoi el devenea din vinator, culegator...vinat (cina) pentru o chestie mica si perversa...asta printre alte pericole. Pina acuma ieseam din casa la modul firesc...paradigma s-a schimbat. Acuma suntem haituiti, vinati...trebuie sa ne fofilam pe linga...sa-l pacalim. DOAMNE AJUTA 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate