pilgrim Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Din experienta proprie, ce anvelope de iarna recomandati? Ce firma? Ce model? In afara de cele din clasa premium, ar fi si altele demne de luat in seama, cu raport pret-calitate bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Ce dimensiune trebuie să fie, ce specificații speciale (gen XL, indice viteză) și pentru ce mașină? Nu există cu adevărat o cale de mijloc la foarte multe dimensiuni pentru că nu sunt făcute sub mărcile buget ale producătorilor mari și cele din China mai au mult până să inspire încredere, ținând cont cât de importantă este o anvelopă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 La un moment dat, s-a nimerit să schimb toate anvelopele în Ungaria și am pus Kumho. Nu le-am ales special, mi-au fost recomandate la acel service, a fost ceva pe grabă. Dar sincer, au fost anvelopele de care am fost cel mai mulțumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2016 Eu eram curios ce modele ati avut si ati folosit si de care sunteti multumiti. Sau de care nu... Tot caut pe diverse site-uri si nu stiu ce sa aleg si trebuie sa iau cat de repede o hotarare. 205/60/16 92V - dar merg si H pt ca nu conduc cu viteza iarna. Merge si 225/55/16, dar sunt mai scumpe si unii spun ca iarna trebuie luate anvelope mai inguste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2016 Am gasit BF Goodrich G Force Winter2 si Vredestein Snowtrac 5 la pret bun. Ar fi si Semperit sau Hankook. Ce parere aveti de Sava, Barum, Debica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Debica Frigo 2 am ales eu după multe cercetări, am pus pe o mașină și n-au fost plângeri. La vulcanizare să fie bine verificată anvelopa să nu fie deformată. E valabil pentru orice anvelopă de altfel. BF Goodrich G Force Winter2 si Vredestein Snowtrac 5 sunt etalonul 2, dar Snowtrac 5 at fi anvelope sensibil mai bune. Hankook winter evo2 sunt bune și ele. http://www.compari.ro/anvelope-c3615/hankook/winter-icept-evo2-w320-205-60-r16-92h-p277162103/ http://www.compari.ro/anvelope-c3615/vredestein/snowtrac-5-205-60-r16-92h-p301212903/ http://www.compari.ro/anvelope-c3615/bfgoodrich/g-force-winter-2-205-60-r16-92h-p345595350/ În ordinea asta aș lua. Singurul producător de la care am avut mereu dezamăgiri, a fost Dunlop. Tot felul de anvelope și de mărimi, de la 16 la 19". Pur și simplu pentru o marcă care se vrea de top, au cele mai slabe anvelope. Nu vă luați după teste. Apropo de teste, un producător care se pare că a trișat prin teste a fost Nokian. Anul ăsta eu voi lua Continental de iarnă, dar am alte cerințe de la mașină. Continental 860 nu am găsit la dimensiunea specificată, ce scriam la început. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2016 Michelin Alpin - de fiecare data cand puneam frana pe zapada, trebuia sa verific oglinda retrovizoare. Super anvelope, dar si pretul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2016 Anul ăsta eu voi lua Continental de iarnă, dar am alte cerințe de la mașină. Continental 860 nu am găsit la dimensiunea specificată, ce scriam la început. Crezi ca e mai bun decat M. Alpin 5? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Noiembrie 26, 2016 Share Postat Noiembrie 26, 2016 Eu am pus ceva de la nokian si anume wd4, tinand cont de faptul ca masina e mare si grea. Erau singurele care aveau acel indice de aderenta pe ud la valoare maxima adica A. Sunt ft multumit de ele ca si aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Noiembrie 27, 2016 Share Postat Noiembrie 27, 2016 Anul ăsta eu voi lua Continental de iarnă' date=' dar am alte cerințe de la mașină. Continental 860 nu am găsit la dimensiunea specificată, ce scriam la început.[/quote'] Crezi ca e mai bun decat M. Alpin 5? Din punctul meu de vedere, da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2016 Am gasit Goodyear UG 9 la pret bun, dar parca m-ar tenta si Nokian. Am vazut ca sunt foarte laudate. Pareri? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2016 Dar Nokian WR D4 cum sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Eu sunt foarte multumit. Ce e drept le-am folosit doar o iarna, si asta va fi a 2-a. In rest sunt super silentioase si confortabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Michelin Alpin A4 in clasa superioara sau Sava Eskimo in clasa medie. Ambele modele foarte ok in orice conditie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Eu am de doua ierni Nokian 205/55 R16 Nokian WR D3 91H. Aderenta laterala este excelenta, nici o sansa sa faci derapaje controlate cu spatele (am incercat). Daca nu pun masina pe burta, nu este loc din care sa nu fi putut iesi. Inainte am avut Vredestein (unele scumpe rau), plecam mult mai greu cu ele de pe loc, in rest ok si alea. Avand in vedere ca in Bucuresti este putina zapada, am cautat ceva care sa ofere aderenta buna pe asfalt umed. Sunt singurele anvelope de iarna care nu mi-au aruncat botul in sus cand plec de pe loc mai hotarat (185cp - 400 Nm, tractiune fata) si minimizeaza pana la disparitie efectul de torque steering - inerent la masinile cu putere si cuplu mare dar cu tractiune fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 2, 2016 Autor Share Postat Decembrie 2, 2016 Michelin Alpin A4 in clasa superioara sau Sava Eskimo in clasa medie. Ambele modele foarte ok in orice conditie. Sava, Debica, Barum nu sunt cam acelasi lucru? In clasa medie intra si Vredestein, BF Goodrich, Hankook, Semperit, Firestone, Fulda. Sunt multe. Pe care sa le alegi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Eu am specificat modelele pe care le-am testat. As alege oricând Sava Eskimo! Le-am avut 3 ierni pe mașina, nicio problema de aderenta indiferent de condițiile meteo. O singura data nu am mișcat mașina, când a ramas pe burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 2, 2016 Autor Share Postat Decembrie 2, 2016 E bine de stiut. Sava au si unele modele scumpute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Exact astea au fost și cuvintele mele când am aflat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 2, 2016 Autor Share Postat Decembrie 2, 2016 Multumesc pentru sfaturi. Unii spun ca la anvelopele premium platesti si firma si ca si in clasa medie gasesti calitate. Kman s-a plans de Dunlop, care sunt in top 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Marian, la FWD, între Eskimo si Alpin A4, nu am simțit nicio diferența. Si diferența de preț cred ca este dubla. Si Eskimo le-am "purtat" 5 ierni. Le-a luat un vecin de bune, încă le are pe mașina, si vara si iarna ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Dunlop winter MAX M3 - praf Hankook icebear nu mai retin modelul - praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Ce mașina încalță pilgrime, cu ce tracțiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Nu am condus RWD iarna, nu ma pronunt Dar pentru FWD, mențin ce am apus despre Eskimo. Am avut pe 2 mașini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 De la Dunlon în ultimii ani m-am pricopsit cu mai multe modele. Toate au fost proaste într-un fel sau altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate