Andi Postat Noiembrie 19, 2015 Share Postat Noiembrie 19, 2015 În ultima perioadă am fost foarte preocupat de alcătuirea unui sistem secundar, la o altă locaţie. Însă un sistem entry. Nu am mai alcătuit un sistem de cel puţin un an de când am definitivat sistemul principal. Pot spune că am fost "reşocat" de cât de mult contează sursa (playerul) într-un sistem. Cred că dă caracterul întregului setup. Şi repet: într-un sistem entry. Fiecare player testat suna diferit, dar diferit în sensul că schimbă sunetul întregului lanţ în aşa măsură încât aveam impresia că am schimbat şi amplif şi boxe. Când citesc diverse păreri de la semidocţi, cum că sursa contează cel mai puţin, îmi vine să râd. Cred că respectivii sunt surzi rău. Sau pur şi simplu în simplitatea lor nu sunt capabili să discearnă. Cred că nu orice prostănac poate fi audiofil. Sursele fac o diferenţă ca între alb şi negru. Sunt convins de asta mai mult ca niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 20, 2015 Share Postat Noiembrie 20, 2015 Subiect abordat cu toate nuantele acum zeci de ani pe taramurile mioritice pe defunctele forumuri hifi-multimedia si audiofil. Sursa este alfa si boxa omega. Amplificatorul are un singur rol sa ofere curent boxelor intervenind cat mai putin in sunet. Decat atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Noiembrie 22, 2015 Share Postat Noiembrie 22, 2015 Da, de acord cu tine, acest amplificator este exceptional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate