Shibata Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Doamne fereste, nu port pica nimanui. Dar repet intrebarea, de ce ar trebui ecranate acele cioturi? De unde ar veni interferentele? Pai hai sa vedem ce inseamna 1 (un) cm de ciot neecranat in domeniul audio, adica 20Hz-20kHz... Avem poza1 (doveditoare) ca nu am legat in secret antena colectiva pe intrare, in caz ca o solicita Dl. Tudor. Mai avem graficul 3, cu intrarea lasata in aer si graficul 2 cu intrarea la care s-a adaugat un cm de "ciot". Fludor fara argint si cu mult plumb, ca asa e cel mai bine. Nu ma intereseaza daca acel zgomot e audibil sau nu, eu il vad pe aparat si pentru mine e de ajuns. El exista, nu e un vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Pai cam este o antena Ia pune-i o cutie metalică deasupra, avem același rezultat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Da dar nu uita ca in cutie isi fac veacurile transformatoarele sau in unele cazuri si mai rau, surse smps. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2017 Ia pune-i si un traf de retea in aceeasi cutie metalica. Incearca sa-ti imaginezi rezultatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Pai aici e buba. Trafurile sunt separate total de acele cioturi de sarma. Sunt pe burta aparatului, cu o tabla de 3mm intre, si in partea opusa, pe "diagonala". Ma faceti sa desfac playerul sa va arat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Unde e traf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2017 Eu nu pot sa ghicesc ce zgomot capteaza cioturile alea, uitandu-ma la poza. Am aratat numai ce zgomot poate capta 1cm de chestie neecranata, lasata in aer. Tu poti sa spui cum va canta aparatul ala uitandu-te la poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Lasa ca ghiceste Raimond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Daca exista ecran magnetic de fier de 3mm grosime intre trafuri si ....acele....cum sa le zic sa fie rezonabil..."cai de transfer a semnalului" , este foarte posibil ca influenta magnetica, electro-magnetica sa fie diminuata si sa fie vorba doar despre aspectul estetic. As putea sa-ti arat si mai rau, cu masa care sare de la o intrare la alta in serie, dar se supara sefu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Februarie 7, 2017 Autor Share Postat Februarie 7, 2017 Ok, e randul meu sa intreb: ce naiba de extensii sunt permise pt. fisierele pe care am dori sa le atasam? Ar fi de bunsimt sa putem atasa si .RAR. Desigur cu o dimensiune maxima pe care o va alege admin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Ok, e randul meu sa intreb: ce naiba de extensii sunt permise pt. fisierele pe care am dori sa le atasam? Ar fi de bunsimt sa putem atasa si .RAR. Desigur cu o dimensiune maxima pe care o va alege admin. Daca imi amintesc bine, se pot atasa decat imagini. Daca doriti sa atasati fisiere trebuie sa utilizati o sursa externa si sa postati link-ul (dropbox, box, etc.). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Februarie 8, 2017 Share Postat Februarie 8, 2017 Sau http://www.postimage.org si apoi puneti aici "Direct link:" sau "Thumbnail for forums:" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Februarie 20, 2017 Autor Share Postat Februarie 20, 2017 Raimondaudio: THD-ul atat la 1khz cat si la 20khz se confunda cu THD-ul lantului de masura, undeva la o valoare de 0,0007%. Cat din el revine amplificatorului nu pot sa-mi dau seama, ramane sa fac o aproximare cat de cat. Daca mai scad putin outputul, ajung la 0.00012% Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Martie 15, 2017 Autor Share Postat Martie 15, 2017 Stau si ma gandesc de ce unii se complac sa traiasca in trecut? Mereu vad posturi de genul "...masuratorile pe care le-a facut X acum cativa ani arata ca...". Masuratori facute cand? Cu ce aparatura? Cu un soundblaster pe 8 biti infipt intr-un 386SX la 40MHz? Parerea mea e ca masuratorile astea ar trebui si ele repetate odata cu imbunatatirea tehnicii de masura, a puterii de procesare si a noilor algoritmi. Si nu in ultimul rand, cat traieste omul invata. Poate si cel care a efectuat acele masuratori a acumulat intre timp alte informatii, si-a imbunatatit cunostintele in domeniu. In ziua de azi progresul tehnologic este foarte rapid. Dava nu ne informam permanent, ajungem sa luam de bune niste masuratori facute cu dalta si ciocanul. Chiar daca sunt efectuate in camera anecoida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 18, 2019 Share Postat Ianuarie 18, 2019 Am o nelămurire, nu neapărat legată de audio, dar nu aș vrea să deschid un thread nou doar pentru asta. Mi-am făcut o pagină pe FB asociată contului meu, în care vreau să îmi prezint opiniile despre muzică și hi-fi. Nu dau adresa, deoarece nu vreau să se creadă că îmi fac reclamă. Am pus vreo 3 sau 4 articole. Pentru că FB mă tot îmbia să dau boost la postări, am făcut de curiozitate un boost la ultima postare. Am plătit 20 de lei. Chestia e că deja am început să am like-uri de la diverși useri cu conturi care par veridice exact la acea postare, la celelalte nu. Mi se pare cam prea easy... Nelămurirea mea e asta: acele like-uri sunt chiar pe bune? Sau e vreun algoritm la lucru acolo care vrea să mă facă să cred că cei 20 de lei sunt „well spent” și că merită să îmi promovez postările? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 18, 2019 Share Postat Ianuarie 18, 2019 Sunt like-uri reale. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Ianuarie 21, 2019 Share Postat Ianuarie 21, 2019 Al meu e fake... ? 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate