Netcrusher Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Vreau sa realizez o compilatie de melodii pentru diferite teste de sisteme audio. As dori sa primesc diferite recomandari, melodii cu care sunteti familiarizati si pe care le folositi in acest scop. Recomandarile mele: Nils Lofgren - Keith Don't Go Katie Melua - I'd Love to Kill You Allan Taylor - Colour to the Moon Diana Krall - Temptation Safri Duo - Samb Adagio Rebecca Pidgeon - Spanish Harlem Mike Oldfield - To France 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Eu testez cu albume intregi. Am si niste piese favorite. Roger Waters - Perfect Sense Parts 1 & 2 Verdi / Requiem - Mors Stupebit (legata de) Liber Scriptus Miles Davis - Blue in Green Ray Brown Trio - The Real Blues Massive Attack - Inertia Creeps Carmen Gomes Inc - A Fool For You 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Vocals: Melissa Menago - Little Crimes Melissa Menago - Burning Away Lola Marsh - Remember Roses Amber Rubarth - Hold On Marta Gomez - Cielito Lindo Jheena Lodwick - Perhaps Love Alison Krauss - Forget About It Celtic Woman - Black Is The Colour Instrumentals: Yosi Horikawa - Letter City Of The Sun - Everything Kitaro - Michi Tran Manh Tuan - Ve que Wuauquikuna - Wayrapa-Muspuynin Giora Feidman - Songs of Rejoicing Guo Yue - Dragonfly Jan Akkerman - Am I Losing You Jeff Beck - Brush With The Blues Lydia Davies and James Minas - Broken Mike Oldfield - The song of the sun Mike Oldfield - Return To Ommadawn Jean Baudin - Lost Zack Hemsey - Mind Heist The Birth Of An Idea Classic: Antonio Vivaldi - Summer - 3. Presto (The Four Seasons (Silverstein, Boston SO, Ozawa) (2001, Grand Records) Víkingur Ólafsson - Glass Études-No. 6 Yundi Li - Liszt Grandes études de Paganini, S141-No.3 In G Sharp Minor-La Campanella - Dorothee Oberlinger - Concerto doppio in C Minor, HWV deest II. Allegro Olga Scheps - Six Gnossienne- I. Lent Mariko Terashita - SUITE IM ALTEN STIL. OP.10 1.PRESTO Hisako Hiseki - Pavana-Capricho Daniel Hope, Jacques Ammon - Kats-Chernin Wild Swans Suite-Version For Violin And Piano-2. Eliza Aria Mari Fujiwara - Violincello Paavo Berglund Staatskapelle Dresden - Vltava (The Moldau), symphonic poem (Má Vlast No. 2), JB 1;112-2; Vltava (extract) Vivaldi - Concerto in C Minor Opus 4 No 10 - Allegro Others: Queen - I Want It All Fleetwood Mac - Go Insane [Live, 1997] David Munyon - Four Wild Horses Dire Straits - Iron Hand Angus & Julia Stone - For You Willie Nelson - Unchained Melody Bob Marley & the Wailers - Redemption Song Brand New - Lit Me Up 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 6, 2020 Share Postat Ianuarie 6, 2020 Daca vreti sa ramaneti fara sistem.... 😁 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Ianuarie 7, 2020 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2020 Mai adaug si eu cateva melodii: Ghost Rider - Make Us Stronger Yosi Horikawa - Bubbles Yosi Horikawa - Wandering Jewel - Goodbye Alice in Wonderland Anette Askvik - Liberty Ray Brown - The Real Blues 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dromihete Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Pentru soundstage - Dead can Dance / Into the Labyrinth (tot albumul) Pentru soundstage si acuratete timbrala - Dave Holland : How's never si Nemesis Pentru dinamica si impact: Cannibal Corpse - Hammer smashed face / Obscura - Centric Flow / Atheist - Piece of time / Iron Maiden - Revelations / Pestilence - Spheres (tot albumul ca e atat de misto incat nu te poti opri dupa o singura piesa) 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Dromihete, big like pentru comentariul " tot albumul ca e atat de misto incat nu te poti opri dupa o singura piesa". Eu patesc frecvent asta. Ascult un album zile intregi fara sa ma plictisesc. Nu simt nevoia unei schimbari, consum fiecare nota muzicala pana la cel mai mic atom. 🙂 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 7, 2020 Share Postat Ianuarie 7, 2020 Acum 1 oră, dinica a spus: Dromihete, big like pentru comentariul " tot albumul ca e atat de misto incat nu te poti opri dupa o singura piesa". Eu patesc frecvent asta. Ascult un album zile intregi fara sa ma plictisesc. Nu simt nevoia unei schimbari, consum fiecare nota muzicala pana la cel mai mic atom. 🙂 sa te iei de mina cu Bill Murray ( Groundhog Day) 🙂 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Ianuarie 9, 2020 Share Postat Ianuarie 9, 2020 (editat) Un foarte bun album de test (dar si pentru placerea auditiei, fiecare interpretare fiind fara cusur) este Exotic Dances from the Opera de la Reference Recordings. Orchestra din Minnesota reuseste sub bagheta lui Eiji Oue (ucenic al lui Leonard Bernstein) un adevarat tur de forta, intregul album abundand in compozitii antrenante, muzicale si care pot fi considerate un adevarat circuit de curse pentru un sistem audio. Micro si macrodinamica, separatia, viteza, rezolutia, bogatia timbrala pot fi toate evaluate ca sub lupa folosindu-se acest album. Pentru voci recomand, de exemplu, Puccini - Turandot, in interpretarea orchestrei London Philharmonic Orchestra la pupitrul careia sta maestrul Zubin Mehta. In felul asta putem evalua atat aspecte ce tin de soundstage - solistii (printre care Joan Sutherland, Nicolai Ghiaurov, Luciano Pavarotti - atunci cand vocea il ajuta - M. Caballe, Tom Krause) se plimba pe scena si pot fi localizati usor, cat si aspecte legate de timbrul, tonalitatea vocilor dar si dimensiunea acestora. Corul, un alt element important in evaluarea performantelor unui sistem audio, il gasim tot pe acest album. Nu mai vorbesc de ansamblul orchestral care este si el savuros si solicitant chiar si pentru cele mai bune echipamente. Editat Ianuarie 9, 2020 de johndoe21ro 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 10, 2020 Share Postat Ianuarie 10, 2020 JD se vede ca faci parte din vechea garda. Exotic Dance este una din inregistrarile de referinta folosite cu ceva vreme in urma. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 www.audiophilemusic.io gasesti ce vrei si la bani putini. 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Ianuarie 16, 2020 Share Postat Ianuarie 16, 2020 (editat) The Yuri Honing Trio - Walking on the Moon P.S. Fetita mea gangureste pe fundal... iar cainele latra prin curte... in rest, olandezii sunt zburatori de-a dreptul! Editat Ianuarie 16, 2020 de johndoe21ro 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Februarie 13, 2020 Share Postat Februarie 13, 2020 Andreas Vollenweider - Caverna Magica (Caverna Magica) Dire Straits - Telegraph Road (Love Over Gold) Miles Davis - So What (Kind Of Blue) Saga - A Brief Case (Live) Go GO Penguin - Strid (A Hundrum Star) Tsuyoshi Yamamoto - The Way We Were (Autumn In Seatle) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Martie 8, 2020 Share Postat Martie 8, 2020 Am inventat apa calda. Azi am descoperit sase albume Pink Floyd facute DSD dupa niste copii benzi master redate de un Studer. Inca rumeg la comparatii, am multe versiuni, prese japoneze, europene, americane, asa la viteza e cam revelatie. In PM daca vrea cineva care nu le are inca. Maine fac si niste incercari pe Tascam 32 sa-i dau si mai mult parfum. 3 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Martie 10, 2020 Share Postat Martie 10, 2020 Aveți PM. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Martie 14, 2020 Share Postat Martie 14, 2020 La 08.03.2020 la 20:53, adrianlucian a spus: Am inventat apa calda. Azi am descoperit sase albume Pink Floyd facute DSD dupa niste copii benzi master redate de un Studer. Inca rumeg la comparatii, am multe versiuni, prese japoneze, europene, americane, asa la viteza e cam revelatie. In PM daca vrea cineva care nu le are inca. Maine fac si niste incercari pe Tascam 32 sa-i dau si mai mult parfum. In seara asta cautam niste muzica de ascultat. Printre nenumaratele variante Pink Floyd se pare ca am si o varianta WYWH Tape 1 & 2. Ascult varianta asta de 15 minute. Sigur este un alt master. Sunetul de clapa de la inceput pare ca ar veni de la un instrument dezacordat. Vocea lui Waters de la Shine On..., primele versuri, nu este vocea lui. In seara asta nu am timp de analize sofisticate. Revin in alta zi cu o comparatie atenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djleco Postat Martie 19, 2020 Share Postat Martie 19, 2020 (editat) Cine vrea cu adevarat sa-si testeze sistemul audio, sa "le dea rusine" boxelor slabe, filtrelor proaste, sau amplificatoarelor subdimensionate, sa asculte boxe a caror impedanta variaza foarte mult cu frecventa, piesele astea rup in doua in special la trecerea de la woofer la diful de medii: Cine le vrea FLAC Loseless, PM me. Nu incercati pe amplificatoare cu lampi, bass-ul va suna flescait. Editat Martie 19, 2020 de djleco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate