dinica Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 Luna Decembrie a fost o luna mai relaxata si imi place sa cred ca toata lumea a avut mai mult timp pentru ascultat muzica. Ce ati ascultat la acest sfarsit de an cu o frecventa mare? In radio exista un termen pentru muzica repetata de multe ori in cursul unei perioade, heavy rotation. Nu va limitati doar la muzica ascultata pe sistemul audio de acasa, poate fi si muzica ascultata in masina, la casti, boxa inteligenta din bucatarie. Eu am cateva trupe ascultate in mod repetat in Decembrie. Am sa le enumar: IQ - rock progresiv, OMD - new wave / electro, Marillion - rock progresiv, Porcupine Tree - rock progresiv, Steve Hackett - rock progresiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 Eu am ascultat cel mai frecvent muzica romaneasca veche, muzica de Craciun romaneasca si internationala. Ca si band, am ascultat cel mai frecvent Kenichi Tsunoda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 (editat) Într-o perioadă atât de scurtă nu ascult și reascult. Într-un an pot spune LZ, PF, AMY WINEHOUSE, BUENA VISTA SOCIAL CLUB , U2. Ca stil: ROCK, PROGRESIV, BLUES... Editat Decembrie 28, 2019 de Trancotistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 Am ascultat mai mult (cam 70%) muzica clasica, Ceaikovski cel mai mult, in rest muzica cubaneza, gen Buena Vista Social Club si putin rock clasic, Queen si Led zeppelin. Din pacate timpul a fost limitat 😞 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Decembrie 28, 2019 Autor Share Postat Decembrie 28, 2019 Va uitati prea mult la televizor d'aia nu aveti timp. 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 (editat) Păi și ce vină am eu că ăștia de la DIGI dau toate meciurile tari? 😁 Editat Decembrie 28, 2019 de bogdanozaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 Eu nu sunt microbist, deci am scapat de o grija! 😁 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trancotistul Postat Decembrie 28, 2019 Share Postat Decembrie 28, 2019 (editat) Eu nu ascult heavy-rotation într-o lună. Timpul îl aloc descoperirii și redescoperirii muzicii. TV doar știri odată pe zi. Editat Decembrie 28, 2019 de Trancotistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Decembrie 29, 2019 Autor Share Postat Decembrie 29, 2019 Acum 3 ore, dervish a spus: Hrusca forever Obstinenta cu care cersesti putina atentie din partea noastra este demna de o cauza mai buna. Ai putea sa te apuci de pictat folosind cuvinte. Subiectul (putem sa-i spunem compozitie) ar putea fi urmatorul: 22 de marionete alearga dupa o sfera pe un teren dreptunghiular. Publicul aclama, iar ei, marionetele, sunt cu totii milionari in cautarea timpului pierdut. Noi, astelalti, te-am numi Azazel si am invata de la tine stiinta ascunsa oamenilor de Mahound. 😈 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
star Postat Decembrie 29, 2019 Share Postat Decembrie 29, 2019 La 28.12.2019 la 11:00, dinica a spus: Ce ati ascultat la acest sfarsit de an cu o frecventa mare? Joy Division 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate