Sari la conținut
HiFi Tech

Chord Electronics - news


bibi

Postări Recomandate

2Qute ... 1295 euro ... evoluția Qute EX la nivelul performanțelor lui Hugo ... Designerul Rob Watts a reproiectat QuteEX pentru a putea oferi calitatea sonoră a lui Hugo lăsând deoparte dotările specifice dispozitivelor mobile (amplificarea de căști și funcționarea pe baterie). ... FPGA Spartan 6 ... THD sub 0.0003% ( la 3V RMS 1kHz ) ... acceptă fișiere digitale PCM cu rezoluție de până la 32-bit/384 kHz ( limitat la 24-bit/192 kHz pe conexiunea optică ) și suportă DSD64 pe toate intrările sau DSD128 pe USB și coaxial ( toate în regim DoP – DSD over PCM ) ... Conexunea USB (clasa 2) este izolată galvanic ... 2Qute nu necesită drivere pentru Apple sau Android. Pentru Windows sunt disponibile drivere ( inclusiv ASIO ), iar sistemele Linux nu sunt suportate ... disponibil din martie/aprilie 2015

Untitled-1-1038x576.thumb.png.b5a0c4942ac8a3b0573b8ef05936e4b2.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hugo TT ... DAC / amplificator de căști ... este versiunea "de casă" a lui Hugo ... principalul inconvenient la Hugo sunt conexiunile de tip mini, produsul fiind destinat pieței dispozitivelor mobile ... are telecomandă, display alfanumeric și conexiune USB-B ( mufă USB normală ) în loc de mini-USB. TT înseamnă "Table-Top". Hugo TT are în plus ieșirea XLR, două ieșiri amplificate pentru căști pe jack de 1/4" ( jack mare ) și intrări digitale pe USB-B și BNC ( coaxială ). Înafară de conexiunile directe, Hugo TT permite conexiuni Bluetooth A2DP și suportă aptX. Modulul Bluetooth este îmbunătățit și poate funcționa la distanțe mi mari decât cel din Hugo ... chimbările nu sunt doar legate de conectivitate. Hugo TT lucrează tot pe baterie ( încărcată continuu de la rețea ) dar folosește supercapacitori pentru a înmagazina energia și pentru a proteja bateria ( supercapacitorii gestionează cererile instantanee de energie și îmbunătățesc dinamica și reproducerea tranzienților ). Bateria are capacitate dublă față de Hugo ... Hugo TT folosește același FPGA Xilinx Spartan 6 din Hugo la un nivel identic de performanță ( filtrul are o lungime de 26k taps ). DACul din Hugo TT suportă PCM până la 32-bit/384 kHz și DSD128 ( limitat la 24-bit/192 kHz și DSD64 pe optic ).


Hugo TT este disponibil începând din februarie 2015

5.thumb.png.d1d013fae85192a240a8ef59f597a257.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Acest site foloseste cookie-uri! Prin continuarea navigarii va exprimati acordul asupra folosirii acestora. Citeste Politică Intimitate si Termeni de Utilizare.