dinica Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 AVClub are placerea sa va invite in data de 19 octombrie, ora 8:00 PM, la o lansare de album. Vedeta acestui eveniment este pianistul de jazz, compozitorul și producătorul Johnny Ionut Bica. The Real Vibrations este ultimul său album conturat din teme originale insuflate cu un interesantisim melanj de influențe jazz, funk, hip-hop, breakbeat și drum and bass. Un show de improvizație, sunete electronice, groove-uri vibrante, alături de muzienii de excepție Michael Acker, Andy Ava, Andrei Paraschiv , totul întru-un act muzical organic, personal.Bilet intrare: 30 lei / din partea casei fiecare invitat primeste un pahar de vin rosu.Biletele se pot cumpara de la Copper’s Pub, strada Hristo Botev 25. Intrarea se va face in limita locurilor disponibile. Recomandam achizitionarea biletelor in avans.Info & rezervari: 0787655876, 0769 601111 Cu ocazia acestui eveniment oferim 2 invitatii de doua persoane. Scrieti un comentariu la acest subiect si maine la ora 2 PM vom alege castigatorii folosind https://www.random.org/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 18, 2018 Autor Share Postat Octombrie 18, 2018 Acum 4 minute, viobio a spus: Pe ce dată ? Vreau sa vin si eu , pe Andrei Paraschiv - tobe îl știu de cind avea 17ani , este super toboșar . Mă trec pe listă ca invitat ....glumesc ..... niciodată nu m-am trecut pe lista prietenilor , platesc ,platesc,platesc ....ca Nea Bachus . Uitasem sa pun data. Rezolvat! Sanchiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 19, 2018 Autor Share Postat Octombrie 19, 2018 Dar va rog, nu va ingramaditi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Octombrie 19, 2018 Autor Share Postat Octombrie 19, 2018 Vio te asteapta o invitatie de 2 persoane la concert. La usa iti spui numele si intri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate