plugar Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 (editat) Buna Unde as putea cumpara FLAC-ri cu albumele IRIS? Multumesc Editat Septembrie 11, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Septembrie 11, 2019 Share Postat Septembrie 11, 2019 Acum 6 minute, bizonu22 a spus: Plugarule nu vrei să cumperi niste arme și niște droguri? Nu prea e legal ce întrebi tu. ......De pe torrenti. Daca găsesc primești pm De ce nu e legal? Muzica se vinde atat pe suport fizic cat si digital... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 (editat) am gasit doar IRIS 1(vinyl flac) si IRIS 2 (vinyl flac). De la Luna Plina am totul pe CD-ri, dar as prefera FLAC-ri de pe LP-ri. De as mai gasi IRIS III, IV si V (vinyl FLAC) ..... Editat Septembrie 11, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 Acum 2 minute, bizonu22 a spus: Eu zic că la banii ăștia e pomana. http://www.rockshop.ro/iris--integrala-iris-boxset-15cd_11752 nu-mi plac CD-le. Inteleg ca careva albume is doar pe CD-ri, cred ca de la LUNA PLINA incolo. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 11, 2019 Autor Share Postat Septembrie 11, 2019 Acum 16 minute, bizonu22 a spus: Eu zic că la banii ăștia e pomana. http://www.rockshop.ro/iris--integrala-iris-boxset-15cd_11752 mai mult decat atat: sold indisponibil 😞 Cod produs: 5948204449629 Disponibil: Indisponibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Gasesti albune Iris incepand cu anul 1996 pe Spotify. Daca platesti cei 5 euro lunar poti asculta muzica si off line. Asta inseamna ca poti copia muzica pe calculator si o poti asculta cand vrei. Singura problema este ca pentru decodarea fisierelor ai nevoie de abonament platit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Acum 6 ore, dinica a spus: Gasesti albune Iris incepand cu anul 1996 pe Spotify. Daca platesti cei 5 euro lunar poti asculta muzica si off line. Asta inseamna ca poti copia muzica pe calculator si o poti asculta cand vrei. Singura problema este ca pentru decodarea fisierelor ai nevoie de abonament platit. dinica, nu ati citit bine ce caut. Caut Flac-ri. Nu inteleg ce comun are Spotify, Apple Music, Radio Iasi etc. etc.cu intrebarea mea? p.s. eu de multi ani "nu ascult" musica/galagie in masina (casetofon), de pe iPhone etc. Imi pasa de sanatatea mea. Muzica o ascult de la o calitate minima CD (44.1 KHz/16 bit) si mai sus (FLAC; DSD etc). Editat Septembrie 12, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 19 ore, plugar a spus: am gasit doar IRIS 1(vinyl flac) si IRIS 2 (vinyl flac). De la Luna Plina am totul pe CD-ri, dar as prefera FLAC-ri de pe LP-ri. De as mai gasi IRIS III, IV si V (vinyl FLAC) Sint foarte curios unde ai gasit, legal, nu pe torentii, vinyl flac. Oricum ripp-ul de pe vinyl mie mi se pare ca imbina ce e mai prost din cele doua lumii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) 1 oră în urmă, bogdanozaurus a spus: Sint foarte curios unde ai gasit, legal, nu pe torentii, vinyl flac. Oricum ripp-ul de pe vinyl mie mi se pare ca imbina ce e mai prost din cele doua lumii. Am gasit (legal) la un prieten, care a facut aceste rip-ri p/u el, ca sa nu-si uzeze LP-le. La randul lui el s-a impartit cu mine (gratuit), deci nu a vandut. Vreti numele, adresa si numarul de telefon a prietenului? Editat Septembrie 12, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Acum 5 minute, plugar a spus: Daca gaseam in magazin-e LP-le respective - le cumparam. Daca nu le gasesc, ce ma sfatuiti sa fac? Editat Septembrie 12, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 2 ore, plugar a spus: dinica, nu ati citit bine ce caut. Caut Flac-ri. Nu inteleg ce comun are Spotify, Apple Music, Radio Iasi etc. etc.cu intrebarea mea? p.s. eu de multi ani "nu ascult" musica/galagie in masina (casetofon), de pe iPhone etc. Imi pasa de sanatatea mea. Muzica o ascult de la o calitate minima CD (44.1 KHz/16 bit) si mai sus (FLAC; DSD etc). Plugar, Spotify Premium, nu ala moca, ofera calitate cd ( 16 biti / 41,1 khz). Urechile tale nu vor fi ranite. 😛 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 1 oră, plugar a spus: Am gasit (legal) la un prieten, care a facut aceste rip-ri p/u el, ca sa nu-si uzeze LP-le. La randul lui el s-a impartit cu mine (gratuit), deci nu a vandut. Vreti numele, adresa si numarul de telefon a prietenului? A naibii, prietenul tău le-a ripuit exact pe alea care circulă pe torente! 😄 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Acum 2 ore, dinica a spus: Plugar, Spotify Premium, nu ala moca, ofera calitate cd ( 16 biti / 41,1 khz). Urechile tale nu vor fi ranite. 😛 Omule, mai repet o data, NU ASCULT MUSICA LA TELEFON. Ascult musica (fara ghilimele) cu alt echipament. Daca esti curios (anticipez intrebarea) iti spun personal: Tannoy Revolution XT6F/Cambridge CXA60/Audiolab M-DAC+/Cambridge DacMagic Plus / Sennheiser HD800S/Sennheiser HD600/ Audeze LCD-2C. La telefon iti doresc sa asculti tie "musica" in vecii vecilor. Eu la telefon vorbesc. Editat Septembrie 12, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) Acum 1 oră, Andi a spus: A naibii, prietenul tău le-a ripuit exact pe alea care circulă pe torente! 😄 Iti raspund si tie Andi: fa un efort si invata-te a vorbi corect si nu a acuza oamenii pe care nu-i cunosti. Eu ma abtin sa-ti calific replica - e a ta. Editat Septembrie 12, 2019 de plugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Păi nu ziceai că-s ripuri de pe vinil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 (editat) 1 oră în urmă, plugar a spus: La telefon iti doresc sa asculti tie "musica" in vecii vecilor. Eu la telefon vorbesc. Am vazut ca folosesti convertoare D/A pentru auditii. Semnalul digital catre aceste convertoare il transmiti prin unde radio? Probabil ca nu. Folosesti un pc ca transport pentru fisierele muzicale via USB asincron. Asta inseamna ca poti instala pe acest PC, Spotify, Tidal sau Qobuz. Cineva te-a pacalit cu siguranta daca tu crezi ca aceste servicii de streaming muzical on line sunt pentru ascultat muzica la telefon. PS: Sper ca nu vorbesti la telefon si cand conduci. 🙂 Editat Septembrie 12, 2019 de dinica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 12, 2019 Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 5 ore, plugar a spus: Am gasit (legal) la un prieten, care a facut aceste rip-ri p/u el, ca sa nu-si uzeze LP-le. La randul lui el s-a impartit cu mine (gratuit), deci nu a vandut. Vreti numele, adresa si numarul de telefon a prietenului? Bun, nu ma intereseaza numarul prietenului si ce a facut el cu copiile. Ca sa obtii un ripp bun trebuie un pick-up foarte bun, o doza foarte buna, si nu in ultimul rind un ADC de top. In final obtii un fisier care spre deosebire de ripp-ul de pe CD o sa contina si zgomotul discului. De asta am spus ca aceasta solutie imbina ce e mai rau in ambele lumi. Nu stiu cum a facut prietenul tau si ce aparatura are dar chiar si cu aparatura de top am mari indoieli ca fisierul de pe vinyl suna mai bine decit unul obtinut de pe CD. Si asa cum a spus si dinica, Spotify Premium nu inseamna telefon, fa-ti un cont pe o luna, instaleaza aplicatia pe desktop si vezi daca nu cumva te multumeste. Mai este si Tidal dar mie mi se pare ca pe Spotify se aude mai bine. Si eu ascult cu mare placere vinil si la fel ca si prietenul tau am anumite discuri pe care le ascult extrem de rar pentru a le proteja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plugar Postat Septembrie 12, 2019 Autor Share Postat Septembrie 12, 2019 Acum 20 minute, bogdanozaurus a spus: Bun, nu ma intereseaza numarul prietenului si ce a facut el cu copiile. Ca sa obtii un ripp bun trebuie un pick-up foarte bun, o doza foarte buna, si nu in ultimul rind un ADC de top. In final obtii un fisier care spre deosebire de ripp-ul de pe CD o sa contina si zgomotul discului. De asta am spus ca aceasta solutie imbina ce e mai rau in ambele lumi. Nu stiu cum a facut prietenul tau si ce aparatura are dar chiar si cu aparatura de top am mari indoieli ca fisierul de pe vinyl suna mai bine decit unul obtinut de pe CD. Si asa cum a spus si dinica, Spotify Premium nu inseamna telefon, fa-ti un cont pe o luna, instaleaza aplicatia pe desktop si vezi daca nu cumva te multumeste. Mai este si Tidal dar mie mi se pare ca pe Spotify se aude mai bine. Si eu ascult cu mare placere vinil si la fel ca si prietenul tau am anumite discuri pe care le ascult extrem de rar pentru a le proteja. La ripuri a folosit: Pro-Ject Essential II + clamp 178g Ortofon 2M Bronze Pro-Ject Phono Box DS+ Asus Xonar D2X iZotope RX7 Suna bestial, mult mai peste CD-ri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 (editat) Nu înțeleg de ce insiști să te faci de râs cu așa-zisul tău „prieten”. Hai, ce naiba, că știm toți cum e cu ripurile astea și cine le face de obicei, ce e așa mare secret? Editat Septembrie 13, 2019 de Andi 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FATHER Postat Septembrie 13, 2019 Share Postat Septembrie 13, 2019 Acum 10 ore, plugar a spus: La ripuri a folosit: .................................................... Suna bestial, mult mai peste CD-ri. Never gonna happen, my friend... Vorbesc de comparatia cu cd-uri "trase" bine, evident... Sugerile astea, de pe vinyl, ori au sunetul umflat, ori nu au coaie, ori sunt cu pocnituri, cinele sparte etc... 'Geaba faci upsampling pana la Dumnezeu... Cred ca nici studiourile Pauler Acoustics n-ar reusi asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate