zal Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Poze cu interiorul acestui aparat. Se remarcă modul ingenios de deschidere al părţii de radio, feţei şi spatelui faţă de şasiu. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Probabil că deschiderea e ingenioasă, dar dispunerea pieselor mi se pare pur și simplu haotică. Parcă le lipeau pe măsură ce își aduceau aminte de ele. Am dubii că poate ieși un sunet suficient de curat de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Întrebare cam ciudată, cum adică „fără să descrii”? Oricum, încerc un răspuns: niciunul, popescuioan, de asta am și spus că am dubii, nu că aș fi sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 4, 2018 Autor Share Postat Iulie 4, 2018 Dispunerea pieselor pe plăci, mărcile fabricanţilor, gabaritele lor, orientarea în interior... nu au legătură cu ''sunetul'', mai ales cel ''specific firmei''. Avem exemple destule de scule de la alte firme care arată ca dracu-n interior, sînt revizuite cu diverse adăugiri pe plăci şi sînt legende printre ascultători. Important e să funcţioneze corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 Acum 23 ore, zal a spus: Avem exemple destule de scule de la alte firme care arată ca dracu-n interior, sînt revizuite cu diverse adăugiri pe plăci şi sînt legende printre ascultători. Care sunt acele exemple? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 17, 2018 Autor Share Postat Iulie 17, 2018 ... 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate