dinica Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Cu totii ascultam multa muzica intr-un an. Vreau sa va propun, ca in acest topic, sa facem un top 5 al interpretilor, trupelor, compozitorilor, cel mai des ascultati in anul 2016. Stiu ca toata lumea are acasa o colectie solida de muzica. Din pacate nu avem timp pentru muzica pe cat ne dorim, sau ne simtim mai apropiati de anumiti artisti, asa ca preferam sa ascultam cu precadere muzica acestora. Acest top nu trebuie sa fie o ierarhizare valorica. Nici macar nu trebuie sa fie un top. Am limitat cifra la 5, pentru ca mai tarziu ar fi aparut completari, apoi alte completari, etc. Riscam sa pierdem ideea de baza. Ce artisti, compozitori, am ascultat cel mai des in 2016? Am introdus varianta compozitori pentru cei care asculta in cea mai mare parte muzica clasica. In cazul meu artistii cei mai ascultati in anul 2016 sunt: Pink Floyd, David Bowie, Marillion, Miles Davis, Alice in Chains. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 Wovenhand, Nick Cave, Oscar Peterson, EST, David Bowie, Edward Elgar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2017 Interesanti Wovenhand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 17, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2017 Bonjiorno -5 artisti / compozitori ascultati cel mai des in anul de gratie 2016; fara comentarii si aprecieri; exista topic dedicat, recomandari muzicale. Nu ar trebui sa fie ceva complicat. Te gandesti la ce a invartit in mod repetat cd-player(ul) / pc-dac(ul) / pick-up(ul) / magnetofonul / casetofonul in 2016. Sigur ies cateva nume in evidenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2017 @ Trancotistul Din pacate subiectul nu a starnit interes suficient. Eu chiar eram curios sa aflu ce se asculta obsesiv prin casele oamenilor. Asta pentru ca sunt un asemenea ascultator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2017 DIN PACATE ORGOLIILE SUNT PREA MARI... CUM SA POSTEZE UNU" CU DUSMANUL DE MOARTE UMAR LA UMAR... Ce naiba spui acolo? Parca ai fi Dragnea... Poate ca oamenii nu asculta obsesiv anumiti artisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 statistic vorbind, in 2016 am ascultat mai mult Mozart, Wagner si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 The Sound. Că idee, în aprilie o să apară reeditat pe dublu vinil Beautiful Ammunition al lui Borland, care cică o să includă și niște bucăți ne-lansate până acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igor1234 Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Nu l-am văzut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate