Sari la conținut
HiFi Tech

Vesti triste


pilgrim

Postări Recomandate

Poate trebuie si un astfel de subiect... Zilnic aflam diferite stiri sau noutati. Zilnic bat la usa sufletului nostru diferite vesti. Unele ne bucura, altele ne intristeaza, altele ne lasa pur si simplu indiferenti.


O veste trista pentru multi este cu siguranta si trecerea din aceasta viata (deci nu in nefiinta) a celebrului si indragitului artist JOE COCKER.


http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-30582761


Avea 70 de ani si suferea de cancer, aceasta teribila boala care a rapus multe vieti si care - cum spunea un sfant contemporan - a umplut raiul.


Barrie Marshall, impresarul artistului, a spus atat de frumos: "A fost un om pur si simplu unic si golul pe care disparitia lui il lasa in inimile noastre va fi imposibil de umplut".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Titanii se duc, firesc dar greu de acceptat. O bucata din viata noastra se duce cu fiecare dintre ei. Si lumea e tot mai saraca in valori autentice, tot mai bogata in facaturi showbiz.

:cry::cry::cry:

PS Prima oara l-am vazut intr-un film despre Woodstock si pana am asociat imaginea cu vocea am fost socat. O starpitura de om, urat, stramb, parca lovit de dambla. Dar ce har!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Demis Roussos, unul dintre cei mai indragiti artisti ai tuturor timpurilor, a spus lumii intregi "Goodbye, my love, goodbye".


Grecul cu o voce ireala s-a stins intr-un spital din Atena, la varsta de 68 de ani. Cu un timbru inconfundabil si cu versuri care vorbeau despre dragoste si pace, Demis Roussos a reusit sa patrunda cu usurinta in sufletele oamenilor.


Cântăreţul grec Demis Roussos, pe numele sau adevarat Artemios Ventouris Roussos, s-a născut în Alexandria, Egipt, pe 15 iunie 1946, din părinţi greci expatriaţi.


La varsta de zece ani s-a aratat interesat de jazz, incepand sa studieze si tainele muzicii cantate de trompeta. Cativa ani mai tarziu, Demis Roussos a emigrat in Grecia impreuna cu familia iar in scurt timp s-a angajat ca muzician de cabaret in Atena, unde a invatat sa cante la chitara si la pian.


A facut parte din diferite trupe: The Idols, We Five si Aphrodite's Child - care i-a inclus, de asemenea, pe Vangelis şi Lucas Sideras.


În anul 1969, trupa s-a destrămat, iar Demis Roussos a lansat primul său album solo intitulat "On the Greek Side of My Mind", iar în anii '70 a lansat o lungă serie de hituri precum "This Time It Isn't Au revoir", "Happy To Be On An Island In The Sun", "My Reason", "My Friend The Wind", "Velvet Mornings", "From Souvenir To Souvenir" şi "Goodbye My Love, Goodbye".


În 1978, cântăreţul s-a retras de pe scenă şi s-a dedicat familiei. El a lansat albumul "The story of Demis Roussos" în 1985, după ce avionul în care călătorea a fost deturnat de terorişti, care l-au ţinut captiv în Beirut. De atunci, el a militat prin muzica sa pentru pace în lume şi protejarea mediului înconjurător.


Recunoaşterea valorii sale a venit şi din partea criticilor, după ce artistul a cântat în mai multe limbi străine, câştigând astfel numeroase premii, precum locul 1 în Japonia cu "The Roussos Phenomenon Ep", discul de aur în America pentru albumul "Demis".


De-a lungul carierei, cântăreţul a primit peste 100 de discuri de aur, platină şi diamant.


Şarmant şi impunător, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabilă a convins milioane de oameni să îi cumpere discurile în cariera sa impresionantă de aproape cinci decenii.


A susţinut numeroase concerte şi în România. Legătura lui Demis cu România este una cu totul specială şi datează de mulţi ani. Mai puţină lume ştie că artistul grec a fost căsătorit cu o româncă, Pamela Raţiu, astfel că, pentru el, Bucureştiul a reprezentat o a doua casă, unde a revenit de fiecare dată cu mare plăcere. Deşi a divorţat de Pamela Raţiu după o căsnicie de 10 ani, cei doi foşti parteneri au rămas buni prieteni.


Albumele sale s-au vândut în peste 60 milioane de copii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine Demis Roussos a fost intotdeauna o mare voce! Chiar daca in timp m-am distantat de muzica lui, nu voi uita niciodata ca la casatoria mea am inlocuit clasicul vals "de deschidere" cu The Wedding Song:


I will love you forever

I will love you from now, 'til the end of time

And I promise forever

I will give up my will for you

I will fulfill all your dreams for you

I would give up my life for you

I will stay by your side

To protect you and hide you from all of the pain

That a man and a woman must hide

I will stand by your side.


I would give up my life for you

Just to do right to you

You will know who I am

Only you would understand

I would give up my life for you


(Stand by me) I will be there when you need me

(Swear by me) I swear by the part of God that's in me

I will care and be there

For as long as you need

I will stay by your side.


I will love you forever

I will love you from now 'til the end of time

I will stay by your side.


I will love you forever

I will love you from now 'til the end of time.

And I promise forever

I will love you forever

'Til the end of time


Sotiei i se umezesc inca ochii cand ascultam acest cantec impreuna, desi au trecut de atunci... veacuri.


We will love you forever, Demis Roussos!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

'Marcel Dragomir a plecat astăzi definitiv spre Un Albastru Infinit. Muzicianul s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani.


http://www.romaniatv.net/marcel-dragomir-a-murit_206978.html#ixzz3TvLUrWHv


Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru melodii precum "Să mori de dragoste rănită", "Să te gândeşti din când în când la mine", "Un albastru infinit", şi-a pus amprenta pe o generaţie de cântăreţi, de la regretata Mihaela Runceanu la celebrele Corina Chiriac, Angelea Similea şi Mirabela Dauer.

5acfb1c49133e_MarcelD.jpg.b156c1f1a31f349442c4cbc5cd0f6e51.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

A fost un om cu o personalitate puternica, cu o minte stralucita si cu o memorie uriasa, fantastica.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca!


Mi-a placut ce a scris Ion Iliescu:


''A fost una dintre personalitățile publice care au marcat ultimii 25 de ani, cu bune și cu mai puțin bune. Și-a urmărit consecvent proiectul lui politic, chiar și atunci când, din dorința de a se face înțeles, mesajul lui naționalist era exagerat. Și-a iubit cu ardoare țara, cum puțini pot s-o facă. (...) Un om complex, care nu poate fi judecat superficial. Prin tot ceea ce a făcut, și-a găsit locul în istoria României post-decembriste”

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O retrospectiva a abjectiei, poetul de curte al familiei Ceausescu, marele OTV-ist si DDTV-ist, tribunul hahaler, exponentul unei societati bolnave, instigator si calomniator de mare valoare... pacat de harul poetic pe care il avea..


http://inliniedreapta.net/lavedere/vadim-un-gropar/


http://www.stiripesurse.ro/la-moartea-unui-rahat-cu-ochi_967047.html


"Dacă unul ţi se răhăţeşte în sufragerie, nu stai să te jeleşti, faci repede curăţenie, deschizi geamurile, să iasă mirosul de spurcăciune. Cam aşa e şi cu moartea lui Corneliu Vadim Tudor, un derbedeu care a avut şansa să îmbătrînească în libertate şi în funcţii importante. Cînd locul lui era la închisoare, pentru nenumăratele mizerii înfăptuite, dinainte şi după 1989.


Nu mă întristează, nici nu mă bucură că a răposat, dar n-am cum să nu am un sentiment de satisfacţie că, măcar în acest mod, se mai asanează scena politică.


Isteria care a cuprins societatea românească, începând de ieri, de când a dat colţul, e grăitoare. În ea se văd simptomele bolii care ne împiedică dezvoltarea, normalizarea. Memoria scurtă, apetitul pentru gargaragii, tendinţa de-a scuza şi ierta aproape orice, incultura înspăimântătoare.


Corneliu Vadim Tudor a fost tipul bufonului luat în serios, ajuns o problemă, care se visa dictator. Un om al Securităţii, al Sistemului care a nenorocit România." Alexandru Petria


12027661_1065230436828580_7822572722207076878_n.jpg?oh=a06d7782e6d4bda5906c2a37377720fa&oe=566EEF5Ahp ... e=566EEF5A"><a href=https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-0/p180x540/12027661_1065230436828580_7822572722207076878_n.jpg?oh=a06d7782e6d4bda5906c2a37377720fa&oe=566EEF5A' alt='URL>'>


Dumnezeu sa-l ierte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Crezi ca intereseaza pe cineva?


De ce n-ati facut un subiect despre Vadim cat a fost in viata? Sa spuneti adevarul-adevarat despre el, sa-l faceti in fel si chip, etc, etc.


Daca despre morti nu puteti vorbi de bine, vorbiti despre altceva, asa cum vorbiti pe celalalt forum. Poate o fi cu folos. Ca a-l denigra pe Vadim chiar nu foloseste nimanui... Doar pentru aceasta ati intrat si pe acest forum?


PS: HiFiTuning ce este?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Despre morti numai de bine" nu contine nimic religios, este un dicton cat se poate de pagan, venind din Grecia Antica cu multe secole IEN si raspandit mai tarziu si prin intermediul limbii latine (De mortuis nil nisi bonum). Se refera la respectul memoriei unui disparut, dar de ce ar merita respect un personaj ca cv tudor in Romania anului 2015, este greu de inteles. Singura lui "calitate" este ca a reusit sa prosteasca milioane de oameni facandu-i sa creada ca e patriot, poet, intelectual, adica exact opusul a ceea ce a reprezentat. Adica asta:


">https://www.youtube.com/watch?v=l91F25Sj07o
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.