seba Postat Noiembrie 6, 2019 Share Postat Noiembrie 6, 2019 Bună ziua, are cineva experiență cu aceste boxe? Sincer, nu găsesc prea multe informații referitoare la acest model, în general producătorul german fiind într-un con de umbra... Acum, ce stiu,au fost un 3000 E preț catalog, deși sunt pe 4 ohmi destul de ușor de amplificat, chiar și cu amplificatoare low entry. Aș vrea să le folosesc într-o cameră de aproximativ 25 mp, amplificator Hegel H80 și sursă Ayon Cd7's (un sunet mai degrabă spre warm). Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Seba, nu ai primit raspuns pentru ca nimeni nu cunoaste aceste boxe. 4 ohmi poate insemna ca boxele cad in impedanta usor catre 2-3 ohmi, ori asta inseamna ca sunt greu de amplificat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2019 Mulțumesc pentru răspuns. Sincer le vad la vânzare pe la 800 /900 euro, inclusiv modelul mai nou. Ținând cont de prețul de raft și prețul de vânzare sh, probabil că lumea nu prea este mulțumită de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Inteleg ca ai un buget de 1000 euro pentru o pereche de boxe. Locuiesti in Romania? Te intreb ca sa stiu unde sa iti fac recomandarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2019 Da, Tulcea. Problema este camera de un 25 mp, boxele de raft nu prea fac față. Bugetul actual este de 1000 Euro. Mă gândesc să - l cresc puțin,sau să mai aștept și să cumpăr niște boxe pe la 2000 E. Cum am spus, amplificatorul este un Hegel H80, creditat cu 75 W/canal în 8 ohmi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_BGD_ Postat Noiembrie 7, 2019 Share Postat Noiembrie 7, 2019 Monitor Audio RS8. Eu ascult o pereche de RS6, dar la o camera o idee mai mica, motiv pt care am recomand seria superioara. Mi se par niste boxe corecte, atat ca si perfomanta, cat si ca pret de achizitie. Se gases la vanzare SH. Si sunt si frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Noiembrie 17, 2019 Share Postat Noiembrie 17, 2019 (editat) La 07.11.2019 la 12:36, seba a spus: Da, Tulcea. Problema este camera de un 25 mp, boxele de raft nu prea fac față. Bugetul actual este de 1000 Euro. Mă gândesc să - l cresc puțin,sau să mai aștept și să cumpăr niște boxe pe la 2000 E. Cum am spus, amplificatorul este un Hegel H80, creditat cu 75 W/canal în 8 ohmi. Salut, ce fel de muzica iti place sa asculti? Ce sursa folosesti? Editat Noiembrie 17, 2019 de silviu2403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2019 Jazz in general. Sursa este un Cd player/DAC Ayion CD 7s. In cele din urma m-am hatarat sa mai strang bani si sa caut ceva in jurul a 2000 E. Voi reveni,multumesc pentru raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 17, 2019 Share Postat Noiembrie 17, 2019 La 2000 euro sunt destul de multe boxe bune. Gasesti niste articole scrise in revista despre cateva boxe. Sfatul meu, daca tot vrei sa cumperi ceva in suma asta, ar fi mai bine sa iti faci timp si sa vii intr-o vizita la Bucuresti. Vorbesti cu niste dealeri, le spui ce doresti, asculti niste boxe, dupa aceea cumperi in cunostinta de cauza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate