zal Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Al treilea şi cel mai vechi de pînă acum, cu diferenţe constructive faţă de cele mai noi. Culmea e că se aude şi cel mai bine, avînd şi zgomotul de fond mai mic. Probabil şi-au dat interesul mai mult fiind prima serie. Buba cea mai grea a fost afişorul consumat. Donator a fost un SA-508 (5800). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 (editat) ... Editat Ianuarie 8, 2019 de zal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 (editat) ... Editat Ianuarie 8, 2019 de zal 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 Mai lipsesc trei butoane. 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 Felicitarile mele, nici nu pot sa-mi imaginez cite ore ai muncit la el ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2019 Nici eu nu mai ştiu. ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 9, 2019 Share Postat Ianuarie 9, 2019 Ce faci cu finalii ramasi vii ? ? As fi interesat de ei daca au ramas macar 2 perechi. Daca esti dispus sa ii dai discutam pe MP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ColtAlb Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 Pe la inceput e o poza cu niste rezistente mov-roz cred. De ce erau asa de cocotate ? Alea de aveau niste distantiere albe bagate pe picioarele de legatura. Din pozele de pe google nu am vazut asa ceva la aparatele care se fac in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shambala Postat Ianuarie 10, 2019 Share Postat Ianuarie 10, 2019 (editat) Pt a reduce temperatura la puterea disipata pe ele (creste disipatia pe corpul R insasi si pe terminale) Si pt a nu imbatrani cablajul - cablajele imbatranesc - devin casante daca sunt expuse mult timp la temp mari, mult inainte de a se afuma. Evident ca un cablaj imbatranit devine extrem de sensibil la exfoliere. Izolatortul ceramic impiedica picioruse;le lungi sa se atinga intre ele. Si impiedica mai putin racirea decat un izolator tip plastic, O solutir veche si nemaiacceptata azi de proiectanti, cand sunt disponibile la preturi mici R de putere mult mai mare. Plus ca se calculeaza totul in ideea celui mai mic consum posibil ... Editat Ianuarie 10, 2019 de Shambala 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2019 Sînt corecte şi aceste observaţii, dar rez fuzibile respective nu se prea încălzesc. Pioneer a folosit multe în schema amplifurilor finale, mai mult cu rol de protecţie, în accepţiunea lor. Dacă se coc şi-şi modifică valoarea oricum ampliful se duce-n bălării cu tensiunile. Ideia principală era să nu afume plăcile, aşa că le-au cocoţat pe izolatori. Alţi meşteri nu i-au mai folosit la revizie. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Adriane, io nu stiu frate cum stai cu nervii dar daca ai o reteta speciala pentru rabdare mai impartaseste-o si cu altii ! ? Felicitari pentru rezultatul final ! N-as fi crezut ca din gioarsa aia ar mai fi iesit ceva. E de admirat mai ales la panoul spate cum ai reusit sa o revopsesti pe portiuni, la aceeasi culoare, fara sa afectezi scrisul. Era ruginita si cu vopseaua sarita pe alocuri. PS: Bine ai revenit ! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 11, 2019 Share Postat Ianuarie 11, 2019 Pai ce facusi bre, te-ai intors? ? Glumaaaaa! Bine ai revenit! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Ianuarie 11, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2019 Dar unde am fost plecat? Io postez cînd am ce, altfel rar mă bag în discuţii pe alte teme. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate