caguars Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Va salut si bine v-am gasit! Doresc sa achizitionez un casetofon de tip boombox si nu stiu exact ce sa aleg, Poate pe aici gasesc ceva cunoscatori. Eu nu prea am habar de ele intrucat am avut casetofoane doar in anii 90 si doar chinezarii cu luminite. As dori unul cu un sunet bun, bass bun, mecanism bun, care sa si inregistreze bine. Nu doresc deck deoarece nu prea am unde sa pun o linie audio. Din ce am cautat pe net am gasit cateva modele care mi-au placut si care au un pret mai decent dar nu stiu cum suna si care ar merita mai mult: - Sharp GF 555 - ca si aspect e cam la nivelul anilor 70 nu pot sa zic ca m-a impresionat dar daca ar fi o calitate buna a constructiei si a sunetului as trece peste aspect; - Sharp-urile din seriile WQ cu twin mechanism, este interesanta ideea mecanismului, insa parca aduc ca si aspect a casetofoane din anii 90 si nu stiu cat de calitative sunt; un exemplu Sharp WQ-T525H - WILCO CRS 1047L - firma no name? asa arata bine; - Watson RR-5640 - acesta pare mare insa cam colorat si parca aduce a chinezarie. Stie cineva ce fel de mecanisme are? As vrea sa ma feresc de mecanismele acelea proaste ca in casetofoanele din anii 90; - JVC DP100 - desi nu prea imi plac formele aparatelor mai noi, am inteles ca ar fi un aparat bun insa nu stiu daca se poate compara cu cele din anii 80 avand in vedere ca este facut in 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caguars Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 Multumesc pentru atentionare, nu am stiut. Am postat acum si acolo, sper sa nu fie vreo problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Sharp GF 777 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caguars Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 Da, l-am vazut si pe acesta. Arata foarte bine. Nu l-am mai amintit deoarece are un pret colosal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caguars Postat August 30, 2016 Autor Share Postat August 30, 2016 Adaugam la lista Sharp GF 9191 desi e cam piperat si asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zal Postat August 30, 2016 Share Postat August 30, 2016 Sharp a avut mereu mecanici cam ciudate, iar la casetofoanele portabile stereo a preferat pe cele cu comenzile sus, din cîte îmi amintesc unul singur a avut mecanică normală, cel cu tv inclus. Io aş arunca un ochi după ăsta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 Din ce îmi aduc eu aminte, Sharp cam făceau legea la boombox-uri în anii 80...Erau standardul, ca să zic așa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caguars Postat Septembrie 1, 2016 Autor Share Postat Septembrie 1, 2016 De acesta stie cineva ceva? Este bun? http://www.radiomuseum.org/r/tec_stereo_kofferradio_866_tr.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dansar Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Salut. Pentru boombox recomand Panasonic rx-ct980, cu dubla amplificare, un aparat f. fiabil care s-a comercializat si la noi in anii 90 la faimoasele magazine Panasonic-Technics. Se mai gasesc pe piata sh in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CPT Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Sharp GF 777 Cea mai buna recomandare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate