johndoe21ro Postat August 17, 2014 Share Postat August 17, 2014 Daca esti curios mergi si asculta Audiophilleo 1 + PurePower' date=' o sa ai o mare surpriza http://www.avstore.ro/convertoare-usb-spdif/audiophilleo-1-purepower/[/quote'] L-am avut si eu si un prieten si marea surpriza a fost negativa , e asa bun ca abia a fost vindut cu 50 euro nou . Sunt curios de varianta de 1000 euro de la Bel Canto . 50 eur este foarte mult. Eu cred ca vroiai sa spui ca abia l-ai vandut cu 5 eur. As recomanda Empirical Audio Off-Ramp dar sunt convins ca si cu ala ai avut aceeasi surpriza negativa. Cel mai probabil ai dat bani ca sa scapi de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicumur Postat August 26, 2014 Share Postat August 26, 2014 In primul rand nu sint gauri pe disc. Chiar si in materialul citat de tine e eronat afirmat acest lucru, 0 si 1 sint finite, reflectate de suprafata metalica a discului, dar 0 e mai adanc, 1 e mai la suprafata. Pentru conformitate, pentru scrierea unui CD-R se foloseste codificarea NRZI (Non-return-to-zero). Asta inseamna ca pe disc avem "pits" (acolo avem un minuscul "semn" "ars" de dioda laser) si "lands", adica material "brut". Lands vor reflecta raza laser iar Pits o vor reflecta oarecum distorsionat, semnaland o schimbare. Schimbarile dintre PITS si LANDS reprezinta "1" iar in cazul in care nu avem nici o schimbare avem "0". Pe un disc trebuie sa existe in orice punct al sau minim 2 de "0" si maxim 10 de "0". Pentru lamurire vezi fisierul atasat. Stima, Nicu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate