Trancotistul Postat Februarie 19, 2020 Share Postat Februarie 19, 2020 (editat) În zilele trecute s-au inflamat lucrurile în ceea ce privește prezența unor cântărețe în diferite contexte. Lucruri nesemnificative... Recomand o prezență feminină din zona underground. Deși a urcat pe scenă încă din 2012 și lucrează sub umbrela unei case de producție importantă numele ei nu prea a lăsat urme în subconștientul public. Vocea ei este cel puțin remarcabilă și a apărut cu mult înaintea altor voci similare din occident. De remarcat este și concepția ultimului său album, cu adevărat un album de colecție. LUCIA - CATASTROPHE și albumul-bijuterie SAMSARA Editat Februarie 19, 2020 de Trancotistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 20, 2020 Share Postat Februarie 20, 2020 Canta decent acum 4-5 ani. Chiar am vazut-o intr-un concert. Marturisesc ca nu am continuat sa o urmaresc, pentru ca nu prea ascult muzica romaneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Februarie 21, 2020 Share Postat Februarie 21, 2020 După sound, n-aș fi zis că e româncă... Mișto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Februarie 21, 2020 Autor Share Postat Februarie 21, 2020 LUCIA a fost motivul de a semnala virajul trupei BYRON. Totul pare atât de simplu. După un timp atât de îndelungat (2006) pot spune că ultimul album nu este o încununare a eforturilor ci întemeierea pe un loc solid cu atmosferă complet originală marca BYRON. Discursul compozițional racordat complet la trăirile contemporane nu se coboară la ascultător ci îl ridică la nivel superior de introspecție. Eu sunt cu ei și bravo DAN BYRON! BYRON - NOUĂ album 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Februarie 23, 2020 Share Postat Februarie 23, 2020 (editat) La 20 februarie 2020 la 9:02, dinica a spus: Canta decent acum 4-5 ani. Chiar am vazut-o intr-un concert. Marturisesc ca nu am continuat sa o urmaresc, pentru ca nu prea ascult muzica romaneasca. Dinica, cand o sa-ti cresca minunea, inevitabil o sa asculti si muzica romaneasca! Eu de la fiica-mea imprumut Vita de Vie, Jurjak, Luna Amara...si cateodata Mojo :) Editat Februarie 23, 2020 de Elwe 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 24, 2020 Share Postat Februarie 24, 2020 Toate trupele astea le-am vazut in concert. Mai mult de atat nu pot. Am cd-uri cumparate cu AB4, The Mono Jacks si niste trupe de jazz. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Februarie 25, 2020 Autor Share Postat Februarie 25, 2020 PETRA ACKER BAND lansează album nou anul acesta tot cu funkisme!!! LIKE THE SUN 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 26, 2020 Share Postat Februarie 26, 2020 I-am vazut ascultat in concert. Ba chiar mai mult, am organizat acel concert. 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Februarie 26, 2020 Autor Share Postat Februarie 26, 2020 Acum 4 ore, dinica a spus: I-am vazut ascultat in concert. Ba chiar mai mult, am organizat acel concert. 🙂 SUPER! Aștept recomandări! până una”n alta ... OM LA LUNĂ a reușit să se coaguleze ca o formație în septembrie anul trecut (nu că în formula de doi nu era ok...) și a început pregătirea pentru un album LINIȘTEA MONO JACKS au lansat luna asta un nou album GLORIA NOUĂ VIEȚI și recomandarea ”tinere speranțe”!!! CRONIC - ROȘU DE AMURG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Februarie 29, 2020 Autor Share Postat Februarie 29, 2020 Formații prea puțin cunoscute ... COSMOS ÎN BUZUNAR - ZERO GRAVITY (Indie, electronic, cold wave, ambient și/sau experimental) THE WAX ROAD - THINGS MAY CHANGE (rock) DENORM - WE AREN”T (sinthrock, post rock) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Martie 11, 2020 Autor Share Postat Martie 11, 2020 (editat) Pentru că s-a amintit de muzica anilor 70 recomand celor care nu au auzit vreodată! este fundamental! DORU STĂNCULESCU și DAN ANDREI ALDEA - CÂNTEC ÎNTRE APELE ȚĂRII, DORU STĂNCULESCU - SCRISOAREA SOLDATULUI DE ORIȘIUNDE DORU STĂNCULESCU - HAI, HAI, HAIDI, HAI DORU STĂNCULESCU - IOAN VODĂ CUMPLITUL Editat Martie 11, 2020 de Trancotistul 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Mi-ai facut pofta. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elwe Postat Martie 12, 2020 Share Postat Martie 12, 2020 Daca tot sunt la capitolul nostalgie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Martie 12, 2020 Autor Share Postat Martie 12, 2020 Acum 23 ore, Trancotistul a spus: Pentru că s-a amintit de muzica anilor 70 recomand celor care nu au auzit vreodată! este fundamental! Voiam să semnalez calitatea extraordinară a compozițiilor, fuziune de folk, rock, progresiv, muzica cultă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horex1952 Postat Aprilie 1, 2020 Share Postat Aprilie 1, 2020 (editat) postarea urmatoare are legatura si cu muzica romaneasca si cu vintage. Am avut onoarea sa-l cunosc si personal in decembrie 2018, intr-un cerc foarte restrans, pe maestrul Mircea Vintila, cu care am avut timp sa depanam amintiri, cu discutii despre balada si rock-ul romanesc de dupa anii 1975. A fost o seara de neuitat, intr-un club mic din Elvetia cu prilejul Craciunului. Va rog sa ma iertati pentru caliatea audio a inregistrarii mele, dar cu un mobil mai vechi, nu merge mai bine. In urmatorul clip, auzim formatia timisoreana Progresiv TM cu o piesa de pe albumul Puterea Muzicii, voce neuitatul Liviu Tudan RIP Editat Aprilie 1, 2020 de horex1952 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Aprilie 1, 2020 Autor Share Postat Aprilie 1, 2020 Mircea Vintilă, pentru domnia sa totul parcă este extrem de ușor. Persoana sa nu poate lipsi din istoria muzicii românești. Eu l-am tot recomandat și nu naș vrea să mă tot repet. De aceea spun ! respectele mele și sunt fericit că am fost contemporan cu domnia sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Aprilie 3, 2020 Autor Share Postat Aprilie 3, 2020 BARELY REBEL BOULEVARD OF PROMISES SPEED OF LIFE FIRST NIGHT IN THE OLD WORLD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Aprilie 18, 2020 Autor Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) FRATEMELEU GHEORGHE - IARTĂ-MĂ o formație care am descoperit-o acum LOOKING FOR NOTHING - FAR AWAY LOOKING FOR NOTHING - WORK IT OUT mai recomand un album conceptual CULESE DIN CARTIER - FANTOME II PLOPI MOR TAXIMETRIȘTII REC SESSION - SUBCARPAȚI Editat Aprilie 18, 2020 de Trancotistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Octombrie 15, 2021 Autor Share Postat Octombrie 15, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate