ghostface Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Salutare tuturor! Detin de multi ani o linie Technics formata din mai multe componente. Boxele de la ea le-am tot schimbat deoarece nu m-au multumit...Asadar caut sa achizitionez de ceva timp 2 sau 4 boxe de podea gen Technics SB-A38 sau Pioneer CS-R590 sau Kenwood JL-775 sau alte modele de genul la aproximativ 1metru inaltime (neaparat joasele mari si eventual gaurile pt bas reflex pe fata); Mentionez ca amplificatorul pe care il detin este un Technics SU-V620. Orice idee/parere/sfat e binevenit. Va mutumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Bre Gabi, omul vrea mere si tu ii zici de pere. Esti om batran, dragoste cu forta nu se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2016 Buna seara si va multumesc pt promptitudinea raspunsurilor! Domnule Wolfgarl nu prea am de gand sa schimb linia deoarece : 1. am achizitionat elementele noi si cu mare sacrificiu la vremea respectiva. 2. nu sunt un super-mega audiofil. 3. nu vreau sa ma usture buzunarul. Nu vreau sa intru in alte subiecte legate de alte marci/modele etc , eu fiind foarte multumit de jucariile mele de 100$- asadar astept cu nerabdare posibile oferte/idei legate de dorinta mea! as mai adauga pe lista si Technics SB-T100 si SB-T200, dar le prefer pe cele din primul post! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Noiembrie 13, 2016 Share Postat Noiembrie 13, 2016 Pai incearca-le pe alea...ce mai intrebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2016 Sunt confuz momentan...o parte din mine se bucura pt ca am ocazia sa invat lucruri noi si o parte din mine este oarecum suparata deoarece imi "jigniti" jucariile glumeam! acum sa-i raspund d-lui bongiorno la intrebari: 1. muzica preferata este muzica neagra(cu toate subcategoriile ei), dar ascult si comercialele din orice alt gen in special rock (AC/DC, metallica); 2. incaperea are aprox. 25mp dar din pacate nu pot aseza "cutiile" pe colturile ei de asta doream sa fie gaurile de bas reflex pe fata incintei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2016 Mi-e greu sa etichetez muzica lui Michael Jackson ca fiind neagra sau pop sau cum o fi...eu o vad ca fiind parte /subcategorie a muzicii negre... iar pentru mine comercial inseamna muzica de care a auzit si bunicu la 83 ani la radio romania (de ex.)...nu pot spune acelasi lucru despre : Enemy Insects sau Dead Peasants sau Spoilage etc. pe care eu le numesc mai underground...cred totusi domnule wolfgarl ca ati inteles la ce ma refer in acel post si asta conteaza cel mai mult ...nu trebuie sa-mi analizati cuvintele/exprimarea atat de exigent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2016 mai adaug pe lista si Sony SS-U421AV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2016 Adam - you saved my life! Multam! incepusem sa ma uit urat la linia mea de care sunt foarte mandru... sunt super constient ca este ca un fel de Logan pe langa masinile nemtesti/japoneze, dar pe mine ma multumeste! Asadar cine are idee de existenta incintelor amintite in posturile anterioare sau altceva asemanator(sa fie de podea, undeva la 1m inaltime si cu joasele de 12"), sunt interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Noiembrie 16, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2016 Mai adaug in lista si Sharp CP-9860, CP-9790P, CP-8800 si care or mai fi din gama asta; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robespier Postat Noiembrie 16, 2016 Share Postat Noiembrie 16, 2016 Sharp cp-8800, au fost cred ca dacă nu prima, printre primele boxe cumparate de mine la începuturile mele in aceasta luuuunga călătorie audiofila. Pentru 1 luna de zile m-au mulțumit, dar nu aveam mari pretenții in materie de sunet. Ma încântau bașii aia de 25 , bubuiau aia de numa numa. Pentru pretențiile pe care le ai, cred ca sunt potrivite. Sunt boxe de bomsie-boomsie. Eu unul nu as cere prea multe păreri de la avizați, la o suma așa mică, as merge sa le ascult. Tu știi ce cauți la o boxa și ce te încânta. De-altfel părerile sunt pur subiective și nu știu câți dintre noi, au avut posibilitatea sa le asculte pe toate. Mergi și asculta ce găsești in zona in care te afli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dansar Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Iti recomand boxele podea Sony ss-mb450h de 75w rms si 8ohmi. Se aud bine si nu costa mult(sh=400lei). Sper sa nu ma ia si pe mine altii la rost cu parerea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dansar Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Scuze,am tastat gresit: modelul e Sony ss-mf450h cu bass din kevlar. Sunt chinezesti,ca mai tot ce se gaseste pe la noi,dar mi-au placut cum suna.(din ce am auzit pe la dealerii nostri). Si eu ascult tot pe o linie Technics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Scuze dar la care dealeri ai ascultat tu Sony ss-mf450h ? Oricum au trecut trei luni de cind colegul cerea sfaturi asa ca recomandarea e tardiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dansar Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Ma refeream la magazinul Altex ,de la ei am luat boxele in 2009. N-am vrut sa dau nume,ca sa nu fiu acuzat de publicitate,dar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Pana la urma ce ai cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostface Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Salutare dupa multa vreme! pana la urma m-am ales evident cu SB-A38 - uri cum mi-am dorit! sunt si multumit si nemultumit de ele...mai mult nemultumit(asteptarile erau prea mari cred)...caracterizarea perfecta facuta de cineva in posturile trecute e : cutii cu difuzoare :)) .... am avut boxe chinezesti (sau ce natie or fi) bluetech de 500lei care sunau mai bine... principala dezamagire provine de la sunetele joase destul de slabe, chiar in ciuda faptului ca boxele sunt echipate cu 2 difuzoare de joase... in rest ok... am mai corectat acest lucru cu un subwoofer sb-m500 si e mai ok acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Am ascultat de mult, poate 12 - 15 ani sa fie, niste boxe de podea Bluetech, pe 4 cai, mari de tot si frumos finisate, amplificatorul era tot de al lor si jur ca se auzeau foarte bine, e adevarat ca nu erau prea ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Acum 1 oră, trancotistu a spus: Incintele astea se vând încă în showroom-uri și nu cred că e corect să ne cam dăm cu părerea - din punctul meu de vedere (îngust)...Dacă vrei putem vorbi despre trancanale! Pai si ce daca inca se vind, nu vad nici o problema sa vorbim despre ele si in general despre orice produs care se afla pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Acum 10 ore, DJPocaitul a spus: Va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre boxele TAGA-tav 506f-v2. Astea le detin eu...ca nu am avut alt buget ptr.boxe performante. Cât ai dat pe ele? Nu de alta, dar cred că în aceiași bani puteai să iei ceva de pe piața second hand și ieșeai mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Se aud toate difuzoarele? Intreb foarte serios, deoarece la nivelul asta chinezii mai pun si difuzoare de decor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Acum 14 ore, DJPocaitul a spus: Va rog sa-mi spuneti parerea voastra despre boxele TAGA-tav 506f-v2. Astea le detin eu...ca nu am avut alt buget ptr.boxe performante. Le-am ascultat in showroom la importator acum 1-2 ani. Pentru banii lor aveau un sunet ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 Camera plina de mobila poate fi un avantaj sau nu. Sunt cativa factori ce trebuie luati in seama. Nu imi amintesc ce amplificator foloseau cei de la HiFi Center. Suna la ei si cere o recomandare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Acum 4 ore, DJPocaitul a spus: Nu mi-au raspuns de la Hifi Center. Poate ca nu-si pierd timpul cu cineva care nu a cumparat de la ei... Nu cred ca este vorba despre asta. Posibil sa fie implicati intr-un proiect, sau mail - ul tau este unul din sutele primite. Sunt multe de rezolvat intr-o firma de hifi. De ce nu suni la ei? Simplu, elegant, pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate