BogdanCZ Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Buna ziua stimati colegi de forum. Incep prin a-mi cere scuze cu privire la urmatoarea postare pt ca mai mult ca sigur nu aici este locul ei. Rog moderatorii sa o mute daca cred de cuvinta. Imi cer mii de scuze si pentru faptul ca habar nu am de sisteme audio sau video insa mi-am cumparat un sistem audio pentru noua locuinta. La recomandarea celor de la AvStore am cumparat UN receiver Yamaha RX-V677 legat la 2 boxe Mission MX4 in sufragerie si 2 boxe de exterior Magnat pentru terasa. Dupa cum ma asteptam habar nu am sa le folosesc. Dupa ce nu reuseam sa leg boxele de afara acum nu mai reusesc sa leg pick-upul s.a.m.d Intrebarea mea exista cineva Pe acest forum care este dispus sa imi faca o vizita (zona Vitan) pentru a imi arata functionalitatile acestui sistem? Desigur contracost si ofer si o bere si posibilitatea de a intalni Inca UN noob in ale sistemelor audio. Multumesc mult de tot. Bogdan 0722380942 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianlucian Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Daca nu ai manualul de utilizare il poti gasi cu google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dinica Postat Aprilie 8, 2015 Share Postat Aprilie 8, 2015 Normal ar fi ca cei la avstore sa iti asigure suportul in acest caz si sa nu umbli pe forumuri dupa ajutor. Vorbeste cu ei. Cu siguranta gasesti ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibi Postat Aprilie 9, 2015 Share Postat Aprilie 9, 2015 Salut @BogdanCZ - ai mp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate