adyy35 Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 salut am o intrebare legata de Naim o parere intre Naim XS 2 si o combinatie Naim Nac-N 172XS cu Naim Nap 155 xs ce parere aveti intre cele doua ce ati alege? le pot lua la acelasi pret mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Acum 34 minute, adyy35 a spus: Naim Nac-N 172XS cu Naim Nap 155 xs As alege varianta asta fara sa stau pe ganduri. 👍 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 (editat) Acum 3 ore, adyy35 a spus: salut am o intrebare legata de Naim o parere intre Naim XS 2 si o combinatie Naim Nac-N 172XS cu Naim Nap 155 xs ce parere aveti intre cele doua ce ati alege? le pot lua la acelasi pret mersi Depinde care este acel pret, desigur. Altfel, poate ca a treia varianta este cea castigatoare! ☺️ P.S. Cu 1k eur in plus poti lua asta! Omul poate sa-l trimita din DE... Si este clar 'no contest' intre american si britanice! Nu au cum sa stea pe acelasi raft! https://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=3582602995& Editat Aprilie 2, 2019 de johndoe21ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Acum 59 minute, johndoe21ro a spus: Depinde care este acel pret, desigur. Altfel, poate ca a treia varianta este cea castigatoare! ☺️ P.S. Cu 1k eur in plus poti lua asta! Omul poate sa-l trimita din DE... Si este clar 'no contest' intre american si britanice! Nu au cum sa stea pe acelasi raft! https://www.audio-markt.de/_markt/item.php?id=3582602995& Cu 2700 euro vand eu un Pass identic cu cel din link. Sunt singurul proprietar, ampliful este cumparat de la importator, poate fi testat la mine. 🙂 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Aprilie 2, 2019 Autor Share Postat Aprilie 2, 2019 am gasit cu 1300 lire cam aici sunt cu banii deocamdata ptr asa ceva din cauza asta e alegerea asa deci mai bine Naim Nac-N 172XS cu Naim Nap 155 xs ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndoe21ro Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Acum 8 ore, adyy35 a spus: am gasit cu 1300 lire cam aici sunt cu banii deocamdata ptr asa ceva din cauza asta e alegerea asa deci mai bine Naim Nac-N 172XS cu Naim Nap 155 xs ?? :))) Eu tot la varianta a 3-a as ramane. Poate te intelegi cu omu', daca esti din Bucuresti. O merge o rata ceva... Va vizitati, va faceti copii dupa buletine, va aratati batele, etc. :))) P.S. Disclaimer - nu-l cunosc pe Dinica, nu am nici o treaba cu el, nu avem preferinte comune vis-a-vis de sunet sau echipamente, etc. Asta ar fi inca o nota in plus pt. american. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Daca nu ma insel colegul adyy35 sta prin tara care se pregateste sa ne paraseasca pe 12. Daca nu cumva obtine Tereza vreo amanare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Share Postat Aprilie 3, 2019 exact acolo sunt..Anglia deocamdata nu iau ceva f scump poate pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Mergi pe Naim Nac-N 172XS plus Naim Nap 155 xs. Brexit placut ☹️ 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Share Postat Aprilie 3, 2019 maine merg sa ascult acest sistem cu preamp si amplif boxele mele : Tanoy dc8ti...Quadral Aurum Altan VIII...Monitor audio RX1 dac ..Marantz dac 1 cablu de boxe as vrea sa il schimb cu Naim A5 aici ce parere aveti? momentan am oehlbach twinmix 1073 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Aprilie 3, 2019 Share Postat Aprilie 3, 2019 Acum 10 ore, bogdanozaurus a spus: tara care se pregateste sa ne paraseasca pe 12. Daca nu cumva obtine Tereza vreo amanare. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Aprilie 3, 2019 Autor Share Postat Aprilie 3, 2019 am uitat Amplificator Rega Elicit -R dacul as vrea sa il schimb probabil cu ceva de la Chord..dar nu stiu care pana in 700-800 lire la sh ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate