oake Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Inca nu-mi revin...a fost un prieten pe la mine pentru niste auditii si din una in alta am aflat de la el ca sotia lui foloseste Coca Cola pentru a curata toaleta, aragazul, quveta...etc. Adica pune miraculoasa bautura de-asupra zonei afectate si o lasa peste noapte. A doua zi miracol, toata mazga grasa, depunerile urinare etc... se duc cu o simpla carpa. Am mai auzit treburi cu Cola noastra cea de toate zilele, dar asta mi-a pus capac. Vorbim de un proces programatic de reducere a populatiei. Din ce stiu creaza dependenta. PS...nu beau Cola din principiu...nu-mi place gustul ( are ceva ciudat in ea ). Am inceput testarea a ce am spus mai sus. Nu stiu cum e Pepsi...il testez si pe el. Macar daca ne ( se ) otavim/otravesc voluntar, macar sa fim/fie constienti de ce facem/fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Iulie 2, 2018 Autor Share Postat Iulie 2, 2018 Incredibil....functioneaza. Ieri am pus cola pe fundul quvetei ( e din tabla emailata ) si azi am curatat-o cu buretele de vase. In mod normal o curat cu curatitorul de sarma si cu praf de curatat, altfel nu se duce. Am mai aflat ca in Drumul Taberei vin la usa omuleti cu promotie pentru cola si iti ofera o ogiva gratis. Lucrurile se leaga. Se pare ca asistam la o solutie finala temporizata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Pune într-un pahar de cola o bucățică mică de carne și las-o așa peste noapte, vezi ce se întâmplă. Nu cred că e o „soluție finală”, coca-cola există totuși din 1886, s-ar fi finalizat până acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Am baut destula Cola dar si Pepsi si inca nu am murit. Foarte curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 11, 2018 Share Postat Iulie 11, 2018 Ptr degresări instantanee serioase folosesc Triumf. E pe bază de sodă caustică şi nu trebuie să-l las cu ziua să acţioneze lent. Doar că te lasă fără amprente o vreme de nu foloseşti mănuşi de protecţie. :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate