Sari la conținut
HiFi Tech

Recomandare boxe

seba

Postări Recomandate

In principiu ma refeream la cele care erau puse pe pozitia de ascultare.

Am citit destul de mult despre acele monitoare jbl si din cate am constatat ar fi acele serii de la jbl si la distanta restul lumii..( nu pot spune decat ce am constatat din recenziile celor de pe internet..neascultand!)

De ceva timp mi-am cumparat niste boxe vintage care mi-au resetat referintele.. inca dezbat dar ma apropii de grupul celor care apreciaza calitatea lucrului vintage in detrimetrul boxelor moderne la care sa zic ca am acces ( maxim 2500 euro).

Atatia oameni..atatea pareri.. adevarul doar unul.( pe care nu-l stiu inca)

Dragi colegi aici am facut referirea..eu nu pot decat sa-mi exprim o parere persoanala...din experienta proprie la fel ca si voi.

Fiecare are o parere proprie.

Legat de suspensi si magneti... asta a fost teama mea permanenta legata de vintage.. nu pot sa stiu cum a sunat cand era tanara si este frustrant.

Dar cu toate astea..tot sunt de parere ca pana intr-o anumita suma vintage este superior..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 78
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gabi, parca ai fi un moshoc de 143 de ani, numai de vechituri vorbesti :D

Eu nu m-as baza prea mult pe memoria auditiva intr-o evaluare comparativa la interval de ore cu atat mai mult zile. Cel mult amintirea e legata de emotie, satisfactie, etc. Cand Gabi ( si oricare altul) afirma ca a imtepenit in orgasm in cutare situatie de fapt asta isi aminteste. Nici nu vreau sa bag in ecuatie si dispozitia de moment, mai am x variabile pe maneca.

Eu spre exemplu am imaginea auditiva "corecta" a instrumentelor luate individual, necazul e ca majoritatea sistemelor nu pot excela in reproducerea corecta a tuturor instrumentelor (aici intra si voci). De aia zic ca e greu sa afirmi cu tarie ca un sistem e mai miez decat altul , cel mult aproximezi global plusurile si minusurile. E evident ca fac referire la comparatii in aceiasi clasa.

Nu mai zic ca intr-un sfert de ora, daca rezisti, te obisnuiesti cu orice parnaie de sistem, mai ales daca stii partitura si creierii o recompun inside, fara prea multa legatura cu stimulul :D

PS Am nadejdea , Gabi, sa nu te basici ca iti apare numele in post, s-a nimerit postul meu dupa al tau :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri