Andi Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 PS Nu-mi vine să cred că au ținut asta secret de atunci. Sunt curios ce „masteruri originale” or fi folosit la edițiile scoase de atunci până acum și cu ce obraz vor mai scrie „de pe masteruri originale” pe edițiile scoase de acum înainte. Cred că au furat la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iunie 12, 2019 Share Postat Iunie 12, 2019 Păi nu văd cum ar putea să fie înregistrările originale și într-un loc și în altul! Înregistrarea originală e una singură. Orice altceva e copie. Și dacă ar exista ceva înregistrări originale la Biblioteca Congresului, nu văd cum ar putea fi folosite comercial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianos Postat Noiembrie 20, 2019 Share Postat Noiembrie 20, 2019 O veste cu ceva întârziere; azi am aflat: s-a stins din viață Georges Cabasse, fondatorul mărcii de boxe care îi poartă numele. https://france3-regions.francetvinfo.fr/bretagne/finistere/il-cherchait-son-parfait-georges-cabasse-est-decede-1750799.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adis Postat Decembrie 4, 2019 Share Postat Decembrie 4, 2019 (editat) Ken Ishiwata R.I.P Editat Decembrie 4, 2019 de adis 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dromihete Postat Ianuarie 11, 2020 Share Postat Ianuarie 11, 2020 Neil Peart RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Ianuarie 19, 2020 Share Postat Ianuarie 19, 2020 Dan Andrei Aldea Dumnezeu să-l odihnească Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate