Sari la conținut
HiFi Tech

dinica

Postări Recomandate

La asta se referea topicul "neînțeles"... Viața se va scumpi mult. Am să mă concentrez pe trei proiecte pe care nu am reușit să le duc la capăt. Cred că se va încheia povestea vintage și audiofilă. Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-și dorească. Oricum va fi o hemoragie de scule la vânzare, prețuri de nimic...merg pe mâna asta. Și mai cred ceva. China va fi marele câștigător. Ea va produce și aparatura audiofilă.  Probabil că a cumpărat Accuphase...La preț simbolic!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Decat sa incepem sa ne gindim la viitor, mai intelept ar fi sa incepem sa ne gandim la prezent...asta in cazul in care scapam cu totii.

Acest virus a ingenunchiat globul pamintesc, ne-a readus in epoca preexistenta epocii de piatra, cind omul (ce era el) parasea domiciliul (grota, ascunzis, apartament, casa, vilisoara..ete), minat de foame pentru a vina sau culege ceva de-ale gurii. De la parasirea "domiciliului" pina la locul actiunii si inapoi el devenea din vinator, culegator...vinat (cina) pentru o chestie mica si perversa...asta printre alte pericole.

Pina acuma ieseam din casa la modul firesc...paradigma s-a schimbat. Acuma suntem haituiti, vinati...trebuie sa ne fofilam pe linga...sa-l pacalim.

 

DOAMNE AJUTA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.