adyy35 Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 salut de curand am achizitionat o pereche de boxe Kef q500 acum ar trebui si un amplificator daca stie cineva sau a auzit aceasta serie de la Kef cu un anumit amplificator si a sunat bine astept sugestii eu unul m.am gandit la naim xs2 ce parere aveti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 7, 2017 Share Postat Noiembrie 7, 2017 Stereo Planet sunt importatorii acestor boxe. Cel mai bine ar fi sa intrebi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anniculae Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 La mine KEF s-au inteles bine cu Rotel si cu Arcam. Nu am fix acest model KEF Q500, mi-au trecut prin mana modele mai vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyy35 Postat Noiembrie 8, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2017 sunt in Anglia ..nu am cum sa vb la stereo planet bineinteles eram curios daca le-a ascultat cineva cu Naim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Greierasul Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Nu merg cu Naim. Kef-urile noi au un sunet foarte precis ceea ce le face sa fie detaliate, rafinate, bogate timbral, in special pe inalte. Filosofia Naim nu pune accent pe detaliu, pe pasteluri muzicale. Ei au ca atuu ritmul, viteza, mai mult ca oricine. Combinatia Naim-Kef poate da un sunet dur, nescotand in fata atuurile difuzorului coaxial de la Kef. Eu ti-am recomandat pe pm o varianta de amplificator pe care am testat-o indelung cu Kef-urile noi. Pana acum a fost cam singura potrivire ca o manusa, cu un sunet luxuriant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreic Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 Care ar fi varianta care s-a potrivit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Noiembrie 8, 2017 Share Postat Noiembrie 8, 2017 sunt in Anglia ..nu am cum sa vb la stereo planetbineinteles eram curios daca le-a ascultat cineva cu Naim Mergi la un dealer Kef si discuta cu omul sa iti recomande ceva. Cu ocazia aceasta asculti si niste boxe Kef cu electronicele recomandate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tazyx Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 Cam vechi, probabil omul si-a rezolvat problema si asta a fost. Eu am ascultat KEF Q550 si Q750 cu un receiver Denon AVR-X2500 si s-au auzit BINE, cald, clar, detaliat. Puse si pe un aplif NAD, se auzeau cam la fel. Acum, eu eram in cautare de boxe, dar am zis sa testez pe acelasi device, ca sa pot face o diferenta. Poate totusi revine si ne spune ce si-a luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate