Sari la conținut
HiFi Tech

dinica

Postări Recomandate

Luna Decembrie a fost o luna mai relaxata si imi place sa cred ca toata lumea a avut mai mult timp pentru ascultat muzica. Ce ati ascultat la acest sfarsit de an cu o frecventa mare? In radio exista un termen pentru muzica repetata de multe ori in cursul unei perioade, heavy rotation. Nu va limitati doar la muzica ascultata pe sistemul audio de acasa, poate fi si muzica ascultata in masina, la casti, boxa inteligenta din bucatarie. 

Eu am cateva trupe ascultate in mod repetat in Decembrie. Am sa le enumar: IQ - rock progresiv, OMD - new wave / electro, Marillion - rock progresiv, Porcupine Tree - rock progresiv, Steve Hackett - rock progresiv.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, dervish a spus:

Hrusca forever

Obstinenta cu care cersesti putina atentie din partea noastra este demna de o cauza mai buna. Ai putea sa te apuci de pictat folosind cuvinte. Subiectul (putem sa-i spunem compozitie) ar putea fi urmatorul: 22 de marionete alearga dupa o sfera pe un teren dreptunghiular. Publicul aclama, iar ei, marionetele, sunt cu totii milionari in cautarea timpului pierdut. Noi, astelalti, te-am numi Azazel si am invata de la tine stiinta ascunsa oamenilor de Mahound. 😈

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.