brainsmartman Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 D-l Dan, io zic ca-i un RENKFORCE 7900F, 2x100 w / 8 ohm... parerea mea! Dam cu sec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 Hmmm cu mufe interconect DIN ???? (Deutsches Institut Normung) sa incercam deci firme mai de pe aici ...... GRUNDING ? TELEFUNKEN?..........Hmmmm raman la Grunding. Eiiii bravos ...daca joaca si B.S.M eu capitulez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 asa e cum ai zis BSM am gasit poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 sa incercam cu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 5, 2013 Share Postat Decembrie 5, 2013 acest aparat este cosmarul oricarui pasionat de lipituri , contacte, si alte reglaje fine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 5, 2013 Autor Share Postat Decembrie 5, 2013 acest aparat este cosmarul oricarui pasionat de lipituri , contacte, si alte reglaje fine. Hm...m-ai incuiat aici... dupa lucratura seamana cu un Marantz, dar si cu un JVC... e foarte greu sa indentifici exact un receiver din anii 70. Oricum, stilul ala il aveau Marantz, JVC si Kenwood. Akai, Technics, Sony, Sansui, au cu totul alt stil. Deci d-l Cata, recunosc: nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 acest aparat este cosmarul oricarui pasionat de lipituri ' date=' contacte, si alte reglaje fine.[/quote'] Hm...m-ai incuiat aici... dupa lucratura seamana cu un Marantz, dar si cu un JVC... e foarte greu sa indentifici exact un receiver din anii 70. Oricum, stilul ala il aveau Marantz, JVC si Kenwood. Akai, Technics, Sony, Sansui, au cu totul alt stil. Deci d-l Cata, recunosc: nu stiu... Dragul meu brainsmartman acest cosmar cred ca va ajunge candva pe masa ta de operatie ..... este vorba de un harman/kardon 150+ quadrofonic , este intr-adevar din anii '70 mai exact 1973. In momentul de fata este varza pentru ca eu l-am folosit pe timpul cand nu aveam prea multa minte si am legat la el fel de fel de boxe, cu fel de fel de impedante si cat de multe, sa vad cum stie el de toate, pana am prajit canale, pana am umflat condensatori etc etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 6, 2013 Autor Share Postat Decembrie 6, 2013 Mda, ar fi trebuit sa-mi dau seama.... si sincer m-am gandit la un quadrofonic, dupa cum aratau finalii, desi la Marantz de exemplu intalnesti aceeasi configuratie la finali, dar in varianta stereo. De fapt HK sau Marantz, e cam tot un drac in perioada aia.... Intr-adevar, e o adevarata provocare sa lucrezi in "uzina" aia... Oricum, e o piesa care merita bibilita. Astia sunt "monstrii" care-mi plac mie, perioada '65 pana prin '78-'79, hai '80 a fost cu adevarat o perioada de reala competitie intre producatori, si o competitie bazata pe calitate si solutii tehnice inovatoare. Dupa... a inceput incet, incet, sa se instaleze consumatorismul...plasticul sa fie prezentat ca o mai buna solutie alternativa la robustetea metalului, generatiile de aparate au inceput sa se deosebeasca mai mult prin design, si nu prin imbunatatiri ale schemei electronice, ba chiar au cunoscut un regres prin celebrul MK II.... Dar asta e un alt subiect. Scuze de off-topic, m-am lasat luat de val... Deci d-l Cata, felicitari pentru monstruletul pe care-l detii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 6, 2013 Share Postat Decembrie 6, 2013 Daa Multumesc e una din iubirile de care nu ma despart , desi acum merge dar in carje , (asa cred ... nu i-am mai dat drumul de cativa ani ..s-ar putea sa nu mai mearga deloc) .... Nu o sa scapi de el (contra cost normal) doar sa ajung in zona ta ca are vreo 17-18 Kg si nu vreau sa-l trimit prin curier . ...Ups hai ca suntem in afara topicului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 8, 2013 Autor Share Postat Decembrie 8, 2013 Daca tot ne afisam cu scule "rare and obsolete" , hai sa vedem cine ghiceste: (premiu 2 litri de vin eco, productie proprie, pentru Craciun... ) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 nu stiu aparatul ... un amplituner japan ???? dar tigarile sigur sunt Marlboro Marantz ??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 8, 2013 Autor Share Postat Decembrie 8, 2013 Hai sa mai dam un indiciu, nu cu interiorul, ci cu "frontonul".... Ca sa nu mai ziceti ca-s baiat rau Uploaded with ImageShack.us Daca nici acum nu ghiciti, dati voi vinul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 ?? ? doua reglaje pe bas doua pe inale si unu pe medii ? .... culisante ....... cine folosea asa ceva destul de des ? ? ? ? AKAI .... AIWA....... .... asta e .... nu stiu ......... mmmdeh fara vin de sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 9, 2013 Autor Share Postat Decembrie 9, 2013 Nici, nici ! BTW, Fluffy tace malc, ai observat? Decat sa dea vinul, mai bine nu zice nimic... Dane, asa a venit, cu montajul ala pe partea de finali. Intre timp, am reusit sa fac rost de PCB-ul original, dar inca n-am apucat sa-l pun pe masa de operatie. Ca in ultima vreme, nu mai am timp pentru sculele mele deloc.... Inca nu dezvaluim "personajul", poate pana la urma ia cineva premiul. Ca deh, vin sarbatorile, si tare bine-ar prinde niste vin natural pe masa omului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Sa fie SEARS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 9, 2013 Autor Share Postat Decembrie 9, 2013 Sa fie SEARS? Castigatorul a 2 litri de vin natural este..... Netcrusher !!!! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Intr-adevar, este un SEARS Profesional Series, RE-1801, un "Yamarantz".... Netcrusher, astept pm cu adresa pentru livrarea premiului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Netcrusher Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Eu recomand sa-l bem impreuna cand ajungem sa ne intalnim, nu e mai bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainsmartman Postat Decembrie 9, 2013 Autor Share Postat Decembrie 9, 2013 Tu hotarasti ce faci cu premiul tau ! L-ai castigat, e al tau ! Daca vrei sa-l imparti, nu am absolut nimic impotriva! Desi cred ca dupa primul pahar, o sa regreti ca n-ai fost egoist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinx70 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 foarte frumos aparatul .... nu stiu dac asunt prea conservator dar aceste vintage-uri (cele bine lucrate) creaza parca alta atmosfera atunci cand le privesti si le asculti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shibata Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Zau de nu seamana cu ceva by Nikko... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Salut E un Harman Kardon6500 sau 6650 sau ceva derivat din ele. Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariutim Postat Decembrie 17, 2013 Share Postat Decembrie 17, 2013 Salut E un Harman Kardon6500 sau 6650 sau ceva derivat din ele. Marius Cand ai drum pe aici' date=' te astept sa degust[i']am[/i] premiul (una sau mai multe sticle vin vechi din colectie). Raspuns corect, este un HK PM655Vxi Asta e usoara,am avut si am numai Harmanuri.Merciu de vin ,trimite-i una lui Viox la Timisoara sa o bea in sanatatea mea.Din pacate nu sunt in tara pana la primavara. Numai bine Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biofreaky Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Salutare, Este un Yamaha a-760, dar recunosc ca scrie pe placile alea din interior... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NCRazvan Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 Imi cer scuze de offtopic insa am o mica intrebare : Cum se numesc acele cabluri selectoare albastre din Yamaha-ul de mai de sus? Eu am o problema cu un potentiomentru de selectare sursa ce foloseste acel tip de cablu ( mai exact nu cupleaza AUX, restul functionand - CD,Tuner,etc ) si as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi in rezolvarea acestei probleme. (pentru a nu polua acest topic, prin mesaj privat, bineinteles) Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viox Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Mercy Marius insa sticla o vom bea impreuna la Dan. Sanatate si sarbatori fericite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate