Jeremy Postat Ianuarie 16, 2016 Share Postat Ianuarie 16, 2016 Buna seara domnilor, Sunt nou pe aici si cu permisiunea Dvs incerc sa initiez un topic nou, asa cum am vazut ca mai exista si altele pe aici. Am incercat sa inteleg ceva din topicul mai vecchi deschis de un tip care avea niste boxe Elac121, dar este aproape de neinteles ce s-a combatut acolo, oricum nu pot trage nici o concluzie. Am un CD player Philips CD820 (DAC CU TDA1541) si un amplificator Marantz PM-75. Ascult muzica clasica, jazz, rock. Puteti sa-mi sugerati un amplificator SH care ar putea sa se potriveasca cu boxele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robespier Postat Ianuarie 19, 2016 Share Postat Ianuarie 19, 2016 Pai depinde si ce buget ai pentru amplificare. Eu am avut boxele respective, boxe care nu sunt foarte greu de condus.Le-am condus foarte bine cu Rotel, le mai domolea, au tendinta sa sune bright pe anumite "pasaje muzicale". Boxe bune all-round cu amplificare potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeremy Postat Februarie 2, 2016 Autor Share Postat Februarie 2, 2016 Bugetul ar fi pana in 400 euro sa zicem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Acum 10-12 ani am ascultat fel de fel de Elac-uri la un domn care incerca sa aduca brand-ul pe piata noastra, prin spate pe la Palatul Copiilor, am uitat cum il cheama, Eugen parca, avea si un site. Pot spune sigur cu ce nu merg Elac, cu Yamaha. Eu fiind fan Yammy mi-e greu sa recunosc asta dar.... Daca mai e site-ul, roaga-l pe el sa-si dea cu parerea, stiu ca pe forumul raposat activa, e un om OK, cu multa solicitudine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
none Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Eu am o experienta fericita legata de combinatia Yamaha si Elac.. ma delectez cu ele zi de zi... acum depinde ce combinatie ai ascultat.. consider ca este pur subiectiva concluzia ta Adrian la fel cum este si a mea ( de fapt audiofilia inseamna mult subiectivism in opinia mea) Cea mai buna metoda de a testa este o comparatie a/b intre amplificatoare de acelasi "gabarit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jeremy Postat Februarie 6, 2016 Autor Share Postat Februarie 6, 2016 Este interesant ce spuneti, multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannyro Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 La mine au mers bine Elac cu Cyrus (stereo 200 mai exact). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Am vazut pe forumul jucatorilor ca unul dintre cei mai vechi utilizatori de ELAC amplifica niste boxe aflate in jurul sumei de 5k E cu un NAD de cateva sute de euro. Din postarile sale reiese ca ELAC + NAD = love. Raportat la bugetul tau eu asta as incerca. PS: Gabi - omul spune ca are buget 400E. Decat atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Petreci prea mult timp la TV.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Februarie 18, 2016 Share Postat Februarie 18, 2016 Bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate