Lipan Cosmin Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Buna ziua, as dori sa iau legătură cu un electronist din Brăila care sa ma poată ajuta la repararea unui cd player hi.end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipan Cosmin Postat Iunie 18, 2018 Autor Share Postat Iunie 18, 2018 Sal il cunosc pe Ionut dar este ff ocupat.Am vorbit cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipan Cosmin Postat Iunie 18, 2018 Autor Share Postat Iunie 18, 2018 Am multe promisiuni dar durează. Sunt toți ff ocupati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 (editat) Stai dupa Ion, e un excelent diagnostician, se prinde repede. Ca oricare, le mai si mermeleste ...dar rar. Ioane, daca citesti pe aci, mai opreste si in Colentina cand ai drum. Editat Iunie 18, 2018 de adrianlucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipan Cosmin Postat Iunie 18, 2018 Autor Share Postat Iunie 18, 2018 Stiu Adrian am vorbit cu Ionut si rămân la el chiar daca aștept. Mulțumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 @Cosmin poate nu se va supara daca adresez o intrebare aici pe topicul lui. Nu cred ca are sens sa deschid topic nou. De multa vreme ma bate gandul sa arunc un ochi in interiorul unui cd player Bada HD 26 GME cu iesiri pe 2 x 12AU7. Am gasit o singura poza cu interiorul, destul de neclara. M-ar interesa exact ce lampi a pus chinezul acolo, parca ar fi si un filtru CLC pe alimentare, ce conzi sunt pe filtrari, ce valori au sigurantele de protectie, etc....pentru ca schema ioc! Asadar...cum pot deschide capacul superior sa am acces la interior ? Chinezaraia naibii n-are suruburi! Poate cineva care a mai umblat in aparate chinezesti de generatie recenta ma poate ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 De pe burtă, dacă deşurubezi picioarele, nu se mai desface şi altceva? Faţa nu are dedesubt şuruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 @Zal, nu prea m-as incumeta. Mi-e sa nu desfac placile.....Si nici sa le mai pun inapoi nu pot. Ar fi tare ! Ma uit totusi la poza cu capacul scos....gaurile de pe laterale nu par a fi pentru suruburi....sa fie ceva pe baza de click si locked-in? Capacul naibii mai are si partea aia culisanta care mai mult ca sigur are macar un microswitch de confirmare open-close... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 In Germania vad ca s-a vandut sub numele de ” Destiny HD 26 Monolith”.......Am o banuiala cam de unde vine numele ala de monolit ! Am incercat sa-l desfac si nu reusesc.... Am cautat de asemenea poate alte modele de la Shanling, Xindak, Cayin ....nimic asemanator. Singurul model construit asemanator e HD 28-ul....alt monolit. Poate aveti vreo idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 Mecanismul pare a fi cu KSS213x, unul ieftin. Poate se demontează întîi partea culisantă de deasupra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Mai 31, 2019 Share Postat Mai 31, 2019 (editat) @Zal, nu te contrazic....pe lista cu dac-uri apare ca fiind Sony KSS213CL. In descrierea aparatului se zice ca ar fi ceva de la Sanyo. Dar nu asta e important. Azi l-am sucit pe toate partile. Am desfacut toate suruburile de pe panoul spate si apoi am incercat din nou capacul superior. Nici macar nu se clinteste! Cat despre picioarele-suporti nu ma incumet pentru ca 2 dintre ele ”bat” sub pcb. N-au cum sa aiba vreo legatura cu capacul. Partea culisanta ...nici vorba de suruburi. Mai mult ca sigur ghidajele sunt undeva sub capac. Sa-l ia naiba ! Ce-o fi fost in capul lor cand l-au facut? Dar oare ce-o fi fost in al meu cand l-am luat !? Monolithu lu peshte ! PS : Daca nu aveam nevoie de ajutor nu mai postam. Editat Mai 31, 2019 de danM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Iunie 1, 2019 Share Postat Iunie 1, 2019 @Zal, ai avut dreptate. Multumesc ! Se deschide pe la burta, asa mi-au raspuns si cei de la Destiny Audio. Mi-au atras atentia insa ca sunt niste suruburi cu cap special si ca trebuie atentie maxima, mai ales la reasamblare. Probabil din pricina celor 13 kile...sa nu raman fara degete.😉 Am trimis un mail si celor de la Badahifi si poate vor raspunde si ei. Multumesc de asemenea, pentru amabilitate, D-lui @Tudor. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 (editat) Dalta şi ciocanul deschid orice seif. 😎 Editat Iunie 2, 2019 de zal 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 (editat) Hai ca-s pe drumul cel bun !😂 Cu atatea sfaturi .....bucati il fac ! Sau mai bine il donez, ca dupa atata ”reclama”...sigur vor mai fi doritori... Apropos, a mai ascultat cineva vreun Bada, HD26 sau HD28? Ca despre constructie ne-am cam lamurit. Tanc ! 😄 Editat Iunie 2, 2019 de danM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbulescuorlando Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 Dibs la donație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iunie 2, 2019 Share Postat Iunie 2, 2019 Acum 8 ore, Tudor a spus: Parcă mai bun ar fi un ciocan pneumatic... Sau dinamita, că așa văzui eu prin filme... 🙄 Acum se poartă butelia. Nici bancomatele nu rezistă. 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danM Postat Iulie 16, 2019 Share Postat Iulie 16, 2019 In sfarsit mi-au raspuns si cei de la Bada. Un filmulet lamuritor face mai mult decat o mie de cuvinte.... S-au miscat ceva mai greu ca cei de la Destiny Audio, ocupati fiind probabil cu productia...😄 Abia astept sa ajung acasa si sa ma apuc de mosmondeala, cu 2 x ECC82 Zaerix, Tesla, RFT....mai vad eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianos Postat Iulie 16, 2019 Share Postat Iulie 16, 2019 Chiar așteptam continuarea. Mă gândeam că deja ai reușit să îl desfaci și nouă nu ne-ai spus! 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Zaerix sînt RFT, ca şi alte firme ce vindeau în vest lămpi est germane. RSD, General, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate