pilgrim Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Albumul TOMMY de la trupa The Who. In varianta cd sa vinil. Doar in stare foarte buna, dupa catalogarea clasica M, NM sau EX. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Le gasesti si la Carturesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 27, 2016 Autor Share Postat Septembrie 27, 2016 Pe okazii sunt cei la nicherecords. Nu au in stoc. La Carturesti...? Probabil o fi, nu stiu. Dar... sa vin pana la Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanozaurus Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Pe okazii sunt cei la nicherecords. Nu au in stoc. La Carturesti...? Probabil o fi, nu stiu. Dar... sa vin pana la Bucuresti? Ei na, au si magazin online, intra pe site si te convingi http://carturesti.ro/muzica/tommy-vinyl-220783 http://carturesti.ro/muzica/tommy-remastered-46356 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Septembrie 28, 2016 Autor Share Postat Septembrie 28, 2016 Adam, mersi fain! Incerc prin Carturesti, ca sa nu te pun pe drumuri, iar daca nu reusesc, te contactez. Mersi tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Am citit târziu. Adică acum. Ai rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Octombrie 19, 2016 Autor Share Postat Octombrie 19, 2016 In principiu da. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Octombrie 19, 2016 Share Postat Octombrie 19, 2016 Mă puteam uita după el în UK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Octombrie 19, 2016 Autor Share Postat Octombrie 19, 2016 Ai mp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Octombrie 20, 2016 Autor Share Postat Octombrie 20, 2016 Este cineva care are in colectie un album -oricare - de la Who in varianta veche, dar si in cea noua remasterizata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hellrider77 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Caut si eu TImpuri Noi , album Timpuri Noi din 1992. Daca nu ma inseala memoria a fost scos pe LP, Caseta si CD. As plati pret bun pe CD..... toate LP-urile gasite pana acum sunt intr-o stare jalnica (de inteles pt ca si eu am distrus caseta in scurt timp datorita ascultarii obsesive). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Noiembrie 27, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2016 Tin neaparat sa-i multumesc lui kman care mi-a facut rost de aproape toate albumele Who, in diferite variante: mono, stereo, de luxe, vinil. Bunavointa, amabilitatea, rabdarea si onestitatea lui sunt de nota 10+ Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kman Postat Noiembrie 28, 2016 Share Postat Noiembrie 28, 2016 Cu plăcere! Îmi pare rău că a durat mai mult chiar decât m-am așteptat eu și de neajunsurile din țară. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romanbun Postat Decembrie 15, 2016 Share Postat Decembrie 15, 2016 Iata unul cu Aura... https://www.discogs.com/sell/release/602104?ev=rb Pe asta l-as lua, insa pretul e supradimensionat la exemplarul romanesc. Totusi, poate un binevoitor mi-l poate imprumuta pentru o suma rezonabila pentru 3 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 17, 2016 Autor Share Postat Decembrie 17, 2016 Caut o solutie, o modalitate, de a depozita viniluri. S-au adunat cam multe... Ceva idei, sugestii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 17, 2016 Autor Share Postat Decembrie 17, 2016 Mersi fain. Arata bine. Nu stii cate viniluri intra acolo, intr-un ''cub''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 17, 2016 Autor Share Postat Decembrie 17, 2016 Sunt pe mai multe nuante, sunt si de alte culori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 17, 2016 Autor Share Postat Decembrie 17, 2016 Da, mersi. Am vazut acum. N-am mai butonat site-ul Ikea pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Decembrie 27, 2016 Autor Share Postat Decembrie 27, 2016 Caut un alimentator (AC Adaptor) 24V , 400 mA. Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pilgrim Postat Martie 26, 2017 Autor Share Postat Martie 26, 2017 http://m.ikea.com/ro/ro/catalog/products/art/60324520/ Ajungi pe la Ikea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comanr Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 am (un al treilea) un pick up tangential pioneer pe masa de lucru, as avea nevoie de senzorii hall din motorul DD (chiar tot motorul), sau daca cineva stie vre un echivalent, manualul de service nu detaliaza, codul motorului este PXB-061 (pioneer PL-L1000A) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camiloiu Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 Are cineva acest disc de la Raidho/Ansuz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 3, 2017 Share Postat Octombrie 3, 2017 Are cineva sau stie cineva de unde pot cumpara acest set de cd uri ? THE COMPLETE AUDIOPHILE COLLECTION 2 HI-END SUPER CD MASTER 30CD BOX SET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hersorin Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Gata a raspuns vinzatorul si a fost cumparat http://www.befr.ebay.be/itm/272733016599?ul_noapp=true Mai stiti pachete de genul acesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Octombrie 4, 2017 Share Postat Octombrie 4, 2017 Le poti cumpara de la reprezentanta MF din Vienna, Muller ultimul etaj, pe Mariahilf sau din Munchen, de la magazinul acela supraetajat de langa primarie, imi scapa acum numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate